H ομορφιά έχει και τη fun πλευρά της....

H ομορφιά έχει και τη fun πλευρά της.... Facebook Twitter
Οι τάσεις των αρχών της χιλιετίας έρχονται με τρόπο ανατρεπτικό και διασκεδαστικό να αλλάξουν τους κανόνες του make up, να μας προσφέρουν μια αίσθηση ελευθερίας και να μας φτιάξουν τη διάθεση.
0

ADVERTORIAL

 

H ομορφιά έχει και τη fun πλευρά της.... Facebook Twitter
 

Η ομορφιά είναι ένα τεράστιο ζήτημα που έχει προεκτάσεις αισθητικής φύσεως και φτάνει μέχρι τους βαθύτερους υπαρξιακούς προβληματισμούς που μπορεί να απασχολούν μια γυναίκα. Πάντα όμως η ομορφιά περνάει μπροστά από τον καθρέφτη μας και στόχος της είναι να μας φτιάχνει τη διάθεση γιατί έτσι πρέπει... Να νιώθουμε όμορφες ακόμα και εκείνες τις ημέρες που όλα πηγαίνουν στραβά...

Προσωπικά πάντα πίστευα ότι η περιποίηση και η προσπάθεια να γίνεις πιο όμορφη δεν απαιτεί απλώς μια σειρά προϊόντων make up, αλλά αποτελεί μια ολόκληρη στάση απέναντι στο τι είναι αποδεκτό και τι όχι.

Γι' αυτό μου αρέσει η 3ΙΝΑ... επειδή δεν αποτελεί μια ακόμα εταιρία με προϊόντα make up, αλλά ένα ολόκληρο κίνημα που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα και να αναδείξει τη σημασία της τόλμης και της ανατροπής στον καθημερινό μας καλλωπισμό.

H ομορφιά έχει και τη fun πλευρά της.... Facebook Twitter

Αυτή η φιλοσοφία γίνεται ακόμα πιο έντονη μέσα από τη συνεργασία της εταιρίας με τη σχεδιάστρια Clio Peppiatt παρουσιάζοντας την καινούργια collection που φτιάχτηκε #justforfun!

Πρόκειται για μια σειρά από παστέλ χρώματα και φινιρίσματα που μας γυρίζουν πίσω στην ένταση των 90s και των 00s και η οποία αντλεί έμπνευση από τους TLC, από την Britney Spears και την Christina Aguilera.

Οι τάσεις των αρχών της χιλιετίας έρχονται με τρόπο ανατρεπτικό και διασκεδαστικό να αλλάξουν τους κανόνες του make up, να μας προσφέρουν μια αίσθηση ελευθερίας και να μας φτιάξουν τη διάθεση. Γιατί η ζωή μπορεί να είναι σοβαρή αλλά η ομορφιά πρέπει να είναι «Just For Fun»!

3ina2Δοκιμάζοντας αυτή τη fun πλευρά, του make up, γνώρισα το καινούργιο ιριδίζον highlighter που δίνει λάμψη στα ζυγωματικά ή αναμειγνύεται με το make up για μια φωτεινή εικόνα σε όλο το πρόσωπο.

Τόλμησα να «ανοίξω τους χρωματικούς μου ορίζοντες» με το longwear lipstick με το ματ τελείωμα που βγαίνει σε δυο μοναδικές αποχρώσεις και αποτελεί την πινελιά που αλλάζει το look μου.

H ομορφιά έχει και τη fun πλευρά της.... Facebook Twitter

Ενώ στην παλέτα με τις σκιές 3ΙΝΑ με τα έντονα, λαμπερά και βελούδινα χρώματα, συνδυάζονται οι τόνοι του πάγου, με τις παστέλ αποχρώσεις τους ροζ και της μέντας και γίνονται ο λόγος να χαμογελώ κάθε φορά που δοκιμάζω έναν διαφορετικό συνδυασμό.

Όμως εικόνα μου στον καθρέφτη πραγματικά απέκτησε αυθεντικό fun με το 2 in 1 eyeliner που διαθέτει το ειδικό απλικατέρ ώστε να σχηματίζουμε τις γραμμές που θέλουμε αλλά και το σχήμα που μας φτιάχνει τη διάθεση!

Το eyeliner παύει να είναι μια βαρετή ευθεία και αποκτά τη δική του θέση στο make up μας με έμπνευση τα σχέδια που ζωγραφίζαμε στη σχολική μας κασετίνα...

Αυτή είναι η ομορφιά που προτείνει η 3ΙΝΑ. Μια ομορφιά που γίνεται τάση για ανατροπή και στόχο έχει πάντα την ευχαρίστηση. Αφήνω, ό,τι με καταπιέζει και αντλώ έμπνευση από τα ψυχρά παστέλ ή τις έντονες αποχρώσεις της Just For Fun Collection συμμετέχοντας στην ενέργεια της χιλιετίας.

Η ομορφιά γίνεται η δική μου αφορμή για διασκέδαση και το make up μου αποκτά τη διάσταση που εγώ θέλω να δώσω αφήνοντας τις συμβάσεις και παίζοντας με τα χρώματα της 3ΙΝΑ.

Γιατί αυτό που θέλω τελικά είναι να είμαι όμορφη #justforfun

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM