Τα βήματα του καλοκαιριού αποκτούν premium αισθητική

Τα βήματα του καλοκαιριού αποκτούν premium αισθητική Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Τα βήματα του καλοκαιριού αποκτούν premium αισθητική Facebook Twitter
SHADOW 5000 EVR

Πάντα αναρωτιόμουν πού πηγαίνουν οι άνθρωποι γύρω μου τρέχοντας κάθε μέρα. Άλλος με τον χαρτοφύλακα στο χέρι, άλλος με το backpack στην πλάτη και άλλος με την παρέα του, όλοι μοιάζουν να βιάζονται για διαφορετικό λόγο ο καθένας. Εκείνο όμως που φαίνεται να μοιράζονται, είναι η ανάγκη να νιώθουν όμορφα όσο κι αν τους πιέζει η καθημερινότητα και οι ρυθμοί της πόλης.

Η Saucony Originals έχοντας ξεκινήσει από τους δρόμους της Μασαχουσέτης γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει καθημερινότητα στην πόλη και ποιες είναι οι απαιτήσεις για άνεση σε κάθε σου βήμα. Γνωρίζει όμως και την ανάγκη για fashion εμφανίσεις που εντυπωσιάζουν και φτιάχνουν τη διάθεση από το πρωί μέχρι το βράδυ και από τις πιο casual μέχρι τις βραδινές in-style εμφανίσεις.

Η νέα ανδρική premium συλλογή για το καλοκαίρι του 2018 είναι μια σειρά από sneakers από εκείνα που μόνο η Saucony Originals μπορεί να παρουσιάσει αφού συνδυάζουν την τεχνολογία του running παπουτσιού με το design που κάνει την εταιρία να ξεχωρίζει εδώ και χρόνια και να κατέχει κορυφαία θέση στην επιλογή των sneakers fan σε όλο τον κόσμο.

Τα βήματα του καλοκαιριού αποκτούν premium αισθητική Facebook Twitter
SHADOW 5000 VINTAGE

Η έμπνευση έρχεται φυσικά από το urban τοπίο της Μασαχουσέτης και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα σχέδια και τα υλικά της νέας συλλογής από την οποία ξεχωρίσαμε τα πιο ιδιαίτερα sneakers αυτού του καλοκαιριού.

Το Shadow 5000 EVR είναι ένα ολοκαίνουριο σχέδιο που ξεχωρίζει χάρη στο ιδιαίτερο κέντημα στο επάνω μέρος. Το design του, συνδυάζεται με την κορυφαία τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών EVERUN η οποία έχει δοκιμαστεί με μεγάλη επιτυχία στα running παπούτσια της Saucony, τα οποία άλλωστε, αποτελούν και τη βάση της ιστορίας της.

Όσο για τα χρώματα του Shadow 5000 EVR, έρχονται σε δύο συνδυασμούς: ένας για τους λάτρεις του λευκού και ένας και για τους φαν της έντασης. Και οι δυο συνδυασμοί είναι μελετημένοι ώστε να αναδεικνύουν τη μοναδικότητα του premium αυτού μοντέλου.

Τα βήματα του καλοκαιριού αποκτούν premium αισθητική Facebook Twitter
GRIT 8500 HT

Η κληρονομιά της Saucony Originals από τα running μοντέλα που παρουσίασε το παρελθόν έχει δεθεί με τη σύγχρονη εικόνα της street fashion δημιουργώντας sneakers όπως το Shadow 5000.

Ένα μοντέλο που έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 1989 σαν ένα παπούτσι ιδανικό για το τρέξιμο, λανσάροντας πρωτοποριακές τεχνολογίες, ενώ ταυτόχρονα σηματοδοτούσε την εποχή όπου η άθληση απέκτησε αισθητική και στιλ.

Σχεδόν 30 χρόνια αργότερα, το Shadow 5000 παρουσιάζεται ως premium κομμάτι της συλλογής Saucony Originals διατηρώντας την ίδια άνεση στο πάτημα που το έκανε γνωστό, ενώ προσφέρει όλο το ξεχωριστό στιλ ενός casual παπουτσιού που αλλάζει την καθημερινή εμφάνιση του άνδρα.

Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι Suede δέρμα και nylon, ενώ τα χρώματα είναι συνδυασμένα με ένα τρόπο που κάνει το vintage πιο σύγχρονο από ποτέ.

Τα βήματα του καλοκαιριού αποκτούν premium αισθητική Facebook Twitter
GRIT SD HT

H Saucony Originals μπορεί να ξεκίνησε παρουσιάζοντας running shoes, αλλά ταυτόχρονα γνωρίζει πολύ καλά τι θα πει πολυτέλεια. Το GRID 8500 HT είναι ένα παπούτσι που ξεχωρίζει από το υψηλής ποιότητας Nubuck δέρμα που έχει χρησιμοποιηθεί και μάλιστα σε ένα χρώμα που το έκανε κατευθείαν best seller στο ανδρικό κοινό.

Η ιδιαίτερη προσοχή που δόθηκε στον σχεδιασμό του το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα sneakers καθώς απαντάει τόσο στην ανάγκη ενός καθημερινού και άνετου παπουτσιού όσο και στην απαίτηση μιας ιδιαίτερης εμφάνισης με στιλ που σε κάνει να νιώθεις ο εαυτός σου.

Από την premium σειρά της Saucony Originals δεν μπορεί να λείπει το GRID SD HT. Ένα μοντέλο που παρουσιάζεται ανανεωμένο μέσα από το πακέτο με τον τίτλο Riverstone. Έμπνευση αποτελεί η πέτρα που βρίσκεται στον ποταμό Saucony στην Πενσιλβανία, απ' όπου προκύπτουν οι γραμμές στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού.

Οι σχεδιαστές της Saucony Originals έχουν δώσει σε αυτό το μοντέλο τον καλύτερό τους εαυτό δημιουργώντας ένα ξεχωριστό sneaker σε δύο ιδιαίτερους συνδυασμούς: λευκού και ροζ καθώς και σε συνδυασμούς γκρι και μπλε.

Η premium συλλογή της Saucony Originals έρχεται να αλλάξει την ανδρική sneaker fashion και να δώσει περισσότερο στιλ στο καλοκαίρι που μόλις ξεκίνησε. Έμπνευση που ξεκινά από τους δρόμους της Μασαχουσέτης και φτάνει στη δική μας καθημερινότητα καλώντας μας να ανακαλύψουμε τα χρώματα, τα υλικά αλλά και τις ιστορίες πίσω από κάθε ζευγάρι.

Μάθε περισσότερα στο sauconyoriginals.gr, στο facebook.com/sauconyoriginalsgreece και στο instagram.com/sauconyoriginalsgr

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM