Η λύση για μία σωστή και ισορροπημένη διατροφή

Η λύση για μία σωστή και ισορροπημένη διατροφή Facebook Twitter
Τι είναι λοιπόν αυτό το Forky: πρόκειται για μία πρωτοποριακή online υπηρεσία παραγγελίας μαγειρευτού φαγητού.
0

ADVERTORIAL


Η λύση για μία σωστή και ισορροπημένη διατροφή Facebook Twitter

 

Ένα από τα καθημερινά διλήμματα που αντιμετωπίζουμε όλοι είναι το θέμα του φαγητού: τι τρώμε πάλι σήμερα;

 

Πολλοί δεν έχουμε τον χρόνο, άλλοι την μαγειρική τέχνη και ορισμένοι τίποτα από τα δύο για να φροντίσουμε να έχουμε μαζί μας στο γραφείο ένα ταπεράκι ή μία ζεστή κατσαρόλα να μας περιμένει στο σπίτι.

Επιπλέον, είναι και το θέμα της σωστής διατροφής που έχει γίνει –και πολύ σωστά- ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα της εποχής μας, καθότι έχουμε πάρει όλοι πλέον χαμπάρι το πόσο σημαντικό είναι να προσέχουμε τον εαυτό μας: Όχι στο άγχος, ναι στην άσκηση και ασφαλώς ναι στα σωστά και υγιεινά γεύματα.

Η λύση για μία σωστή και ισορροπημένη διατροφή Facebook Twitter

Οπότε τι κάνουμε; Βρίσκουμε λύση στο πρόβλημά μας, τουτέστιν λύση όπως το «Forky» που αποτελεί μία επιτυχημένη επιλογή για όλους όσους επιθυμούν μαγειρευτό φαγητό, φτιαγμένο με καλά υλικά.

Σουτζουκάκια σμυρνέικα, ψητή πέρκα με ζεστή πατατοσαλάτα, μπιφτεκάκια σχάρας από Black Angus με ψητές πατατούλες και μπέικον, γίγαντες φούρνου με μυρωδικά και πιπεριές Φλωρίνης, λαζάνια φούρνου με κοτόπουλο είναι κάποιες από τις επιλογές που βρήκα εγώ βάσει της περιοχής μου, για σήμερα μόλις και για αύριο.

Η λύση για μία σωστή και ισορροπημένη διατροφή Facebook Twitter

Τι είναι λοιπόν αυτό το «Forky»; Πρόκειται για μία πρωτοποριακή online υπηρεσία παραγγελίας μαγειρευτού φαγητού. Μιλάμε για σπιτικό φαγητό δια χειρός πολλών chefs, με αγνά και φρέσκα υλικά, που εναλλάσσεται κάθε μέρα και έρχεται το αργότερο σε μισή ώρα στο χώρο σου. Είτε είσαι στο σπίτι, είτε στο γραφείο.

Η διαδικασία είναι απλή. Μπαίνεις στην ιστοσελίδα του Forky και μπορείς με λίγα και απλά βήματα να επιλέξεις ποιο από τα τρία κυρίως πιάτα ημέρας προτιμάς. Το μενού εμπλουτίζεται συνεχώς και έχει συνήθως μία κλασική, μία ελαφριά και μία popular επιλογή για να διαλέξεις.

Αν ακολουθείς δε μια θερμιδική δίαιτα ή αν θέλεις να ξέρεις απλά τις θερμίδες που κατανάλωσες, υπάρχει η σχετική πληροφορία σε εμφανέστατο σημείο, όπως και πληροφορίες για υλικά που μπορεί να ενοχλήσουν κάποια «ιδιαίτερα» στομάχια (βλέπε αυγό, γάλα κλπ).

Επιπλέον, θα βρεις πάντα μία σαλάτα, το φρεσκοζυμωμένο ψωμάκι σου και κάτι αλκοολούχο ή αναψυκτικό για να πιεις.

Σημαντικό tip! ...και τι τρώμε την επόμενη μέρα; Υπάρχει η δυνατότητα να δεις το αυριανό μενού, για να ξέρεις τι άλλο ωραίο σε περιμένει.

Με το Forky, όσοι δεν έχουν χρόνο αλλά επιθυμούν μια ισορροπημένη διατροφή τώρα μπορούν, όλη την εβδομάδα –μέχρι και το Σάββατο-, να έχουν τα μεσημεριανά τους γεύματα καλυμμένα.

Η υπηρεσία λειτουργεί από τις 12:00 μέχρι τις 18:30, οπότε φρόντισε και μέσα από το κινητό σου να κάνεις ontime την παραγγελία σου.

Τσέκαρέ το και μόνος σου στο: www.forky.gr

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM