Η άφιξη του νέου Opel Crossland είναι πλέον γεγονός
Αυτό είναι το νέο Opel Crossland με την ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση, η οποία παραπέμπει σε πολλά σημεία στο νέο Mokka.

Η άφιξη του νέου Opel Crossland είναι πλέον γεγονός

Το πρώτο μοντέλο που υιοθετεί το νέο «πρόσωπο» της Opel, έφτασε στην Ελλάδα με τιμή που ξεκινάει από τα 16.700 ευρώ.



ΤΟ ΝΕΟ OPEL CROSSLAND
μας συστήθηκε με κάθε επισημότητα σε σχετική διαδικτυακή εκδήλωση, ενώ την ίδια στιγμή αποχωρίστηκε το γράμμα «X» το οποίο συνόδευε το όνομα του. Στα δυνατά του σημεία συγκαταλέγονται το ευρύχωρο εσωτερικό και η στιλάτη εμφάνιση, η οποία παραπέμπει εμφανώς στο νέο Mokka.


Σχεδιαστικά, στο εμπρόσθιο τμήμα ξεχωρίζει το Opel Vizor, σήμα κατατεθέν όλων των επερχόμενων μοντέλων της γερμανικής φίρμας για τα επόμενα χρόνια. Στο πίσω τμήμα κυριαρχούν τα νέα σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα και η γυαλιστερή μαύρη πίσω πόρτα, η οποία διατίθεται σε συνδυασμό με τη μαύρη οροφή.

 

Το νέο Opel Crossland είναι πλέον εδώ με ευρύχωρο εσωτερικό και στιλάτη εμφάνιση, η οποία παραπέμπει εμφανώς στο νέο Mokka.


Αξίζει να σημειωθεί ότι για τους πιο «ανήσυχους» υποψήφιους αγοραστές διατίθεται η έκδοση GS Line, με μαύρες ζάντες αλουμινίου 17", μαύρη οροφή, κόκκινη «υπογραφή» στα φώτα ημέρας, εργονομικά καθίσματα AGR για τον οδηγό και το συνοδηγό, πίσω φωτιστικά σώματα LED και ράγες οροφής.

 

Η άφιξη του νέου Opel Crossland είναι πλέον γεγονός
Τα ταξίδια γίνονται ακόμα πιο ξεκούραστα και ασφαλή με τα συστήματα υποστήριξης οδηγού του νέου Opel Crossland.


Το νέο Opel Crossland προσφέρει εξαιρετική ευρυχωρία στους επιβάτες του, χάρη στα ανεξάρτητα συρόμενα και ανακλινόμενα πίσω καθίσματα. Έχουν διαιρούμενη διάταξη 60/40 και μπορούν να μετακινηθούν κατά 150 χιλιοστά, αυξάνοντας τη χωρητικότητα του χώρου αποσκευών από 410 σε 520 λίτρα (ή 1.255 λίτρα με πλήρη αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων).


Παράλληλα, η συνδεσιμότητα και ψυχαγωγία βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο, χάρη στο κορυφαίο Multimedia Navi Pro με έγχρωμη οθόνη αφής 8,0 ιντσών, με το σύστημα infotainment να είναι συμβατό τόσο με Apple CarPlay, όσο και με Android Auto.


Επιπλέον, το Crossland προσφέρει προαιρετικά την υπηρεσία «OpelConnect». Το LIVE Navigation με ενημέρωση κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο και πληροφορίες για τις τρέχουσες τιμές καυσίμου, η άμεση σύνδεση με οδική βοήθεια και η υπηρεσία κλήση έκτακτης ανάγκης, καθιστούν τα ταξίδια ακόμη πιο ξέγνοιαστα.

 

Η άφιξη του νέου Opel Crossland είναι πλέον γεγονός
Το εσωτερικό του νέου Opel Crossland διακρίνεται για τον συνδυασμό ευρυχωρίας και κορυφαίας συνδεσιμότητας.


Επίσης είναι δεδομένο ότι οι φίλοι των δυναμικών επιδόσεων θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα τις βελτιώσεις που πραγματοποίησε η Opel στο πλαίσιο του Crossland. Οι μηχανικοί της Opel στο Rüsselsheim ανέπτυξαν νέα ελατήρια και αμορτισέρ για την εμπρός ανάρτηση με γόνατα McPherson και τον ημιάκαμπτο πίσω άξονα.


Παράλληλα, οι υποψήφιοι ιδιοκτήτες του Crossland μπορούν να επιλέξουν μέσα από μία γκάμα αποδοτικών κινητήρων βενζίνης 1,2 λίτρων και diesel 1,5 λίτρων. Οι βενζινοκινητήρες αποδίδουν από 83 έως 130 ίππους, ενώ οι πετρελαιοκινητήρες από 110 έως 120 ίππους και πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 6d.


Τα ταξίδια γίνονται ακόμα πιο ξεκούραστα και ασφαλή με τα ιδιαίτερα χρήσιμα συστήματα υποστήριξης οδηγού που διατίθενται με το Opel Crossland. Προσαρμοζόμενοι προβολείς Adaptive full-LED με φωτισμό στροφής, υποβοήθηση μεγάλης σκάλας και αυτόματη ρύθμιση δέσμης, εξασφαλίζουν εξαιρετική ορατότητα στο σκοτάδι.


Επιπροσθέτως συναντάμε και τα Head Up display, Forward Collision Alert, Lane Departure Warning, Driver Drowsiness Alert, Side Blind Spot Alert, Panorama Rear View Camera, Automatic Park Assist, Cruise control, ενώ δεν θα πρέπει να λησμονούμε το IntelliGrip, το οποίο παρέχει βέλτιστη πρόσφυση και σταθερότητα σε όλες τις επιφάνειες.

 

Η άφιξη του νέου Opel Crossland είναι πλέον γεγονός
Το Opel Vizor ξεχωρίζει στο εμπρόσθιο τμήμα, ενώ στο πίσω κυριαρχούν μεταξύ άλλων τα νέα σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα.

 

Η άφιξη του νέου Opel Crossland είναι πλέον γεγονός
Το νέο Opel Crossland είναι διαθέσιμο με αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης 1,2 λίτρων, καθώς και με αντίστοιχους diesel 1,5 λίτρων.
Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ