#PerfectNever γιατί καμία δεν είναι τέλεια

#PerfectNever γιατί καμία δεν είναι τέλεια Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

#PerfectNever γιατί καμία δεν είναι τέλεια Facebook Twitter
#PerfectNever λέει χαρακτηριστικά το Reebok moto, με πρέσβειρα την φαινομενικά τέλεια Gigi Hadid. Και λέω φαινομενικά καθότι η ίδια εξομολογείται πόσο τέλεια ΔΕΝ είναι, όπως άλλωστε και η κάθεμία μας.

Μια μοναδική εμπειρία ζήσαμε όλες οι γυναίκες που συμμετείχαμε στο event της Reebok με αφορμή την ημέρα της Γυναίκας. Η καλή μέρα άλλωστε από το πρωί φαίνεται και πιστοί στην παροιμία, οι υπεύθυνοι της εταιρείας μας υποδέχτηκαν στο καφέ THE UPPER HOUSE του Attica με welcome drink, ένα γευστικότατο πατζαροχυμό. Το βασικό θέμα εξάλλου είναι ότι πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας και το ευ ζην του, άσχετα από τις όποιες ατέλειες τον χαρακτηρίζουν. Είναι πλέον παγκοσμίως αποδεκτό ότι ποτέ κανείς δεν θα μπορέσει να κατακτήσει την τελειότητα των προτύπων της σύγχρονης εποχής. And we are ok with that!

#PerfectNever που λέει χαρακτηριστικά και το Reebok moto, με πρέσβειρα την φαινομενικά τέλεια Gigi Hadid. Και λέω φαινομενικά καθότι η ίδια εξομολογείται πόσο τέλεια ΔΕΝ είναι, όπως άλλωστε και η κάθεμία μας. Σε σχετικό μέρος της εκδήλωσης και συγκεκριμένα στο δεύτερο μέρος, είχαμε την χαρά να απολαύσουμε αποσπάσματα από το super model και βασικά ένα ολοζώντανο πάνελ από Κυρίες που τα κατάφεραν και που συνεχίζουν να αγωνίζονται καθημερινά. Τόσο η Gigi, όσο και οι κυρίες στο πάνελ αλλά και εμείς οι καλεσμένες, είχαμε τη χαρά να φοράμε το νέο αθλητικό βόλτας Club C. Ολόλευκο, κλασική σχεδίαση παπουτσιού τένις, με το Reebok να βρίσκεται τσαχπίνικα με ασημο-γκρι στο πίσω μέρος, δίνοντάς του έναν αέρα εξόδου. Το βάζεις εύκολα δηλαδή και βράδυ για ποτό.

#PerfectNever γιατί καμία δεν είναι τέλεια Facebook Twitter

Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Μεσημέρι Πέμπτης και μαζευτήκαμε θηλυκά διάφορων ηλικιών για να πορευτούμε στο γυμναστήριο που βρίσκεται παραδίπλα της εκδήλωσης, το γνωστό Holmes. Πριν πάμε εκεί, να σημειώσουμε ότι η Reebok, είχε φροντίσει για εμάς πριν από εμάς. Μια τσάντα με το απαραίτητο υπέροχο outfit, τα εύσημα στη ομάδα που έκανε την επιλογή και να σημειωθεί ότι δεν είμαι και ο πιο εύκολος άνθρωπος, τουναντίων...

Αφού λοιπόν πήραμε τα απαραίτητα πήγαμε στο γυμναστήριο, όπου κάναμε προπόνηση με την παγκόσμια πρωταθλήτρια της ενόργανης Βασιλική Μιλλούση. Η ολυμπιακή αθλήτρια Βασιλική μας έκανε ένα πρόγραμμα γυμναστικής με στοιχεία από προπόνηση ενόργανης, προκειμένου να δείξει ότι δεν θα πρέπει ο κόσμος να φοβάται a priori γυμναστικές που έχει συνδέσει με αγώνες και πρωταθλητισμό. Είχε ενδιαφέρον πάντως που, λίγο πριν το τέλος, δεν υπήρχε τοίχος χωρίς κάποια αθλούμενη να βρίσκεται σε κατακόρυφο! Προφανώς, η Βασιλική τα κατάφερε.

#PerfectNever γιατί καμία δεν είναι τέλεια Facebook Twitter

Έχοντας κάνει και την προπονησούλα μας, αποδυτήρια και πάλι πίσω στο εστιατόριο του Attica για το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης. Εκεί θα απολαύσουμε ένα γευστικότατο πλήρες γεύμα, κάτι που μας άξιζε μετά τις σανίδες και τα καθίσματα (είδη ασκήσεων για τους ανίδεους της γυμναστικής).

Εκεί επίσης, θα δούμε στις οθόνες την πανέμορφη Gigi Hadid, που αρχικά σου κάνει λίγο αντίφαση: #PerfectNever + Gigi Hadid? Και όμως, αυτό ακριβώς θέλει η εταιρεία να δείξει. Πως πέρα από την εικόνα που μπορεί να δείχνει τέλεια, τίποτα τελικά δεν είναι τέλειο και σίγουρα πίσω από μια καλή εικόνα κρύβεται πολύς κόπος.

#PerfectNever γιατί καμία δεν είναι τέλεια Facebook Twitter

Ως συνέχεια της αμερικανοπαλαιστίνιας καλλονής, ακολούθησε ένα πάνελ από ομιλήτριες γυναίκες που τα κατάφεραν, που δούλεψαν πολύ, που ξεχώρισαν και που έχουν απομυθοποιήσει την έννοια του τέλειου μέσα ακριβώς από την πορεία τους. Ο λόγος για την Βίκυ Καγιά, ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στην ιστορία του ελληνικού μόντελινγκ, παρουσιάστρια, ηθοποιός, καθηγήτρια, επιχειρηματίας, μητέρα, σύζυγος, κόρη. Επίσης, η Βασιλική Μιλλούση που μας μίλησε για το τι σημαίνει να κάνεις πρωταθλητισμό σε κάτι τόσο απαιτητικό όσο η ενόργανη και πως ενώ στα 18 της, ουσιαστικά της δήλωσαν ότι πλέον ηλικιακά είναι εκτός μάχης, εκείνη μετά από λίγα χρόνια επέστρεψε για να κάνει την πιο επιτυχημένη της κούρσα μεταλλείων και διακρίσεων. Συντονίστρια, η γλυκύτατη δημοσιογράφος Λίλα Κουντουριώτη (την απολαμβάναμε κάποτε στις ειδήσεις του Alter) που ομορφαίνει τις αθλητικές εκπομπές των καναλιών Novasports. Την τετράδα έκλεισε η life coach Δήμητρα Καρατώλου που φρόντισε μαζί με τις υπόλοιπες να τονίσει την σημαντικότητα της αποδοχής του εαυτού μας, της προσπάθειας που πρέπει όλοι να κάνουμε για την αυτοβελτίωσή μας, μακρυά όμως από ψεύτικα πρότυπα και όνειρα που ίσως δεν είναι για εμάς και για τις δικές μας ιδιαίτερες και μοναδικές ανάγκες.

#PerfectNever γιατί καμία δεν είναι τέλεια Facebook Twitter

Μου έμεινε χαρακτηριστικά η ιστορία που έλεγε ο παππούς της Καγιά, ότι αν η πόρτα που νομίζεις ότι πρέπει να ανοίξεις δεν ανοίγει, είναι γιατί το κλειδί που έχεις στα χέρια σου είναι για μια άλλη πόρτα.

Δεν απογοητευόμαστε, δεν παραδίδουμε τα όπλα, μαθαίνουμε να αξιολογούμε τις καταστάσεις και τις δυνάμεις μας, στοχεύοντας σε μια βελτίωση σωματική και ψυχική που θα μας κάνει πρωτίστως πιο ευτυχισμένους ανθρώπους. Όλοι το ξέρουμε πλέον αυτό, αλλά η μικρή μας –κουρασμένη κάποιες φορές- μνήμη δεν μας βοηθά. Ας την βοηθήσουμε εμείς.

#PerfectNever γιατί καμία δεν είναι τέλεια Facebook Twitter
#PerfectNever γιατί καμία δεν είναι τέλεια Facebook Twitter
#PerfectNever γιατί καμία δεν είναι τέλεια Facebook Twitter
#PerfectNever γιατί καμία δεν είναι τέλεια Facebook Twitter

 

#PerfectNever γιατί καμία δεν είναι τέλεια Facebook Twitter

#PerfectNever κορίτσια!

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM