Η «Επιστροφή»: μια νέα σειρά μυστηρίου έρχεται στις 17 Σεπτεμβρίου

Η «Επιστροφή»: μια νέα σειρά μυστηρίου έρχεται στις 17 Σεπτεμβρίου Facebook Twitter
Ο ΑΝΤ1 μας προτείνει τη δική του «Επιστροφή» και μας κλείνει το πρώτο ραντεβού της σεζόν που μόλις ξεκίνησε!
0

ADVERTORIAL

 

Η «Επιστροφή»: μια νέα σειρά μυστηρίου έρχεται στις 17 Σεπτεμβρίου Facebook Twitter

Ο Σεπτέμβρης είναι μήνας επιστροφής. Για άλλους αντίθετα, η περίοδος αυτή φέρνει μαζί της μια ανυπομονησία για τον χειμώνα που έρχεται και τις ευχάριστες συνήθειες που θα σου κρατήσουν συντροφιά και θα σημαδέψουν τη νέα σεζόν που μόλις ξεκίνησε.

Καθώς η μέρα τελειώνει όλο και νωρίτερα μέσα στα φθινοπωρινά χρώματα της δύσης ψάξαμε να δούμε τι είναι αυτό που θα ξεχωρίσει αυτή τη χρονιά και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα την «Επιστροφή» του ΑΝΤ1, μια νέα σειρά που μας κλείνει το πρώτο τηλεοπτικό ραντεβού μιας σεζόν που μόλις ξεκίνησε! Στις 17 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ, ξεκινά η νέα κοινωνική σειρά μυστηρίου που θα μας συντροφεύει καθημερινά μέσα από μια πλοκή καθηλωτική, αφού στην «Επιστροφή» κανείς δεν είναι αυτό που δείχνει και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται...

Το μυστήριο πίσω από την ιστορία της σειράς είναι αυτό που μπορεί να σε κάνει να ξεχαστείς πραγματικά και να παρασυρθείς στην αναζήτηση απαντήσεων και στην δημιουργία σεναρίων για το τι μπορεί πραγματικά να συμβαίνει. Όμως, στην «Επιστροφή» υπάρχει κάτι ακόμα που θα σε κρατήσει μπροστά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. Το πολύ δυνατό καστ των ηθοποιών που μεταφέρουν στη μικρή οθόνη μια συγκλονιστική ιστορία η οποία σε αγγίζει βαθιά.

Η «Επιστροφή»: μια νέα σειρά μυστηρίου έρχεται στις 17 Σεπτεμβρίου Facebook Twitter

Η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Αντώνης Καρυστινός, ο Βασίλης Μίχας, η Ευγενία Ξυγκόρου, ο Γιώργος Κοσκορέλλος και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος ζωντανεύουν το δράμα μιας οικογένειας που πριν από 20 χρόνια έζησε τον χειρότερο εφιάλτη κάθε γονιού. Ο Μάνος, ο 4χρονος γιος του Ορέστη και της Έλενας, εξαφανίζεται κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής. Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες της οικογένειας και της τοπικής κοινωνίας το αγοράκι αγνοείται.

Στα βασανιστικά χρόνια που ακολουθούν η Έλενα είναι η μόνη η οποία ελπίζει ότι ο γιος της θα βρεθεί και είναι ζωντανός. Καθώς κανείς άλλος στην οικογένεια δεν ελπίζει μαζί της, η ίδια κλείνεται στον εαυτό της και παραμελεί τον άνδρα και τα παιδιά της που μεγαλώνουν με μοναδικό στήριγμα τον πατέρα τους, Ορέστη, ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει την οικογένεια ενωμένη.

Ξαφνικά, είκοσι χρόνια μετά, ένας νεαρός άντρας εμφανίζεται και ισχυρίζεται ότι είναι ο Μάνος, το παιδί που όλα αυτά τα χρόνια αναζητούσαν. Όλοι θα τον αμφισβητήσουν, εκτός από την μητέρα του, την Έλενα, η οποία είναι σίγουρη ότι οι προσευχές της εισακούστηκαν.

Η υπόθεση, δυνατή και μυστηριώδης θα μας παρασύρει σε στιγμές γεμάτες από συναίσθημα αλλά και αγωνία για το ποια είναι η αλήθεια και τι μπορεί να κρύβεται πίσω από κάθε πρόσωπο. Ο ρόλος της μητέρας με το δικό της ένστικτο έρχεται σε κόντρα με την απόλυτη λογική που προσπαθεί να δώσει εξήγηση στα γεγονότα. Η πλοκή της «Επιστροφής»  σε συνδυασμό με τους δυνατούς χαρακτήρες είναι τα δύο βασικά στοιχεία που κάνουν τη νέα σειρά του ΑΝΤΙ1 να ξεχωρίζει.

Η «Επιστροφή»: μια νέα σειρά μυστηρίου έρχεται στις 17 Σεπτεμβρίου Facebook Twitter

Η Έλενα Δελή (Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους) είναι η μητέρα του Μάνου, η οποία δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει την εξαφάνιση του γιου της. Επειδή ποτέ δεν έμαθε τι ακριβώς συνέβη, ελπίζει ότι θα τον ξαναβρεί και αυτή η ελπίδα δεν την αφήνει να κλείσει τις πληγές της και να πενθήσει το χαμό του παιδιού της. Καθώς είναι η μόνη που πιστεύει ότι το παιδί της θα βρεθεί, απομονώνεται ολοένα και περισσότερο από τα μέλη της οικογένειάς της που πλέον έχουν κουραστεί να τροφοδοτούν την πίστη της.

Ο Ορέστης Κορωναίος (Αντώνης Καρυστινός) είναι ο πατέρας του Μάνου. Ένας δυναμικός, παθιασμένος και φιλόδοξος άνδρας, που είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα, για να πετύχει τον στόχο του. Παρ' ότι δείχνει σκληρός και απόλυτος, είναι ιδιαίτερα προστατευτικός και τρυφερός με την οικογένειά του, δείχνοντας μεγάλη αδυναμία τόσο στην κόρη του, τη Δανάη, όσο και στη σύζυγό του, που ξέρει πόσο υποφέρει. Όταν εμφανιστεί ο Μάνος, ο Ορέστης θα αμφισβητήσει την ταυτότητά του...

Ο Μάνος Κορωναίος (Βασίλης Μίχας) εξαφανίστηκε όταν ήταν 4 χρονών. Τη νύχτα πριν επιστρέψει στο σπίτι του γνώρισε και φίλησε μια κοπέλα, η οποία συνειδητοποιεί ότι είναι η αδερφή του...

Η Δανάη Κορωναίου (Ευγενία Ξυγκόρου) είναι η αδερφή του Μάνου, ένα νέο, όμορφο και ελκυστικό κορίτσι με έντονη προσωπικότητα που δεν φοβάται να πει τι σκέφτεται. Εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση και έχει έναν ιδιαίτερο δεσμό με τον πατέρα της, αλλά και με τον αδελφό της Χάρη στον οποίο δείχνει μια μητρική συμπεριφορά.

Η «Επιστροφή»: μια νέα σειρά μυστηρίου έρχεται στις 17 Σεπτεμβρίου Facebook Twitter

O Χάρης Κορωναίος (Γιώργος Κοσκορέλλος) είναι ο αδερφός του Μάνου, που στιγματίστηκε από την εξαφάνιση του αδερφού του καθώς μεγάλωσε στη σκιά του. Ο χαρακτήρας του είναι αυτός ενός ανασφαλούς παιδιού που αισθάνεται ότι στερήθηκε το ενδιαφέρον της μητέρας του λόγω της απουσίας του αδερφού του. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που είναι τόσο δεμένος με την αδερφή του, ενώ δείχνει μεγάλο πάθος για τα extreme sports που βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή του. Όταν εμφανιστεί ο Μάνος, εκείνος αντιδρά έντονα αφού νιώθει ακόμα μεγαλύτερη απειλή από την επιστροφή του.

Νικήτας Δελής (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος) είναι ο παππούς του Μάνου και πατέρας της Έλενας. Πρόκειται για έναν εφευρετικό και εύστροφο χαρακτήρα, που πιστεύει περισσότερο στη χαρά και τη δύναμη της δημιουργίας παρά σε εκείνη των χρημάτων και της εξουσίας. Τον διακρίνει η «σοφία», η υπομονή και η πίστη στο απροσδόκητο και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον Χάρη γιατί διακρίνει σε εκείνον την ίδια φλόγα της δημιουργίας παρά την αντιδραστική εικόνα που ο νεαρός βγάζει προς τα έξω. Μετά την εξαφάνιση του Μάνου, αποφάσισε να αφήσει την εταιρία στα χέρια του Ορέστη ώστε να δώσει όλη του την προσοχή στη φροντίδα της κόρης και των εγγονιών του.

Ο τρόπος που είναι δομημένοι όλοι οι χαρακτήρες της «Επιστροφής» είναι το βασικό στοιχείο που θα μας κρατήσει συνεπείς στο ραντεβού με τον ΑΝΤ1. Οι δυνατές προσωπικότητες των ηρώων ζωντανεύουν από μια ομάδα σημαντικών ηθοποιών για να αφηγηθούν μια ξεχωριστή δραματική ιστορία.

Η σειρά «Επιστροφή» είναι αυτή η νέα συνήθεια που θα μας κρατήσει συντροφιά τη νέα σεζόν και θα μας παρασύρει στο μυστήριο και την αγωνία της πλοκής που εκτυλίσσεται με απρόσμενο τρόπο κρατώντας μας σε εγρήγορση κάθε βράδυ στις 9.

Στις 17 Σεπτέμβρη δίνουμε ραντεβού στον ΑΝΤ1 για την πρεμιέρα που θα μας δώσει τα πρώτα στοιχεία σε μια ιστορία όπου κανείς δεν φαντάζεται το τέλος. Ο χειμώνας που έρχεται αποκτά μια νέα ευχάριστη συνήθεια που θα μας γεμίσει από ανυπομονησία και μια αίσθηση συναρπαστικού. Αν αυτό δεν είναι η καλύτερη επιστροφή γι' αυτόν τον Σεπτέμβρη, τότε τι είναι;

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM