Η νέα BMW X1 xDrive25e «ηλεκτρίζει» και την Ελλάδα
Η νέα BMW X1 xDrive25e είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα με τιμή από 46.300 ευρώ και με ιδιαίτερα ευέλικτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Η νέα BMW X1 xDrive25e «ηλεκτρίζει» και την Ελλάδα

Το γερμανικό Plug-in υβριδικό μοντέλο είναι διαθέσιμο στη χώρα μας με μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης και τιμή από 46.300 ευρώ.

Η BMW συνεχίζει να καινοτομεί στην κατηγορία των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, καθώς συμπληρώνει την γκάμα των Plug-in υβριδικών μοντέλων της με την X1 xDrive25e, η οποία εφοδιάζεται με την -τελευταίας γενιάς- τεχνολογία eDrive.


Το δημοφιλές premium μοντέλο της BMW διατηρεί τα κορυφαία χαρακτηριστικά του σε συνδυασμό με τις αρετές της ηλεκτροκίνησης. Σε ότι αφορά στο υβριδικό σύστημα κίνησης, αποτελείται από έναν 3κύλινδρο κινητήρα βενζίνης, ο οποίος σε συνδυασμό με τον ηλεκτροκινητήρα αποδίδουν συνολική ισχύ 220 ίππων.

 

H BMW X1 xDrive25e εφοδιάζεται με την τεχνολογία eDrive τελευταίας γενιάς, είναι τετρακίνητη και με απόδοση 220 ίππων επιτυγχάνει εντυπωσιακές επιδόσεις.


Οι επιδόσεις της X1 xDrive25e είναι εξαιρετικές, καθώς για την επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα αρκούν μόλις 6,9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 193 χλμ./ώρα. Να σημειωθεί επίσης ότι η BMW X1 xDrive25e είναι τετρακίνητη, καθώς ο κινητήρας βενζίνης δίνει την κίνηση στον εμπρόσθιο άξονα, ενώ ο ηλεκτροκινητήρας στον πίσω.


Η ηλεκτρική διάσταση της BMW X1 xDrive25e προσφέρει τη μοναδική εμπειρία ηλεκτροκίνησης για έως 52 χιλιόμετρα (WLTP), μέσω της μπαταρίας υψηλής τάσης μεικτής χωρητικότητας 10 kWh. Συνεπώς, οι καθημερινές διαδρομές μπορούν να πραγματοποιούνται απόλυτα οικονομικά, αθόρυβα και με μηδενικούς ρύπους, με ταχύτητες έως και 135 χλμ./ώρα (Max eDrive).

 

Η νέα BMW X1 xDrive25e «ηλεκτρίζει» και την Ελλάδα
Η μέση κατανάλωση καυσίμου σε περίπτωση υβριδικής λειτουργίας είναι μόλις 1,7 λίτρα/100 χλμ. (WLTP).


Παράλληλα και στο υβριδικό πρόγραμμα λειτουργίας (Auto eDrive) η κίνηση μπορεί να πραγματοποιείται με χρήση αποκλειστικά της ηλεκτρικής ενέργειας, με τη διαφορά ότι από ένα επίπεδο ταχύτητας και πάνω (90 χλμ./ώρα) ενεργοποιείται και ο βενζινοκινητήρας.


Η πλήρης επαναφόρτιση της μπαταρίας μπορεί να ολοκληρωθεί σε 5 ώρες σε απλή οικιακή πρίζα ή σε 3,2 ώρες σε φορτιστή AC ισχύος 3,7 kW. H φόρτιση της μπαταρίας μπορεί φυσικά να πραγματοποιηθεί και εν κινήσει από τον κινητήρα βενζίνης, αν ο οδηγός επιλέξει το ανάλογο πρόγραμμα οδήγησης (Save Battery).


Η μέση κατανάλωση καυσίμου σε περίπτωση υβριδικής λειτουργίας είναι 1,7 λίτρα/100 χλμ. (WLTP) και οι εκπομπές ρύπων CO2 περιορίζονται στα 39 γρ./χλμ. (WLTP).


Να σημειωθεί ότι η BMW X1 xDrive25e απαλλάσσεται από το φόρο εταιρικής χρήσης, καθώς η λιανική τιμή για την βασική έκδοση προ φόρων είναι σημαντικά χαμηλότερη από το θεσμοθετημένο όριο των 40.000 ευρώ (33.261 ευρώ) με πλούσιο βασικό εξοπλισμό, ενώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων η τιμή εκκίνησης ορίζεται στα 46.300 ευρώ.

 

Η νέα BMW X1 xDrive25e «ηλεκτρίζει» και την Ελλάδα
Η νέα BMW X1 xDrive25e έχει τη δυνατότητα να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά για 52 χιλιόμετρα (WLTP).


Με μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης διατίθεται και τo προνομιακό πακέτο εξοπλισμού «Business Advanced», το οποίο προσφέρει κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού άνεσης, συνδεσιμότητας και ασφάλειας.

 

Πιο συγκεκριμένα, η BMW X1 xDrive 25e Business Advanced με τιμή από 55.610 ευρώ, περιλαμβάνει πέραν του βασικού εξοπλισμού:


- Πακέτο xLine


- Δερμάτινα, ηλεκτρικά, σπορ καθίσματα


- Πακέτο Ιnnovation


- Κάμερα οπισθοπορείας


- Ηχοσύστημα Hi-Fi


- Πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο (RTTI)


- Apple CarPlay


- Πακέτο εξωτερικών καθρεπτών, με ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέπτες


- Μεταλλικό χρώμα (11 επιλογές)


Την ίδια στιγμή η BMW Financial Services προσφέρει για όλα τα μοντέλα Plug-in Hybrid, το προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Electrified All Inclusive». Με ονομαστικό επιτόκιο 3,9% και μια σειρά από υπηρεσίες (ασφάλεια, επέκταση εγγύησης κλπ.) αποτελεί την κορυφαία επιλογή χρηματοδότησης στην ελληνική αγορά.


Τέλος, για όλους τους ιδιοκτήτες Plug-in υβριδικών μοντέλων παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες δημόσιας φόρτισης στο Δίκτυο «Φορτίζω» για 24 μήνες.

 

Η νέα BMW X1 xDrive25e «ηλεκτρίζει» και την Ελλάδα
Το προνομιακό πακέτο εξοπλισμού «Business Advanced», προσφέρει κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού.

 

Η νέα BMW X1 xDrive25e «ηλεκτρίζει» και την Ελλάδα
Οι επιδόσεις της X1 xDrive25e είναι εξαιρετικές, καθώς για την επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα αρκούν 6,9 δευτερόλεπτα.

 

Η νέα BMW X1 xDrive25e «ηλεκτρίζει» και την Ελλάδα
Η BMW X1 xDrive25e απαλλάσσεται από το φόρο εταιρικής χρήσης και είναι διαθέσιμη με τιμή από 46.300 ευρώ.
Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ