Οι ομάδες που γράφουν το πιο ωραίο ποδοσφαιρικό παραμύθι του Μουντιάλ

Οι ομάδες που γράφουν το πιο ωραίο ποδοσφαιρικό παραμύθι του Μουντιάλ Facebook Twitter
0

Έπειτα από τους χθεσινούς αγώνες μεταξύ Γαλλίας - Ουρουγουάης και Βραζιλίας - Βελγίου, τη σκυτάλη παίρνει σήμερα το λιγότερο λαμπερό κομμάτι του ταμπλό. Αυτό με τις ομάδες που χρειάστηκε ν' αποδείξουν μέσα στο γήπεδο ότι έχουν δικαίωμα να ονειρεύονται, ότι κανείς δεν μπορεί να τις ξεγράψει.

Γιατί μπορεί η Αγγλία να έχει έναν παγκόσμιο τίτλο, πιστούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο και να συγκαταλέγεται στις παραδοσιακές ποδοσφαιρικές δυνάμεις, αλλά Ρωσία, Σουηδία και Κροατία ζουν τη στιγμή τους. 

«Λιοντάρια» εναντίον «Σκανδιναβών»

 

Οι ομάδες που γράφουν το πιο ωραίο ποδοσφαιρικό παραμύθι του Μουντιάλ Facebook Twitter
O Χάρι Κέιν μοιάζει έτοιμος για τον τελικό, αλλά ο Μάρκους Μπέργκ ίσως έχει άλλη άποψη.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο διανύουν μέρες 1966, ή τουλάχιστον ελπίζουν ότι θα ζήσουν σε περίπου μια εβδομάδα.

Στον αγώνα με τους Κολομβιανούς ο Πίκφορντ έσπασε την «κατάρα» των πέναλτι που βάραινε τους Άγγλους για πάνω από 20 χρόνια και το σύνθημα «it's coming home» που επαναλαμβανόταν δειλά-δειλά ή εν είδει αστείου, άρχισε να ακούγεται δυνατότερα. 

Η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Σάουθγκεϊτ δεν «θαμπώνει» με τις εμφανίσεις της αλλά εμφανίζεται σοβαρή και οργανωμένη. Στα συν το βατό της πρόγραμμα μέχρι τον τελικό.

Μπορεί οι Κροάτες να μοιάζουν ως το πιο δύσκολο εμπόδιο σε αυτή την πορεία αλλά οι Σουηδοί έχουν κάνει την υπέρβαση και σίγουρα δεν θα έχουν άγχος. Το ματς είναι στις 17.00.

Ρώσοι vs Κροατών

 

Οι ομάδες που γράφουν το πιο ωραίο ποδοσφαιρικό παραμύθι του Μουντιάλ Facebook Twitter
Ρωσία vs Κροατίας ή αλλιώς Μόντριτς εναντίον Τζιούμπα

 

Η παρέα των Μόντριτς - Ράκιτιτς από την άλλη, παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, με αποτέλεσμα να έχει κερδίσει αρκετούς φίλους. 

Η λογική λέει πως απέναντι στους οικοδεσπότες θα προκριθεί, είτε εύκολα, είτε δύσκολα. Οι Ρώσοι έχουν κάνει ήδη την υπέρβασή τους και θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι που έφτασαν μέχρι εδώ.

Παρόλα αυτά, έχουν ως σύμμαχο τον κόσμο τους και αν καταφέρουν να περιορίσουν τη μεσαία γραμμή των Κροατών είναι πολύ πιθανό να κάνουν μία ακόμη έκπληξη. 

Όπως και να 'χει, αυτή η πλευρά του ταμπλό θα γράψει ένα ωραίο ποδοσφαιρικό παραμύθι που θα θυμόμαστε για καιρό όσοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο.

Σε όλα τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει την «Επιστροφή Στοιχήματος» στα πέναλτι και το «2-0 και Έληξε».

Με την «Επιστροφή Στοιχήματος» στα πέναλτι, όσοι έχουν ποντάρει στο στοίχημα «ομάδα που θα προκριθεί» παίρνουν τα χρήματά τους πίσω, αν η ομάδα τους ηττηθεί στα πέναλτι.

Με το «2-0 και Έληξε», οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα κερδίζουν το στοίχημά τους, αν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το σκορ είναι 2-0 υπέρ της ομάδας που πόνταραν, ακόμη και αν το σκορ αλλάξει στη συνέχεια.

Επιχειρείν/Market
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM