Ποια ήταν η τελευταία φορά που νιώσατε ξεγνοιασιά στο αυτοκίνητο;

Ποια ήταν η τελευταία φορά που νιώσατε ξεγνοιασιά στο αυτοκίνητο;

Η LeasePlan Hellas προσφέρει περισσότερα προνόμια και προσφορές στις υπηρεσίες leasing, για ξεγνοιασιά στην οδήγηση.

ADVERTORIAL

Πόσος καιρός έχει περάσει από το πρώτο σας ραντεβού; Από εκείνο το άγχος της πρώτης (επίσημης) συνάντησης, του διλήμματος για το ποιο ρούχο να φορέσετε, μέχρι το μαγαζί που θα πάτε; Ακόμα και το πώς θα πάτε;

 

Στο τελευταίο ερώτημα, η απάντηση ήταν σχεδόν πάντα η ίδια: Με το δανεικό αυτοκίνητο των γονιών. Είναι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που δύσκολα θα ξεχάσουμε, γιατί ήταν οι μόνες που μας απασχολούσαν εκείνη τη στιγμή.

 

Ποια ήταν η τελευταία φορά που νιώσατε ξεγνοιασιά στο αυτοκίνητο;

 

Αναπολώντας τέτοιες στιγμές του παρελθόντος, αντιλαμβάνεται κανείς πόσο πιο ανέμελα ήταν όλα τότε. Οι ευθύνες ελάχιστες, οι υποχρεώσεις σχεδόν ανύπαρκτες, οι συνθήκες σίγουρα διαφορετικές. Το μυαλό μας ήταν ελεύθερο και οι σκέψεις «έτρεχαν» χωρίς περιορισμούς - όπως όταν είμαστε στο αυτοκίνητο και οδηγούμε, χωρίς να μας ενδιαφέρει απαραίτητα ο προορισμός, απλά η βόλτα με παρέα ή και χωρίς.

 

Αυτή την ανεμελιά και ξεγνοιασιά της οδήγησης μπορούμε πλέον να την απολαμβάνουμε πιο εύκολα από ποτέ, καθώς η LeasePlan μας παρέχει leasing (μίσθωση αυτοκινήτου), χωρίς κρυφές χρεώσεις. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της εταιρείας, το leasing ενός αυτοκινήτου συνεπάγεται ξεγνοιασιά, ακριβώς γιατί με ένα σταθερό μηνιαίο ποσό, μπορούμε (ιδιώτες και επαγγελματίες) να οδηγούμε το αυτοκίνητο που θέλουμε, χωρίς περαιτέρω υποχρεώσεις, παρά μόνο τα καύσιμα.

 

 

 

 

Με την υπηρεσία leasing, έχουμε τη δυνατότητα να αλλάζουμε αυτοκίνητο κάθε τέσσερα χρόνια, απολαμβάνοντας έτσι τα οφέλη, την άνεση και τη σιγουριά ενός καινούριου μοντέλου αυτοκινήτου. Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για service, φόρους ή ο,τι άλλο συνεπάγεται η αγορά και η κατοχή ενός αυτοκινήτου, αφού όλα αυτά τα αναλαμβάνει η 24/7 υπηρεσία εξυπηρέτησης οδηγού της LeasePlan.

 

Για όπου κι αν σχεδιάζετε να πάτε ή όποια κι αν είναι η ανάγκη σας για ένα αυτοκίνητο, στο leaseplan.gr, μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και στην τιμή που επιθυμείτε, διαλέγοντας ανάμεσα από πολλές προσφορές. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε online leasing σε ελάχιστα λεπτά, με λίγα μόνο κλικ και χωρίς πολλές διαδικασίες και βήματα.

 

Ποια ήταν η τελευταία φορά που νιώσατε ξεγνοιασιά στο αυτοκίνητο;


Μπορείτε να νιώσετε ξανά τη ξεγνοιασιά και την ανεμελιά των εφηβικών σας χρόνων, μέσα σε ένα αυτοκίνητο που σας ανήκει, αλλά χωρίς τις υποχρεώσεις και τις δεσμεύσεις του. Η ελευθερία αυτή παρέχεται πλέον από τη LeasePlan, για ξέγνοιαστες στιγμές στο αυτοκίνητο.

 

Ακολουθήστε τη LeasePlan Hellas σε Facebook, Twitter και Youtube.

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ