Opel Corsa-e: Το μέλλον της πόλης είναι ηλεκτρικό
Το νέο Corsa-e δείχνει τον δρόμο που θα κινηθεί η Opel τα επόμενα χρόνια, αποτελώντας μια εξαιρετικά πλήρη ηλεκτρική πρόταση.

Opel Corsa-e: Το μέλλον της πόλης είναι ηλεκτρικό

Το δημοφιλές μοντέλο της Opel απέκτησε αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση με αυτονομία 337 χιλιομέτρων και εντυπωσιακές επιδόσεις.



ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ OPEL CORSA
οι συστάσεις περιττεύουν. Πρόκειται για ένα από τα πλέον δημοφιλή μοντέλα σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τη νέα (και 6η) γενιά του να κλέβει την παράσταση για πολλούς λόγους, αλλά κυρίως λόγω της ηλεκτρικής έκδοσης Corsa-e.


Για την ακρίβεια το νέο Corsa-e τοποθετεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος την ηλεκτροκίνηση, καθώς πρόκειται για ένα ηλεκτρικό μοντέλο με εξαιρετική αυτονομία κίνησης η οποία αγγίζει τα 337 χιλιόμετρα, ικανά για να κινηθείς εντός πόλης χωρίς το παραμικρό άγχος.

 

Η 6η γενιά του δημοφιλούς Opel Corsa κλέβει την παράσταση για πολλούς λόγους, αλλά κυρίως λόγω της ηλεκτρικής έκδοσης Corsa-e. 


Σχεδιαστικά το Corsa-e ξεχωρίζει για την μοντέρνα όσο και νεανική εμφάνιση του, ενώ αντίστοιχη εικόνα επικρατεί και στο υπερσύγχρονο εσωτερικό του, όπου κυριαρχεί το σύστημα infotainment για πλήρη συνδεσιμότητα και ψυχαγωγία, το οποίο συνδυάζεται με έγχρωμη οθόνη αφής 7 ή 10 ιντσών και φυσικά με την υπηρεσία «Opel Connect».


Άξια αναφοράς είναι και το «Live Navigation», το οποίο ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο για την κυκλοφορία στους δρόμους, καθώς και οι υπηρεσίες οδικής βοήθειας και κλήσης έκτακτης ανάγκης. Να σημειωθεί επίσης ότι το Corsa-e προσφέρει ακριβώς την ίδια χρηστικότητα και πρακτικότητα με τις υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου.


Στην «καρδιά» της ηλεκτρικής έκδοσης του Corsa, συναντάμε έναν ηλεκτροκινητήρα 136 ίππων και 260 Nm, ο οποίος πέρα από μηδενικούς ρύπους, προσδίδει και εξαιρετικές επιδόσεις στο Corsa-e: 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 8,1 δευτερόλεπτα και αυτονομία κίνησης 337 χιλιομέτρων!

 

Opel Corsa-e: Το μέλλον της πόλης είναι ηλεκτρικό
O οδηγός του νέου Opel Corsa-e μπορεί να επιλέξει μεταξύ τριών προγραμμάτων οδήγησης: Normal, Eco και Sport.


Την ίδια στιγμή ο οδηγός μπορεί να επιλέξει μεταξύ τριών προγραμμάτων οδήγησης: Normal, Eco και Sport. Η επιλογή Sport μπορεί να αυξάνει τη δυναμική συμπεριφορά το Corsa-e, χωρίς ωστόσο να επιβαρύνει ιδιαίτερα την αυτονομία, ενώ στο Eco η αυτονομία διατηρείται μόνιμα σε υψηλά επίπεδα.


Παράλληλα, από το Corsa-e δεν λείπουν τα απαραίτητα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, όπως είναι μεταξύ άλλων το αντιθαμβωτικό σύστημα φωτισμού IntelliLux LED matrix, το σύστημα διατήρησης λωρίδας, καθώς και το σύστημα υποβοήθησης τυφλού σημείου.


Σε γενικές γραμμές το νέο Corsa-e δείχνει τον δρόμο που θα κινηθεί η Opel τα επόμενα χρόνια, αποτελώντας μια εξαιρετικά πλήρη πρόταση στην κατηγορία των ηλεκτρικών οχημάτων. Και αυτό αποκτά βαρύνουσα σημασία, καθώς είναι φανερό ότι η εν λόγω κατηγορία αποτελεί πλέον τη νέα πραγματικότητα στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, ενώ έπεται και συνέχεια!

 

Opel Corsa-e: Το μέλλον της πόλης είναι ηλεκτρικό
Στο εσωτερικό του Opel Corsa-e κυριαρχεί το σύστημα infotainment για πλήρη συνδεσιμότητα και ψυχαγωγία.

 

Opel Corsa-e: Το μέλλον της πόλης είναι ηλεκτρικό
Το νέο Corsa-e εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 136 ίππων και 260 Nm, με εξαιρετικές επιδόσεις.

 

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ