Ο κόσμος του Τουρισμού και της Γαστρονομίας σε περιμένει!

Ο κόσμος του Τουρισμού και της Γαστρονομίας σε περιμένει! Facebook Twitter
Η προσεκτική μελέτη των κλασικών και παραδοσιακών συνταγών και η συστηματική εφαρμογή τους στα εργαστήρια αποτελεί το πρώτο βήμα για τη σωστή εξάσκηση των βασικών τεχνικών.
0

ADVERTORIAL

 

Ο κόσμος του Τουρισμού και της Γαστρονομίας σε περιμένει! Facebook Twitter

 

Στο ΙΕΚ LE MONDE μπορεί κανείς να ακολουθήσει κάποιο από τα εξής προγράμματα σπουδών: Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας - Hotel Management, Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού - Tourism Management, Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας - Chef, Τεχνικός Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής - Pastry Chef και Hotel Management - Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας. Τα προγράμματα διαρκούν τέσσερα ακαδημαϊκά εξάμηνα και περιλαμβάνουν θεωρητική και εργαστηριακή εκπαίδευσης, καθώς και μια περίοδο πρακτικής άσκησης ή μαθητείας.

Με το πρόγραμμα Hotel Management - Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων και μέσα από τις εργαστηριακές εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού ομίλου LE MONDE που προσομοιάζουν στους χώρους μιας σύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας θα έχεις τη δυνατότητα να εξοικειωθείς με τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας των επιμέρους τμημάτων ενός ξενοδοχείου.

Ο κόσμος του Τουρισμού και της Γαστρονομίας σε περιμένει! Facebook Twitter

Οι έμπειροι εκπαιδευτές του συνδυάζουν το ακαδημαϊκό προφίλ με την πολυετή σταδιοδρομία σε ξενοδοχειακές και επισιτιστικές επιχειρήσεις και αναλαμβάνουν να σου μεταφέρουν την επαγγελματική τους εμπειρία και γνώση σε πεδία εξειδίκευσης, όπως η Διοίκηση Επιχειρήσεων και Προσωπικού, το Ξενοδοχειακό Μάρκετινγκ και οι Πωλήσεις, η υποδοχή και η εξυπηρέτηση πελατών, η οροφοκομία, η οργάνωση και η λειτουργία μπαρ-εστιατορίου.

Παράλληλα, το πρόγραμμα εμπλουτίζεται με τα Hotel & Tourism Professional Lectures που αποτελούν σεμινάρια και διαλέξεις με εισηγητές διευθυντικά στελέχη του ξενοδοχειακού και επισιτιστικού κλάδου, ενώ οι εκπαιδευτικές επισκέψεις σε πρότυπους επαγγελματικούς χώρους, όπως ξενοδοχεία, αεροδρόμια και κρουαζιερόπλοια θα σε φέρουν σε επαφή με τους μελλοντικούς χώρους και τις συνθήκες απασχόλησής σου.

Ο κόσμος του Τουρισμού και της Γαστρονομίας σε περιμένει! Facebook Twitter

Αν, πάλι, έχεις ταλέντο στη μαγειρική, τότε το πρόγραμμα Chef - Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας είναι για σένα. Εκεί θα αποκτήσεις την ολοκληρωμένη γνώση που πρέπει να κατέχει ο επαγγελματίας μάγειρας και η οποία αφορά τόσο την παραγωγική διαδικασία μιας σωστά οργανωμένης κουζίνας όσο και τον αποτελεσματικό τρόπο διοίκησης και λειτουργίας της.

Παράλληλα, για εκείνους που λατρεύουν τη ζαχαροπλαστική η λύση είναι στο πρόγραμμα σπουδών της ειδικότητας Τεχνικός Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής, το οποίο στοχεύει στη δημιουργία επαγγελματιών που θα μπορούν να καλύψουν με επιτυχία οποιαδήποτε θέση σε έναν επαγγελματικό χώρο ζαχαροπλαστείου και αρτοποιείου.

Η προσεκτική μελέτη των κλασικών και παραδοσιακών συνταγών και η συστηματική εφαρμογή τους στα εργαστήρια αποτελεί το πρώτο βήμα για τη σωστή εξάσκηση των βασικών τεχνικών. Με πρώτες ύλες όπως η ζάχαρη, το αλεύρι, τα αυγά, τα γαλακτοκομικά, τα φρούτα και οι ξηροί καρποί, και την καθοδήγηση έμπειρων καθηγητών θα σου αποκαλυφθούν όλα τα μυστικά για να μάθεις να δημιουργείς απολαυστικά γλυκά και αρτοσκευάσματα που ακολουθούν τις πιο σύγχρονες τάσεις τόσο στη σύνθεση όσο και στην παρουσίασή τους.

Ο κόσμος του Τουρισμού και της Γαστρονομίας σε περιμένει! Facebook Twitter

Τέλος, το πρόγραμμα σπουδών της ειδικότητας Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού καλύπτει πλήρως το φάσμα των γνώσεων που απαιτούνται για την αποτελεσματική λειτουργία και οργάνωση μιας τουριστικής και ταξιδιωτικής επιχείρησης. Η ύλη απαντά πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις και η μεθοδολογία που ακολουθείται θα σε εφοδιάσει με τις απαραίτητες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις, ώστε να είσαι απόλυτα εξοικειωμένος με κάθε θέση στον μελλοντικό χώρο εργασίας σου.

Παράλληλα, η διδασκαλία των ξένων γλωσσών με έμφαση στην επαγγελματική επικοινωνία και στην εξοικείωση με τα επικρατέστερα προγράμματα ηλεκτρονικών κρατήσεων και διαχείρισης συμβάλλουν στην πλήρη κατανόηση τόσο του πραγματικού όσο και του ηλεκτρονικού τουριστικού γραφείου.

Επισκέψου τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού ομίλου LE MONDE και ενημερώσου για τις επαγγελματικές προοπτικές που προσφέρει ο γοητευτικός κόσμος των τουριστικών σπουδών.

Πληροφορίες - Εγγραφές: 210 4830500

LE MONDE, Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξενοδοχειακών & Τουριστικών Σπουδών Θεσσαλονίκης 45 18346, Μοσχάτο - Αθήνα – Ελλάδα

Τηλ.: 210 4830500

Φαξ: 210 4839309

E-mail: [email protected] Website: www.lemonde.edu.gr , www.lemondecentre.gr

Facebook: www.facebook.com/LE.MONDE.Institute

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM