Ζήσε τη γαστρονομική εμπειρία

Ζήσε τη γαστρονομική εμπειρία Facebook Twitter
Περισσότερα από 100 εστιατόρια, η αφρόκρεμα της ελληνικής μαγειρικής σκηνής, καλούν το κοινό σε μία πραγματική γιορτή γεύσεων, μετατρέποντας τα πιο φρέσκα υλικά σε gourmet απολαύσεις.
0

ADVERTORIAL


Ζήσε τη γαστρονομική εμπειρία Facebook Twitter

 

Φιγουράρει στις σελίδες των κορυφαίων Μέσων Ενημέρωσης και Social Media όλου του κόσμου. Αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο κάθε λίστας με τις απολαύσεις που πρέπει οπωσδήποτε να ζήσει κανείς. Η μαγειρική και το φαγητό από μία βιολογική ανάγκη επιβίωσης έχει εξελιχθεί στις ημέρες μας σε μια από τις πιο ανερχόμενες τάσεις παγκοσμίως, με αποτέλεσμα διεθνείς διοργανώσεις και μεγάλοι διαγωνισμοί να αποτελούν πλέον παγκόσμια γεγονότα πρώτης γραμμής.


Η Ελλάδα, η χώρα που γέννησε εκτός από τη φιλοσοφία -στη γενική της έννοια- και τη φιλοσοφία της μαγειρικής τέχνης, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την παγκόσμια τάση. Ο ίδιος ο Έλληνας αποκτά «γαστρονομική κουλτούρα» και εξελίσσεται σε έναν ψαγμένο οπαδό του fine dining, επιδιώκοντας όχι απλά να γευτεί ένα εξαιρετικό πιάτο, αλλά μια συνολική γευστική εμπειρία με υψηλή αισθητική σε επίπεδο σέρβις και περιβάλλοντος.

 

Ζήσε τη γαστρονομική εμπειρία Facebook Twitter

 

Γιορτή της γαστρονομίας

Ακριβώς αυτή την ευκαιρία, να απολαύσουν τις πλέον σύγχρονες τάσεις στην παγκόσμια κουζίνα και ξεχωριστές γεύσεις, θα έχουν οι Αθηναίοι και οι επισκέπτες της πόλης από την 1η έως και τις 11 Φεβρουαρίου, μέσω της διοργάνωσης του 3ου Dine Athens, με την υπογραφή της Alpha Bank. Η γαστρονομική εβδομάδα του Dine Athens δίνει την ευκαιρία σε όσους συμμετάσχουν να πάρουν μια γεύση του τι σημαίνει στην πράξη η αναγωγή της μαγειρικής σε τέχνη.


Περισσότερα από 100 εστιατόρια, η αφρόκρεμα της ελληνικής μαγειρικής σκηνής, καλούν το κοινό σε μία πραγματική γιορτή γεύσεων, μετατρέποντας τα πιο φρέσκα υλικά σε gourmet απολαύσεις. Το τραπέζι στρώνεται με μοναδικά πιάτα, εμπνευσμένα από την εποχικότητα των πρώτων υλών, δίνοντας τη δυνατότητα στους λάτρεις του καλού φαγητού να δοκιμάσουν τις εμπνεύσεις, το μεράκι, το ταλέντο και την ευρηματικότητα των σεφ μέσα από επιλεγμένα μενού σε ειδικές τιμές.

 

Ζήσε τη γαστρονομική εμπειρία Facebook Twitter


Οι οπαδοί της γαστρονομίας και του ευ ζην δια του ουρανίσκου θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες μέσα από ειδικά διαμορφωμένα μενού τριών πιάτων στις προκαθορισμένες τιμές των 15€, 30€, 60€. Επιπλέον επιλεγμένα εστιατόρια θα προσφέρουν lunch menus δύο πιάτων, στις προκαθορισμένες τιμές των 15€ και 30€. Ειδικά για τους κατόχους καρτών εκδόσεως Alpha Bank, θα παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10% με τη χρήση της κάρτας τους.


Τα εστιατόρια που συμμετέχουν στο 3ο Dine Athens, καθώς και τα μενού που προτείνουν, παρουσιάζονται στο επίσημο site της διοργάνωσης www.dineathens.gr. Μέσω του site ο επισκέπτης μπορεί να κάνει εύκολα την κράτησή του online στο εστιατόριο της επιλογής του, την ημέρα και ώρα που επιθυμεί, ενώ κρατήσεις πραγματοποιούνται και μέσω του e-table, στο τηλέφωνο 211-311-5555.

 



Και επειδή το φαγητό έχει και κοινωνική διάσταση, το Dine Athens συνεχίζει για τρίτη χρονιά να ενισχύει την πρωτοβουλία «Μπορούμε» για την στήριξη των λιγότερο προνομιούχων.

 

Γαστρονομική εμπειρία

Κάθε χρόνο την εβδομάδα γαστρονομίας του Dine Athens τιμούν με την παρουσία τους συναρπαστικές προσωπικότητες της υψηλής κουζίνας. Φέτος, ένας σεφ που έχει ήδη αφήσει το έντονο αποτύπωμά του στην ιστορία της γαστρονομίας, με βαθμολογία 19/20 στον εξειδικευμένο στην υψηλή γαστρονομία γαλλικό οδηγό Gault&Millau, ο Thomas Bühner, θα δώσει το παρών για δύο μόνο βραδιές στη Σπονδή, στις 10 και 11 Φεβρουαρίου. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα ειδικό μενού 6 πιάτων, γνωρίζοντας από κοντά τον Γερμανό chef και παίρνοντας μαζί του το μενού της βραδιάς υπογεγραμμένο από τον βραβευμένο με τρία αστέρια Michelin master της γαστρονομίας. Τέλος, 20 τυχεροί, που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση μέσω ραδιοφωνικών διαγωνισμών, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μία πρωτότυπη βραδιά οινογευσίας σε ένα από τα προγραμματισμένα Wine Masterclasses, που θα πραγματοποιηθούν στο εστιατόριο Scala Vinoteca στις 2 και 9 Φεβρουαρίου.

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM