Το Fiat 500X Sport σε προκαλεί να το οδηγήσεις
Το Fiat 500X Sport εφοδιάζεται με κινητήρα βενζίνης 1.3 Turbo FireFly 150 ίππων και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT.

Το Fiat 500X Sport σε προκαλεί να το οδηγήσεις

Η σπορ εκδοχή του ιταλικού SUV διαθέτει δυναμικά χαρακτηριστικά τόσο σε εμφάνιση όσο και σε επιδόσεις.



ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ SPORT
η οικογένεια του δημοφιλούς Fiat 500X επί της ουσίας ολοκληρώθηκε, καθώς προσφέρει μια εναλλακτική πρόταση στην κατηγορία με ιδιαίτερα δυναμικά χαρακτηριστικά εμφάνισης, καθώς και οδηγικής αίσθησης όπως διαπιστώσαμε στην πράξη.


Σχεδιαστικά, η έκδοση Sport διαθέτει νέους ειδικά σχεδιασμένους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, σπορ πλαϊνά μαρσπιέ, πίσω διαχύτη και διπλή απόληξη εξάτμισης από χρώμιο. Αντίστοιχη η εικόνα και στο εσωτερικό του, με μια σειρά στοιχείων όπως η σκουρόχρωμη επένδυση στις εμπρός κολόνες, το νέο τιμόνι με το επίπεδο κάτω μέρος, ο επιλογέας αλουμινίου και οι κόκκινες λεπτομέρειες.

 

Το Fiat 500X Sport με απόδοση 150 ίππων, αποτελεί μία εναλλακτική πρόταση στην κατηγορία, χάρη στα δυναμικά χαρακτηριστικά του σε εμφάνιση και επιδόσεις.


Παράλληλα, το σύστημα πολυμέσων και πλοήγησης Uconnect με την οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης των 7 ιντσών, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία συνδεσιμότητας χάρη και στη συμβατότητα του με τις εφαρμογές Apple CarPlay και Android Auto.


Να σημειωθεί ότι σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου, οι μηχανικοί της Fiat προχώρησαν σε μια σειρά αλλαγών για να δημιουργήσουν το πιο «αθλητικό» μέλος στη γκάμα του 500Χ. Σε αυτό το πλαίσιο τα στοιχεία και η ρύθμιση της ανάρτησης αναθεωρήθηκαν για μία πιο ακριβή και σπορ αίσθηση.

 

Το Fiat 500X Sport σε προκαλεί να το οδηγήσεις
Το 500X Sport διαθέτει νέους προφυλακτήρες, σπορ πλαϊνά μαρσπιέ, πίσω διαχύτη και διπλή απόληξη εξάτμισης από χρώμιο.


Πιο συγκεκριμένα το Fiat 500X Sport εφοδιάζεται με μια ειδική για την περίπτωση ανάρτηση, η οποία παράλληλα μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 13 χιλιοστά σε σχέση με τις εκδόσεις Urban και Cross, καθώς και τροχούς ελαφρού κράματος 19 ιντσών με ελαστικά διάστασης 225/40.


Την ίδια στιγμή στο βασικό εξοπλισμό τα φώτα τεχνολογίας Full LED προσφέρουν αυξημένη απόδοση κατά 160% σε σχέση με τα φώτα αλογόνου, καθώς και μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, ενώ η λίστα με τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης είναι πλήρης διαθέτοντας μεταξύ άλλων, αυτόματο φρενάρισμα, σύστημα επόπτευσης τυφλής γωνίας, adaptive cruise control και σύστημα ενεργής προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας.


Στο δρόμο, το Fiat 500X Sport επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της ιταλικής φίρμας, καθώς ο κινητήρας βενζίνης 1.3 Turbo FireFly των 150 ίππων συνεργάζεται άψογα με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT, με το αποτέλεσμα να είναι αυτό που περιμένεις εξ αρχής.


Tέλος, ο πλήρης εξοπλισμός ασφάλειας και άνεσης, σε συνδυασμό με το γενικότερο στήσιμο του 500X Sport, αφήνει ικανοποιημένο ακόμη και τον πιο απαιτητικό οδηγό, με το ιταλικό μοντέλο να αποδεικνύεται ιδιαίτερα φιλόξενο σε όσους βρεθούν στα ενδότερα του, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις αποσκευές τους (350 λίτρα ο αποθηκευτικός χώρος).

 

Το Fiat 500X Sport σε προκαλεί να το οδηγήσεις
Στο εσωτερικό του 500X Sport, το σύστημα πολυμέσων Uconnect διαθέτει οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης 7 ιντσών.

 

Το Fiat 500X Sport σε προκαλεί να το οδηγήσεις
Εν κινήσει, το Fiat 500X Sport επιβεβαιώνει τις προσδοκίες που καλλιέργησε η ιταλική φίρμα, όντας ευχάριστο στην οδήγηση.
Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ