7 τραγούδια που κυκλοφόρησαν και μας αρέσουν πολύ

7 τραγούδια που κυκλοφόρησαν και μας αρέσουν πολύ Facebook Twitter
1

ADVERTORIAL

Η μουσική είναι το αλατοπίπερο της ζωής. Είναι αυτό που την κάνει σίγουρα πιο νόστιμη και δεν είναι τυχαίο που όλοι μας έχουμε συνδέσει τις περιόδους της ζωής μας με τραγούδια, συγκροτήματα που αγαπήσαμε, συναυλίες που έγραψαν ιστορία, που έγιναν κομμάτι της δικής μας προσωπικής ιστορίας.

Τέτοια τραγούδια γεννιούνται καθημερινά και άλλα μένουν για πάντα, ενώ άλλα έρχονται παίζουν το ρόλο τους έστω προσωρινά και αναζωογονούν την καθημερινότητά μας. Ο χρόνος πάντα δείχνει, όπως πάντα, τι θα τον αντέξει και τι θα συνεχίσει να υπάρχει στα χρόνια που έρχονται.

Κάπως έτσι νιώθουμε και όλοι παίρνοντας μια 7up στο χέρι. Την απολαμβάνουμε από πάντα, μας θυμίζει όλα αυτά τα χρόνια σε παραλίες, πάρτι και κάθε λογής event, ενώ ταιριάζει ιδανικά με τα περισσότερα γεύματα εντός και εκτός σπιτιού. Είναι μια αξία που συνοδεύει τη ζωή μας από πάντα και βλέπω να υπάρχει και για πολλά χρόνια ακόμα.

Σε αυτό το πνεύμα των σταθερών αξιών της ζωής μας, σας ξεχώρισα 7 UP τραγούδια. Ελπίζω να σας αρέσουν. Αν έχετε κάτι να προτείνετε, you are most welcome!

Θα ξεκινήσω με τον παντοτινό μου έρωτα Dave Gahan. Ναι, ο τραγουδιστής των Depeche Mode σε μία από τις διάφορες ενδιαφέρουσες συνεργασίες του, αυτή τη φορά με τους Goldfrapp που κυκλοφορούν πάλι –μαζί του- το τραγούδι τους Ocean.

Goldfrapp - Ocean Feat. Dave Gahan

 

Θα συνεχίσω με τους πολυαγαπημένους Florence + The Machine, με τη νέα (ήδη) επιτυχία τους Hunger, που τους γνωρίσαμε με το Dog days are over, Shake it out, You ve got the love και πολλά άλλα.

Florence + The Machine - Hunger

 

 

 

Δεν θα μπορούσε να λείπει ο θεούλης Gambino από τα 7 up τραγούδια της εποχής. Τον ξέρουμε από την πρώτη του ιδιότητα ως ηθοποιό, και τον είδαμε και ως τραγουδιστή και βασικά performer να κυκλοφορεί ένα βίντεο που συζητήθηκε όσο κανένα άλλο φέτος καθότι καταγγελτικό, καθ'όλα κοινωνικό και πολιτικό. Αξίζει να το δείτε.

Childish Gambino - This Is America

 

Σε παρόμοιο κλίμα, πιο μελωδικό μουσικά, έρχεται και η καψούρα των μεταεφηβικών μου χρόνων Lenny Kravitz. «Αρκετά» τραγουδάει για όλα τα άδικα του κόσμου, για το Σύστημα που δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε, για τα κοινωνικά, περιβαλλοντολικά και συνολικά ανθρώπινα δικαιώματα με εικόνες που γνωρίζουμε και μας πονάνε ή μας δίνουν δύναμη.

It's Enough - Lenny Kravitz

 

Θα βάλω και κάτι από τη νέα δουλειά των Arctic Monkeys, που θα την ακούσουμε και live σε λίγες μέρες. Πώς να μην αγαπάς το καλοκαίρι των συναυλιών...

Arctic Monkeys - Four Out Of Five

 

 

 

Όταν έμαθα για αυτήν την επανασύνδεση μόνο δάκρυα που δεν ήρθαν στα μάτια μου. Το καλύτερο ever ελληνικό συγκρότημα ηλεκτρονικής μουσικής ξανακυκλοφορεί δίσκο μετά από 20 χρόνια με τον τίτλο «Ουρανός».

Στέρεο Νόβα - Ισορροπία

 

Για το τέλος, άφησα τον δικό μας πάλι RSN με τη νέα φοβερή δουλειά του που αξίζει την προσοχή όλων μας. Ήδη το πέτυχα σε κάποια ραδιόφωνα και του εύχομαι καλοτάξιδο αυτό και όλα όσα μας ετοιμάζει!

Rsn - Black Sky feat. Thaliah

 

 

 

Επιχειρείν/Market
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM