Γαλλία εναντίον Κροατίας: Έτοιμοι για την πιο μεγάλη στιγμή της ιστορίας τους

Γαλλία εναντίον Κροατίας: Έτοιμοι για την πιο μεγάλη στιγμή της ιστορίας τους Facebook Twitter
Εμπαπέ εναντίον Μόντριτς
0

Σε έναν οδηγό που είχαμε δημοσιεύσει στο LiFO.gr πριν την έναρξη του Μουντιάλ γράφαμε για τους Γάλλους: «Το βάθος και το ταλέντο του ρόστερ θα πρέπει λογικά να τρομάζουν τους αντιπάλους. Αν το τεχνικό επιτελείο καταφέρει να δαμάσει τον νεανικό ενθουσιασμό παικτών όπως ο Ντεμπελέ, ο Πογκμπά και ο Εμπαπέ τότε οι "Πετεινοί" μπορούν να φτάσουν ακόμα και στον τελικό». 

Η Γαλλία ήταν εξαρχής μία από τις πιο ταλαντούχες ομάδες της διοργάνωσης. Μοναδικό εμπόδιο στο δρόμο της για το βαρύτιμο τρόπαιο φάνταζε μόνο η ίδια.

Οι νεαροί παίκτες, παρόλα αυτά, ωρίμασαν γρήγορα κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, έπαιξαν με κυνισμό και ρεαλισμό όπου χρειάστηκε και έφτασαν μάλλον σχετικά εύκολα στον τελικό, όπου και θα είναι το ξεκάθαρο φαβορί. 

Οι Κροάτες, από την άλλη, κατέπληξαν όλο τον κόσμο. Κανείς δεν περίμενε να φτάσουν μέχρι εδώ. Τα έδωσαν όλα και αλήθεια είναι ότι ορισμένες φορές είχαν την τύχη με το μέρος τους. Ως γνωστόν βέβαια η τύχη βοηθά τους ικανούς. 

Την Κυριακή, στις 18.00 το απόγευμα, στη Μόσχα, στον μεγάλο τελικό του 21ου Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα μπουν ως αουτσάιντερ.  Ο Μόντριτς, ο Ράκιτιτς και τα άλλα παιδιά της Κροατίας, όμως, δεν θα το ήθελαν διαφορετικά. Έχουν μάθει να παίζουν με τις πιθανότητες να είναι εναντίον τους. Αν οι Γάλλοι τους υποτιμήσουν, θα το πληρώσουν όπως ακριβώς συνέβη με τους Άγγλους.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και πριν από 20 χρόνια, το 1998, στις 8 Ιουλίου, στο γήπεδο Σαιν-Ντενί· συμπτωματικά στο τουρνουά όπου σημείωσαν τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιστορίας τους μέχρι τώρα (σ.σ. Η Γαλλία είχε στεφθεί τελικώς παγκόσμια πρωταθλήτρια ενώ η Κροατία είχε κατακτήσει την 3η θέση). 

Τότε οι Γάλλοι είχαν κερδίσει με 2-1 παρότι η φοβερή ομάδα των Σούκερ, Ασάνοβιτς κτλ. είχε προηγηθεί. Ήρθε η στιγμή της εκδίκησης ή ιστορία θα επαναληφθεί για ακόμη μία φορά; Θα έχει ανατροπές και ο μεγάλος τελικός; Θα κριθεί στην κανονική διάρκεια, την παράταση ή τα πέναλτι;

Υπενθυμίζεται ότι η Κροατία έχει πάρει δύο προκρίσεις στα πέναλτι, κόντρα στη Δανία και τη Ρωσία και μία στην παράταση, κατά της Αγγλίας, για να καταφέρει να φτάσει στον τελικό. Το ενδεχόμενο να κριθεί στα πέναλτι και ο μεγάλος τελικός δεν πρέπει να αποκλειστεί. Το βέβαιο είναι ότι σε μία τέτοια περίπτωση, οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα δεν θα έχουν αγωνία, λόγω της «Επιστροφής Στοιχήματος» στα πέναλτι.

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει και στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου την «Επιστροφή Στοιχήματος» στα πέναλτι και όσοι ποντάρουν στην ομάδα που θα κατακτήσει το κύπελλο, θα πάρουν τα χρήματά τους πίσω, αν η ομάδα τους ηττηθεί στα πέναλτι.

Στο μεγάλο παιχνίδι Γαλλίας-Κροατίας, προσφέρεται από το Πάμε Στοίχημα και το «2-0 και Έληξε». Οι παίκτες κερδίζουν το στοίχημά τους, αν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το σκορ είναι 2-0 υπέρ της ομάδας που πόνταραν, ακόμη και αν το σκορ αλλάξει στη συνέχεια.

Ειδικά στοιχήματα για τη «μέθοδο νίκης» και το «εύρος νίκης»

Περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές έχουν συνολικά, οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, για να ποντάρουν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πριν από την έναρξη και κατά της διάρκειά του.

Προσφέρεται πλήθος ειδικών στοιχημάτων, μεταξύ άλλων, για τα σύνολα των κόρνερ, των πέναλτι, των οφσάιντ, των πλαγίων άουτ, των goal kick, των κίτρινων και των κόκκινων καρτών, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, τη μέθοδο νίκης (κανονική διάρκεια, παράταση, πέναλτι), το εύρος νίκης (με ακριβώς 1 γκολ, με 2, με 3 ή περισσότερα), τα σκορ πολλαπλών επιλογών, την ομάδα που θα πάρει τη σέντρα κατά την έναρξη του αγώνα, τον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα, το πρώτο που θα συμβεί, από γκολ, κίτρινη κάρτα και ημίχρονο, τα επίσημα λεπτά των καθυστερήσεων του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου.

Επιχειρείν/Market
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM