Το νέο Renault Captur είναι το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021»
Το νέο Renault Captur συνδυάζοντας εμφάνιση με ουσία, ήταν ο μεγάλος νικητής του θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021»

Το νέο Renault Captur είναι το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021»

Το γαλλικό compact crossover ψηφίστηκε ως το κορυφαίο αυτοκίνητο στην Ελλάδα, αφήνοντας πίσω του τα Ford Puma και Peugeot 2008.



Η ΦΕΤΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
του θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα» έλαβε χώρα διαδικτυακά λόγω πανδημίας, με νικητή το νέο Renault Captur, το οποίο συγκέντρωσε 405 βαθμούς. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το Ford Puma με 315 βαθμούς, ενώ τρίτο ακολούθησε το Peugeot 2008 με 281 βαθμούς.

 

Για την ιστορία, την τελική δεκάδα της φετινής ψηφοφορίας, συμπλήρωσαν τα Hyundai i20 (274 βαθμοί), SEAT Leon (259 βαθμοί), Skoda Kamiq (252 βαθμοί), Toyota Yaris (242 βαθμοί), Nissan Juke (235 βαθμοί), Opel Corsa (221 βαθμοί) και Volkswagen ID.3 (216 βαθμοί).

 

Το νέο Renault Captur ψηφίστηκε ως το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021» για την Ελλάδα, από δημοσιογράφους του εγχώριου ειδικού Τύπου.


Μεταξύ των 22 νέων μοντέλων που παρουσιάστηκαν στην ελληνική αγορά τους τελευταίους 12 μήνες, προέκυψαν οι 10 φιναλίστ του θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021», με το νέο Renault Captur να ξεχωρίζει χάρη στην πληθώρα κορυφαίων χαρακτηριστικών τα οποία διαθέτει στη δεύτερη γενιά του.

 

Το νέο Renault Captur είναι το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021»
Το νέο Renault Captur διαθέτει εμφάνιση, τεχνολογίες αιχμής και κορυφαία ευρυχωρία, απόρροια των μεγαλύτερων διαστάσεων του.


Αρχικά, το γαλλικό compact crossover βασίζεται σε νέα πλατφόρμα, διαθέτει πληρέστατη γκάμα εκδόσεων με κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου και διπλού καυσίμου (βενζίνης / LPG), ενώ πρόσφατα μας συστήθηκε η έκδοση Plug-in Hybrid ισχύος 160 ίππων, με οικολογικό χαρακτήρα και 65 χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας.


Παράλληλα, το νέο Renault Captur εξοπλίζεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σε ότι αφορά στη συνδεσιμότητα χάρη στο διαδραστικό «Easy Link», καθώς και με τα πιο σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, που ανήκουν στη δέσμη συστημάτων «Easy Drive».


Επιπροσθέτως, το νέο Captur έχει κατακτήσει την κορυφαία διάκριση των 5 αστέρων στις δοκιμές ασφαλείας του ανεξάρτητου οργανισμού Euro NCAP, ενώ εφοδιάζεται και με συστήματα ημι-αυτονόμης οδήγησης (Highway & Traffic Jam Companion).


Με λίγα λόγια, η premium ποιότητα κατασκευής, η ευρυχωρία της καμπίνας επιβατών και αποσκευών, αλλά και η εξαιρετική οδική συμπεριφορά του, συνθέτουν ένα πλήρες πακέτο, αποδεικνύοντας ότι το νέο Captur ήρθε για να πρωταγωνιστήσει, όπως επαληθεύει άλλωστε και η ανάδειξη του ως το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021».

 

Το νέο Renault Captur είναι το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021»
Στο εσωτερικό του νέου Renault Captur η αίσθηση της ποιότητας είναι διάχυτη, με το εντυπωσιακό «Smart Cockpit» να κυριαρχεί.

 

Το νέο Renault Captur είναι το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021»
Το νέο Renault Captur έχει κατακτήσει την ανώτατη διάκριση των 5 αστέρων στις δοκιμές ασφαλείας του Euro NCAP.

 

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ