Πόσο καλά ξέρεις το Μουντιάλ;

Πόσο καλά ξέρεις το Μουντιάλ; Facebook Twitter
Ποιοι θα γράψουν το ονόματά τους με «χρυσά» γράμματα στη «Βίβλο που ποδοσφαίρου» και ποιοι θα στιγματιστούν για πάντα με τη στάμπα του «λούζερ»;
0

ADVERTORIAL


Πόσο καλά ξέρεις το Μουντιάλ; Facebook Twitter

Από χθες το βράδυ και για έναν περίπου μήνα, τα γήπεδα της Ρωσίας φιλοξενούν την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση του πλανήτη και οι πιστοί του θεού της μπάλας θα έχουν το βλέμμα τους στραμμένο προς τα εκεί.


Συμβαίνει μια φορά κάθε τέσσερα χρόνια. 32 ομάδες από κάθε γωνιά τούτης εδώ της Γης επιστρατεύουν τους καλύτερους παίκτες τους και αναμετρώνται στο χορτάρι κυνηγώντας το ιερό δισκοπότηρο του ποδοσφαίρου, το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.


Μπορεί η δική μας εθνική ομάδα να απέτυχε στα προκριματικά και να μη συμμετέχει σε αυτή τη διοργάνωση, αλλά οι χώρες που θα βρίσκονται εκεί ζουν ήδη στον «πυρετό» του Μουντιάλ.

 

Πόσο καλά ξέρεις το Μουντιάλ; Facebook Twitter


Διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι στη Βραζιλία μεταβάλουν τα ωράρια των εργαζομένων προκειμένου να μπορούν όλοι να παρακολουθούν τους αγώνες της Σελεσάο.


Στην Ουρουγουάη, πάλι, το 2ο μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της χώρας ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να διεξαχθεί κανένα μάθημα τις ώρες που αγωνίζεται η εθνική τους ομάδα.


Τις προάλλες, πάνω από 15.000 Περουβιανοί ταξίδεψαν μέχρι την Ελβετία μόνο και μόνο για να υποστηρίξουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους σε φιλικό αγώνα με τη Σαουδική Αραβία. Πολλοί από αυτούς θα προσπαθήσουν να βρίσκονται και στα γήπεδα της Ρωσίας.

 

Πόσο καλά ξέρεις το Μουντιάλ; Facebook Twitter


Μαζί τους θα βρίσκονται και χιλιάδες άλλοι οπαδοί από δεκάδες χώρες. Οι Ισλανδοί «βίκινγκς» με τις τρομακτικές ιαχές τους, οι Σενεγαλέζοι με την άδολη αγάπη τους για την ομάδα της χώρας τους, οι Νοτιοκορεάτες με την ιδιαίτερη κουλτούρα τους γύρω από το ποδόσφαιρο και πολλοί, πολλοί ακόμα, συνθέτοντας ένα πολυπολιτισμικό μωσαϊκό που ίσως ν' αποτελεί και όλη την ουσία της διοργάνωσης.


Στον αγωνιστικό χώρο, τώρα, διακυβεύονται πολλά. Νεόκοπα «αστεράκια» όπως οι Γκαμπριέλ Χεσούς, Κιλιάν Μπαμπέ, Μάρκο Ασένσιο και Τίμο Βέρνερ θα εμφανιστούν για πρώτη φορά σε Μουντιάλ προσπαθώντας να διαχειριστούν το άγχος της συνειδητοποίησης ότι κουβαλούν στις πλάτες τους τα όνειρα και τις προσδοκίες ολόκληρων λαών.

 

Μπαρουτοκαπνισμένοι βετεράνοι όπως π.χ. οι Ινιέστα, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ράφα Μάρκεζ κ.α. θα συμμετάσχουν ξέροντας ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που οι προβολείς ολόκληρου του πλανήτη θα είναι στραμμένοι επάνω τους.

 

Πόσο καλά ξέρεις το Μουντιάλ; Facebook Twitter


Θα δικαιώσει τις προσδοκίες των συμπατριωτών του ο «τελευταίος Φαραώ της Αιγύπτου», Μοχάμεντ Σαλάχ; Θα οδηγήσει ο Νεϊμάρ τη Βραζιλία στο 6ο τρόπαιο της ιστορίας της; Θα καταφέρει ο Μέσι να κοιτάξει επιτέλους στα μάτια τον Μαραντόνα; Θα υπερασπιστούν τον τίτλο τους τα «πάντσερ» της Γερμανίας; Ποιοι θα γράψουν το ονόματά τους με «χρυσά» γράμματα στη «Βίβλο που ποδοσφαίρου» και ποιοι θα στιγματιστούν για πάντα με τη στάμπα του «λούζερ»;


Όπως και να 'χει, ό,τι κι αν συμβεί, μας περιμένουν τριάντα μέρες γεμάτες μπάλα, σε μία ανεπανάληπτη ποδοσφαιρική εμπειρία που μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη με το Seri application του Stoiximan.gr.

 

Και αυτό γιατί με την πλούσια αγωνιστική δράση επιστρέφει και το συναρπαστικό παιχνίδι του Stoiximan.gr, που θα σε καθηλώσει και θα μοιράσει μέχρι €1.000.000 μετρητά, εντελώς δωρεάν.


Πώς; Είναι πάρα πολύ απλό. Για να κερδίσεις θα πρέπει να απαντήσεις σωστά σε 32 σερί διλήμματα, χωρίς να παρεμβληθεί λάθος απάντηση.


Εκτός από το μεγάλο έπαθλο του απόλυτου seri, θα δοθούν έπαθλα τόσο για το μεγαλύτερο σερί με βάση την τελική κατάταξη (σε περίπτωση που δεν κάνει κάποιος το απόλυτο) αλλά και για τις περισσότερες σωστές προβλέψεις.


Εκτός από τα παραπάνω, κάθε συμμετέχοντας μπορεί να δημιουργήσει τα δικά του groups ή να μπει σε groups άλλων παικτών, να διεκδικήσει τα ομαδικά χρηματικά έπαθλα, ενώ είτε παίζει μόνος είτε σε ομάδα μπορεί να βλέπει τα στατιστικά του και των άλλων, να παρακολουθεί την κατάταξη αλλά και να λαμβάνει ειδοποιήσεις με τα αποτελέσματα των επιλογών αλλά και πριν την έναρξη ενός αγώνα για να μην χάνει τίποτα!


Το mobile application του Seri είναι διαθέσιμο σε iOS και Android εδώ: stoiximan.gr/seri
Για να λάβεις μέρος αρκεί να είσαι μέλος στο Stoiximan.gr (συνδέεσαι στην εφαρμογή με το Username και το Password σου).


Κατέβασε, λοιπόν, το Seri App, ετοιμάσου να κάνεις Σερί και ζήσε την εμπειρία του Μουντιάλ όπως ακριβώς πρέπει!

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM