Ο Μιχάλης Ζαμπίδης και οι Μέλισσες «οδηγούν» BMW
Η BMW υπόσχεται στους υποψήφιους αγοραστές του διαχρονικού μοντέλου της έναν συνδυασμό σπορ επιδόσεων, οικονομίας καυσίμου, τεχνολογίας και, φυσικά, εμφάνισης που δεν περνάει απαρατήρητη.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης και οι Μέλισσες «οδηγούν» BMW

Ποια μοντέλα της BMW έκλεψαν την καρδιά του Έλληνα παγκόσμιου πρωταθλητή και του γνωστού συγκροτήματος;

O Μάρτιος αποδείχτηκε ένας εξαιρετικά παραγωγικός μήνας για την BMW Hellas, καθώς παρουσίασε στη χώρα μας τις νέες BMW Σειρά 3 και Ζ4 Roadster, ενώ απέδειξε για πολλοστή φορά πόσο ικανά είναι τα SUV μοντέλα της Σειράς Χ.


Σε αμφότερες τις εκδηλώσεις επιστράτευσε τα κατάλληλα πρόσωπα για να πλαισιώσουν τα νέα μοντέλα της και κάπως έτσι είδαμε τον Μιχάλη Ζαμπίδη να δείχνει τη σαφή προτίμησή του στη νέα BMW Σειρά 3, χωρίς ωστόσο να λέει «όχι» στον πειρασμό της τρίτης γενιάς του εντυπωσιακού roadster που ακούει στο όνομα Z4, ενώ οι Μέλισσες τραγούδησαν με το απαραίτητο για τις περιστάσεις BMW X Passion.

 

Η νέα BMW Z4 μπορεί να μεγάλωσε σε διαστάσεις, όμως παραμένει κομψή και σαγηνευτική, όπως αρμόζει σε έναν εκπρόσωπο της συγκεκριμένης κατηγορίας.


Ας γνωρίσουμε, όμως, τα νέα μοντέλα της γερμανικής φίρμας.


BMW Z4 Roadster

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης και οι Μέλισσες «οδηγούν» BMW
Οι άνθρωποι της BMW αναβάθμισαν τη Z4 σε όλους τους τομείς.

 

Το εντυπωσιακό roadster της BMW στην τρίτη γενιά του επιστρέφει εκεί όπου ξεκίνησε, ήτοι στην ηλεκτρικά αναδιπλούμενη υφασμάτινη οροφή αντί της μεταλλικής που συναντήσαμε στο προηγούμενο μοντέλο. Ωστόσο, οι άνθρωποι της BMW δεν αρκέστηκαν σε αυτήν τη διαφοροποίηση, καθώς αναβάθμισαν τη Z4 σε όλους τους τομείς, προσθέτοντας τις απαραίτητες πινελιές τεχνολογίας και δημιουργώντας ένα πραγματικά ακαταμάχητο roadster σε όλα τα επίπεδα.


Η νέα BMW Z4 μπορεί να μεγάλωσε σε διαστάσεις, όμως παραμένει κομψή και σαγηνευτική, όπως αρμόζει σε έναν εκπρόσωπο της συγκεκριμένης κατηγορίας. Το μακρύ εμπρόσθιο μέρος, σε συνδυασμό με το πιο μαζεμένο πίσω μέρος, το οποίο είναι σαφώς επηρεασμένο από τη νέα Σειρά 8, μαζί με τις καμπύλες κατά μήκος του αμαξώματος, αποτελούν τη συνταγή της επιτυχίας για ένα πανέμορφο roadster.

 

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης και οι Μέλισσες «οδηγούν» BMW
Στην κεντρική κονσόλα της νέας Ζ4 ξεχωρίζει η οθόνη του συστήματος infotainment.


Η ίδια εικόνα επικρατεί και στο εσωτερικό της νέας Ζ4, με την ποιότητα να κυριαρχεί και να εμπλουτίζεται με τις απαραίτητες σπορ πινελιές. Στην κεντρική κονσόλα ξεχωρίζει η οθόνη του συστήματος infotainment, ενώ το παζλ συμπληρώνουν όλα τα τεχνολογικά «καλούδια» άνεσης, ασφάλειας και ψυχαγωγίας με τα οποία εφοδιάζεται το γερμανικό μοντέλο. Παράλληλα, ο χώρος αποσκευών διαθέτει ικανοποιητική για τα δεδομένα χωρητικότητα, η οποία αγγίζει τα 281 λίτρα.


Η νέα BMW Z4 είναι διαθέσιμη σε τρεις εκδόσεις: sDrive20i (από 56.300 ευρώ), sDrive40i (από 66.350 ευρώ) και M40i (από 91.550 ευρώ). Στην πρώτη περίπτωση (sDrive20i) συναντάμε τον τετρακύλινδρο turbo κινητήρα βενζίνης των 2.0 λίτρων, απόδοσης 197 ίππων, και στη δεύτερη (sDrive30i) το ίδιο μοτέρ με ισχύ 258 ίππων. Η κορυφαία έκδοση M40i εφοδιάζεται με τον εξακύλινδρο σε σειρά των 3.0 λίτρων, απόδοσης 340 ίππους.


BMW Σειρά 3

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης και οι Μέλισσες «οδηγούν» BMW
Ο Μιχάλης Ζαμπίδης έδειξε τη σαφή προτίμησή του στη νέα BMW Σειρά 3.

 

Το μεσαίο sedan της γερμανικής εταιρείας άλλαξε εντελώς σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του και πλέον θυμίζει όλο και περισσότερο τη νέα Σειρά 5 σε όλα τα επίπεδα, λόγω των αυξημένων της διαστάσεων και όχι μόνο! Η BMW υπόσχεται στους υποψήφιους αγοραστές του διαχρονικού μοντέλου της έναν συνδυασμό σπορ επιδόσεων, οικονομίας καυσίμου, τεχνολογίας και, φυσικά, εμφάνισης που δεν περνάει απαρατήρητη.


Παράλληλα, εξοπλίζει τη νέα Σειρά 3 με την τελευταία λέξη των συστημάτων ασφαλείας που έχει εξελίξει, καθώς και με το σύστημα υποστήριξης λειτουργίας φωνητικών εντολών, λέγοντας απλά «Hey BMW», το οποίο μπορεί να απομνημονεύσει ακόμη και τις... συνήθειές σας και να ενεργοποιεί τα θερμαινόμενα καθίσματα, το σύστημα πλοήγησης ή τον κλιματισμό!


Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες με τους οποίους εφοδιάζεται η νέα BMW Σειρά 3, στις βενζινοκίνητες επιλογές έχουμε τις εκδόσεις 320i (από 44.200 ευρώ) και 330i (από 49.550 ευρώ), με τον 2λιτρο κινητήρα βενζίνης να αποδίδει 184 και 258 ίππους αντίστοιχα. Στις diesel επιλογές συναντάμε τις εκδόσεις 318d (από 42.400 ευρώ), 320d (από 46.650 ευρώ), 320d xDrive (από 53.800 ευρώ) και την 330d (από 58.300 ευρώ), με απόδοση 150, 190, 190 και 265 ίππους αντίστοιχα.


BMW X Passion

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης και οι Μέλισσες «οδηγούν» BMW
Οι Μέλισσες ξεσήκωσαν το ήδη εκστασιασμένο κοινό με τα τραγούδια τους.

 

Όλα τα μοντέλα της οικογένειας X απέδειξαν για ποιον λόγο θεωρούνται εκ των κορυφαίων στην κατηγορία τους, συνδυάζοντας την πολυτέλεια με τον δυναμικό χαρακτήρα ακόμη και σε εκτός δρόμου μονοπάτια.


Και κάπως έτσι ήρθαν οι Μέλισσες για να ξεσηκώσουν ακόμη περισσότερο το ήδη εκστασιασμένο κοινό με τα τραγούδια τους και να επισφραγίσουν με τον καλύτερο τρόπο το τριήμερο του BMW X Passion.


Να σημειωθεί, επίσης, ότι πέρα από το δημοφιλές συγκρότημα, το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, και οι Άνθιμος Ανανιάδης, Ραμόνα Βλαντή, Γιώργος Καπουτζίδης, Στέλιος Κουδουνάρης, Κώστας Μαρτάκης, Μάγδα Τσέγκου, Ιορδάνης Χασαπόπουλος, Xenia Ghali κ.ά.

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ