ΣΚΑΣ'ΤΟ από τα συνηθισμένα και φέρε την παρέα σου

ΣΚΑΣ'ΤΟ από τα συνηθισμένα και φέρε την παρέα σου Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL


ΣΚΑΣ'ΤΟ από τα συνηθισμένα και φέρε την παρέα σου Facebook Twitter

 

Τον τελευταίο καιρό έχω κουραστεί. Θέλεις η σχολή και τα πήγαινε-έλα εκεί. Θέλεις η εξεταστική λίγο πριν το πτυχίο και το άγχος του πόσα πέρασα, πόσα άφησα, τι με περιμένει τον Σεπτέμβριο για το μεγάλο φινάλε. Θέλεις οι αμέτρητες ώρες στα social για το τι θα κάνουμε το καλοκαίρι και με ποιους, που θα πάμε και πως θα πάμε. Βασικά έχω ανάγκη χαλαρά και asap να ξεφύγω από όλα.

 

Μία τέτοια στιγμή λοιπόν με τα ακουστικά στα αυτιά, περπατώντας στο κέντρο πέτυχε το μάτι μου προ ημερών κάποιες αφίσες που σαν να μίλησαν στην καρδιά μου: Έγραφαν «ΣΚΑΣ'ΤΟ» και είχαν εικόνες από όλα αυτά που ζω σε λούπα καθημερινά. Τις μικρές και μεγάλες οθόνες, τα γραφεία, όλα αυτά δηλαδή που επαναλαμβάνονται και με κρατάνε βαρετά στη γη.

Φλερτάροντας με την αφίσα κάθε φορά που την έβλεπα, πέτυχα και τη συνέχειά της και χαμογέλασα. Ήταν η αλεπού στη μέση. Βρε πονήρω, εσύ είσαι πίσω από όλα αυτά; «ΣΚΑΣ'ΤΟ από τα ίδια» λοιπόν με την ουρά της σε πρώτο πλάνο.

Γιατί όπως εγώ, έτσι και αυτή θέλουμε το διαφορετικό, το φρέσκο, το κάτι άλλο. Για αυτό την πήρα παγανιά για να δω η πονηρή που το πάει. Και την εντόπισα όχι σε ένα, ούτε σε δύο αλλά σε τρία μέρη την ίδια μέρα. Βρήκα την αδελφή ψυχή και ήδη φωνάζω «Parteyyy».

Παιδιά μιλάμε για μια παρτάρα στις 15 Ιουνίου, στους δρόμους του κέντρου για να ξεκινήσει το καλοκαίρι μας όπως πρέπει. Με μουσικές, με παγωμένο ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ και διάφορα happenings για να spice up την κατάσταση.

Είδα και από τα social το event και έχω ψηθεί απίστευτα, έχοντας κανονίσει ήδη με το παρεάκι να γιορτάσουμε την έναρξη του καλοκαιριού του 2018 εκεί.

Δεν ξέρω ακόμα από πού θα ξεκινήσουμε και πού θα καταλήξουμε.

Ξέρω ότι θα περάσουμε από την Πιττάκη να χαρούμε Beatboxers, Street Dancers και dj sets.

Ξέρω ότι θα περάσουμε και από το πάρκινγκ της Αγίας Θέκλας για να απολαύσουμε το Live με τους Chickn.

Ξέρω επίσης ότι δεν θα ξεχάσουμε να κάνουμε και ένα πέρασμα από το πάρκινγκ της Παλλάδος για ένα τρίτο dj set.

Βασικά θα βολτάρουμε από street party σε street party με έναν Μηλοκλέφτη στο χέρι και φήμες λένε ότι θα παίζουν βρώσιμα και όχι μόνο κεράσματα για τους party-junkies σαν και εμάς.

Επιτέλους, έφτασε η ώρα της απόδρασης από τα ίδια (και τα ίδια) και μάλιστα με τον πιο hype και γευστικό τρόπο. Γιατί ο Μηλοκλέφτης είναι η καλύτερη λύση για να σπάσεις τη ζέστη μέσα σου, με λίγο αλκοόλ και φουλ γεύση.

Περισσότερα στο event, στα social  και #followthefox

 


Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM