ADVERTORIAL


Ένα μάθημα yoga προσφέρει ολιστική φροντίδα σε σώμα και νου. Είναι χρόνος αποκλειστικά αφιερωμένος στον εαυτό σου.
Ένα μάθημα yoga προσφέρει ολιστική φροντίδα σε σώμα και νου. Είναι χρόνος αποκλειστικά αφιερωμένος στον εαυτό σου.

 

Στο πράσινο και όμορφο Χαλάνδρι, το «Mandala» αποτελεί εδώ και 4 χρόνια μια νησίδα ηρεμίας στη διαδρομή της πολυτάραχης καθημερινότητάς μας. Βρίσκεται στην οδό Κώστα Βάρναλη 52, σε ένα χώρο που έχει διαμορφωθεί αποκλειστικά για τη yoga, την ευεξία νου και σώματος. Το επισκεφθήκαμε και μάθαμε πέντε πράγματα για τη yoga που αξίζει να τα μοιραστούμε.

 

H yoga είναι πραγματικά για όλους

Η yoga είναι μια ανεξάντλητη επιστήμη που αγκαλιάζει τις ανάγκες κάθε ανθρώπου ανεξάρτητα από την ηλικία, τη φυσική κατάσταση, τις σωματικές ιδιαιτερότητες του. Αν δεν το έχεις αισθανθεί, τότε δεν το αναζήτησες αρκετά.

 

 


Στο Μandala υπάρχουν μαθήματα yoga για όλους : Hatha Yoga, Vinyasa Yoga, Yoga για εγκύους (prenatal), Aerial Yoga, Τherapy Yoga αλλά και Kids Yoga, Baby Yoga, αλλά και πιλάτες και ινδικός χορός!

 

Οι δάσκαλοι είναι εκπαιδευμένοι να καθοδηγούν με ασφάλεια και να βοηθούν όλους τους ασκούμενους, ανεξάρτητα από το επίπεδο, να ακολουθήσουν το πρόγραμμα. Η ποικιλία των μαθημάτων και το βολικό ωράριο (ακόμη και τη Κυριακή!) καλύπτουν όλες τις ανάγκες...και όλες τις προτιμήσεις!

 

 

Διοργανώνονται συχνά σεμινάρια, workshops, events και retreats αλλά και εκπαιδευτικά ταξίδια στην Ινδία πάντα με θέμα τη yoga. Και για όσους ενδιαφέρονται επαγγελματικά για τη yoga, το Mandala διοργανώνει πιστοποιημένα προγράμματα εκπαίδευσης δασκάλων. Για το 2018 το Mandala διεξάγει Yoga Teacher Training 250 ωρών, Yoga Therapy Teacher Training 250 ωρών, Kids Yoga / Kids Aerial Yoga teacher training και πολλά άλλα επαγγελματικά workshops.

 

H yoga είναι αποδοχή

Στη yoga δεν χρειάζεται ούτε... να δένεσαι κόμπος, ούτε να συναγωνίζεσαι με τους συν-ασκούμενούς σου. Η yoga είναι προσωπική πρακτική και σε οδηγεί στο να ακούς και να σέβεσαι τις ανάγκες του δικού σου σώματος, να συγκεντρώνεσαι στη διαδικασία και όχι στο αποτέλεσμα. Η εξέλιξη έρχεται πολύ γρήγορα και το σημαντικότερο είναι ότι την αισθάνεσαι βήμα βήμα.

 

Στο Mandala δίνεται μεγάλη έμφαση στην σωστή καθοδήγηση, στην ισορροπία, στην ασφαλή άσκηση. Οι δάσκαλοι θα συζητήσουν μαζί σου κάθε ιδιομορφία ή ανάγκη σου, θα σου δείξουν τρόπους να προσαρμόσεις την άσκηση. Θα χρησιμοποιήσουν βοηθητικό εξοπλισμό, θα σου δώσουν συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να βρεις τον δικό σου εσωτερικό δάσκαλο.

 

 

 

H yοga είναι προσωπική φροντίδα

Ναι είναι αλήθεια. Ένα μάθημα yoga προσφέρει ολιστική φροντίδα σε σώμα και νου. Είναι χρόνος αποκλειστικά αφιερωμένος στον εαυτό σου. Η yoga προάγει τη σχέση του σώματος με το νου και αποτελεί φυσική θεραπεία για πολλές από τις ψυχοσωματικές παθήσεις.

 

Φεύγεις από το Mandala πιο ήρεμος, πιο ισορροπημένος και πιο συγκεντρωμένος, ενισχύοντας δεξιότητες πολύ χρήσιμες και έξω από την αίθουσα.

 

Extra tip: η ιδρύτρια του studio Κατερίνα Λαρή, εξειδικεύεται στη θεραπευτική διάσταση της yoga και είναι πάντα διαθέσιμη για έξτρα συμβουλές.

 

 

 

Η yoga είναι σύνδεση

Σύνδεση του σώματος με το νου, σύνδεση της αναπνοής με τη κίνηση, σύνδεση με τη στιγμή. Οι asanas, οι θέσεις της yoga, οι τεχνικές αναπνοής και διαλογισμού είναι μερικά από τα μέσα της yoga για να επιτευχθεί αυτή η σύνδεση με την ολότητα της ύπαρξης μας.

 

Στο Mandala θα σου δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσεις πληθώρα τεχνικών και μεθόδων. Από εβδομαδιαία μαθήματα διαλογισμού μέχρι σεμινάρια για να μάθεις πως να ελέγχεις το άγχος μέσω της yoga. Yogash Chitta Vritti Nirhoda

 

 

 

H yoga είναι πρακτική

Το Mandala προσφέρει ένα πραγματικά υπέροχο και ποιοτικό περιβάλλον για όποιον θέλει να εξερευνήσει τη yoga ως μία εναλλακτική μέθοδο άσκησης για πιο ισορροπημένη, υγιή, χαρούμενη ζωή.


Αν το πρώτο βήμα για να αλλάξουμε τους εαυτούς μας είναι να ξεπεράσουμε τους φόβους μας, το επόμενο είναι να διανύσουμε τη διαδρομή που οδηγεί στη χαρά της ζωής. Καθοδηγώντας κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να βιώσει την εμπειρία αυτή, το «Mandala», εκφράζει και υποστηρίζει την ένωση σώματος - νου και πνεύματος.


Δείτε το πρόγραμμα για τα μαθήματα, βρείτε το τμήμα εκείνο που σας εξυπηρετεί καλύτερα και χαρίστε μια εμπειρία μεταμόρφωσης στον εαυτό σας.

 

 


Mandala

K. Βάρναλη 52, Χαλάνδρι, Τηλ: 211 409 0169
Email: [email protected]
www.mandalastudio.gr
Facebook: Mandala
Instagram: mandala_body_mind_focus