Η ομορφιά της Alfa Romeo Tonale δεν είναι υποκειμενική
Ένας Έλληνας σχεδιαστής, ο Αλέξανδρος Λιώκης, είναι ο Lead Exterior Designer της επιβλητικής Alfa Romeo Tonale.

Η ομορφιά της Alfa Romeo Tonale δεν είναι υποκειμενική

Το εντυπωσιακό υβριδικό πρωτότυπο μοντέλο της ιταλικής φίρμας, κατέκτησε ακόμη ένα βραβείο λόγω… εμφάνισης.

Το βραβείο «Most Beautiful Show Car 2020» κατέκτησε η Alfa Romeo Tonale στα πλαίσια του «35ου Festival Automobile International». Η Tonale ψηφίστηκε από 17 κριτές, οι οποίοι προέρχονται από το χώρο του design, των ΜΜΕ, της μόδας, καθώς και των αγώνων αυτοκινήτου.


Για την ιστορία, το «Festival Automobile International» δημιουργήθηκε το 1986 στη Γαλλία (Chamonix) και σήμερα αποτελεί μία από τις πλέον σημαντικές εκδηλώσεις για το χώρο του αυτοκινήτου.


Να σημειωθεί επίσης ότι το βραβείο που κατέκτησε η Alfa Romeo Tonale, απονεμήθηκε για πρώτη φορά το 1988 και θεωρείται ως μια από τις κορυφαίες διακρίσεις σε επίπεδο σχεδίασης νέων μοντέλων.

 

Το βραβείο «Most Beautiful Show Car 2020» κατέκτησε η Alfa Romeo Tonale στα πλαίσια του «35ου Festival Automobile International».


Η τελετή της απονομής πραγματοποιήθηκε στο Hotel des Invalides στο Παρίσι, παρουσία περισσοτέρων από 700 προσωπικοτήτων από το χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, των τεχνών, των MME και του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

 

Οι εκπρόσωποι της Alfa Romeo παρέλαβαν το βραβείο και δήλωσαν σχετικά:


«Είναι μεγάλη τιμή για εμάς αυτό το βραβείο. Η Tonale είναι ένα πρωτότυπο που αποτελεί ένα πραγματικό μανιφέστο της Alfa Romeo. Ένα συμπαγές και δυναμικό SUV που συνδυάζει το ιταλικό στιλ με την απόλυτη οδηγική απόλαυση. Το βραβείο αυτό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά διακρίσεων που έχει κατακτήσει η μάρκα στα 110 χρόνια ζωής, τα οποία συμπληρώνει φέτος».


Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι πέντε μοντέλα της Alfa Romeo έχουν κατακτήσει στα πλαίσια του Festival Automobile International το βραβείο «Most Beautiful Car of the Year» (164, Brera, MiTo, 4C, Giulia), ενώ το 2006 η 8C Competizione κατέκτησε το Supercar Grand Prize.

 

Η ομορφιά της Alfa Romeo Tonale δεν είναι υποκειμενική
Το εσωτερικό της εντυπωσιακής Alfa Romeo Tonale συνδυάζει την ιταλική φινέτσα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

 

Η ομορφιά της Alfa Romeo Tonale δεν είναι υποκειμενική
Το συμπαγές και δυναμικό SUV της Alfa Romeo ξεχωρίζει για το ιταλικό στιλ, καθώς και την αντίστοιχη οδηγική απόλαυση.
 

 

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ