ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Αυτά ήταν τα καλύτερα parties του 2016

Αυτά ήταν τα καλύτερα parties του 2016 Facebook Twitter
0

Η Αθήνα, δεν σταμάτησε να χορεύει ούτε και το 2016, τη χρονιά που τα social, αλλά και τα παραδοσιακά media, καταδίκασαν ως την χειρότερη ever. Τα πάρτι της πόλης, μας έβγαλαν από το σπίτι (και από τη μιζέρια), οι μουσικές μας παρέσυραν, το αλκοόλ έρεε άφθονο, έρωτες γεννήθηκαν, θερμίδες κάηκαν από τον ξέφρενο χορό. Αυτή είναι η λίστα με τα καλύτερα της χρονιάς.

Fortuna Records showcase at Davadur! Bios.Tesla

Αυτά ήταν τα καλύτερα parties του 2016 Facebook Twitter
Davadur party στο Tesla του Bios

Την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου οι Fortuna Records, το δημιουργικό label / Djs από το Τελ Αβίβ, έκανε ποδαρικό στην αθηναϊκή νύχτα του 2016, με ένα ακόμη wild party στο Tesla Bar του BIOS. Λύγισαν μεσούλες και καρποί, καθώς οι Fortuna Records συνδυάζουν το belly dancing, την τούρκικη ψυχεδέλεια και τους σύγχρονους ρυθμούς ίδιας φύσης στο όνομα του αυθεντικού groove, και μιλούν στις ανατολίτικες καταβολές μας.

All Together Now Parties NEON Party "Celebrating 3 Glowing Years"

Αυτά ήταν τα καλύτερα parties του 2016 Facebook Twitter
Φωτο: George Mpenioudakis

Την ίδια μέρα, το NEON party επέστρεψε για να γιορτάσει τα 3α του γενέθλια στο Votanikos Plus. Ένας τόνος NEON χρώμα, glowsticks, νεροπίστολα και φουσκωτά επιστρατεύτηκαν μεταξύ άλλων, για ακόμα μια φορά και χιλιάδες άτομα υπάκουσαν στον κανόνα του «λευκού T- shirt». Στα decks βρέθηκαν οι STFU Parties, YSP - WSY, Not Sober Parties, και Granbois.

Last Party @ Komma

Αυτά ήταν τα καλύτερα parties του 2016 Facebook Twitter
Φωτο: Μάνος Χρυσοβέργης/LIFO

Στις 16 του Γενάρη αποχαιρετήσαμε το Komma bar, το στέκι της Μαυροκορδάτου. Στο τελευταίο πάρτι ο κόσμος κατέκλυσε τον πεζόδρομο και οι Λατέρνατιβ έκλεισαν τον μουσικοχορευτικό κύκλο του μικροσκοπικού μπαρ, με ένα σετ - δυναμίτη.

Athens Djs for Athens Pride

Αυτά ήταν τα καλύτερα parties του 2016 Facebook Twitter
Το Athens Djs for Athens Pride είναι πλέον θεσμός.

To Σάββατο 19 Μαρτίου, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, 17 αγαπημένοι/ες djs της Αθήνας και 5 μοναδικοί performers ένωσαν δυνάμεις σε ένα μεγάλο πάρτι στα δύο stages του Ρομάντσο, με στόχο την ενίσχυση του Αthens Pride, που πραγματοποιήθηκε στις 11 Ιουνίου. Το Athens Djs for Athens Pride είναι πλέον θεσμός.

Best 92.6 | Welcome Back Party

Αυτά ήταν τα καλύτερα parties του 2016 Facebook Twitter
Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος στα decks

Η 8η Απριλίου 2016 θα μείνει στην ιστορία ως η ημέρα της ολοκλήρωσης της δυναμικής επιστροφής του Best στα ερτζιανά. Η αγάπη του κοινού για τον σταθμό, φάνηκε από το πλήθος που γέμισε το Fuzz και χόρεψε με τις μουσικές επιλογές των παραγωγών του σταθμού μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

En Lefko Party!

Αυτά ήταν τα καλύτερα parties του 2016 Facebook Twitter
Φωτο: http://www.nothingbutheart.gr/

Ακόμη ένας αγαπημένος ραδιοφωνικός σταθμός της πόλης, ο En Lefko, έδωσε για ακόμη μια φορά ένα μεγάλο πάρτι στον ιστορικό Σιδηροδρομικό Σταθμό Πελοποννήσου (που έχει ταυτιστεί πλέον με τα πάρτι του σταθμού) στις 22 Απριλίου. Δύο stages ανάμεσα στα εκδοτήρια, την αίθουσα αναμονής, τους χώρους φύλαξης αποσκευών και τις παλιές αποβάθρες των τραίνων, όλοι οι παραγωγοί του En Lefko 87.7 και ο Πορτογάλος παραγωγός MOULLINEX, έκαναν τη μισή Αθήνα να χορεύει μέχρι το πρωί.

six d.o.g.s pyjama party στα πλαίσια του Ύπνος Project στη Στέγη

Αυτά ήταν τα καλύτερα parties του 2016 Facebook Twitter
© Ειρήνη Αγγελίδη, Focus

Το Σάββατο 14 Μαΐου, το six d.o.g.s κατέλαβε μετά τα μεσάνυχτα όλους τους ορόφους της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, και οι Αθηναίοι φορώντας πιτζάμες και baby doll διασκέδασαν στα 5 διαφορετικά stages, υπό τις μουσικές 25 διαφορετικών Djs της Αθήνας. Το πρώτο Open Night της Στέγης ήταν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα project του 2016. Από τα μεσάνυχτα, μέχρι την ανατολή, όλη η Αθήνα πέρασε από τη λεωφόρο Συγγρού.

Athens Street Outdoors at Spinster

Αυτά ήταν τα καλύτερα parties του 2016 Facebook Twitter
Το δεύτερο Athens Street Outdoors στο Spinster

Το Street Outdoors, ακόμα ένα αθηναϊκό πάρτι θεσμός, επέστρεψε από τις καλοκαιρινές διακοπές στις 18 Σεπτεμβρίου και το γιόρτασε με ένα μεγάλο welcome back party στην οδό Ικτίνου, και συγκεκριμένα στο Spinster, που το φιλοξένησε για δεύτερη φορά το 2016.

Yid!!Sid!! wishes: Happy Birthday Μπελ Ρέυ, vol 2

Αυτά ήταν τα καλύτερα parties του 2016 Facebook Twitter
Yes it does! Sure it does για τα δεύτερα γενέθλια του Μπελ Ρέυ

Η επιτυχία των Yid!!Sid!! είναι πάντα δεδομένη, αλλά όταν πρόκειται και για των εορτασμό των γενεθλίων του δημοφιλέστερου καφέ του Κουκακίου, ΜΠΕΛ ΡΕΫ, τότε μιλάμε για κόλαση. Όπως και την προηγούμενη χρονιά, έτσι και το 2016 στις 16 Οκτωβρίου, όταν το all day café έσβησε τα 2 του κεράκια, το τρίγωνο Φαλήρου, Γ. Ολυμπίου και Οδυσσέα Ανδρούτσου, πλημμύρισε κυριολεκτικά από κόσμο που δεν σταμάτησε να χορεύει και να τριγυρνά με μπύρες και κοκτέιλ στο χέρι μέχρι τα μεσάνυχτα.

7 years six d.o.g.s

Αυτά ήταν τα καλύτερα parties του 2016 Facebook Twitter
7 χρόνια six d.o.g.s

Επτά τα θαύματα του κόσμου, 7 και τα χρόνια του θαυμάσιου six d.o.g.s που τα γιόρτασε με ένα διήμερο πάρτι – φωτιά στις 14 και 15 Οκτωβρίου! Το παράδοξο; Αντί να... το γκρεμίσουν το μαγαζί με τη γιορτή τους, το γκρέμισαν πριν. Η ακούραστη ομάδα του club της Αβραμιώτου προχώρησε σε μια πρωτοποριακή ανακαίνιση το 2016. Tα The Bar και Gig Space έγιναν ένα, αυξάνοντας την χωρητικότητα τουλάχιστον κατά 2/3, το light design του χώρου θα το ζήλευαν τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά clubs και το έργο του Αντωνάκη Χριστοδούλου που κοσμεί έναν από τους τοίχους του νέου six d.o.g.s, είναι πλέον το πιο πολυφωτογραφημένο πράγμα στην Αθηναϊκή νύχτα. Πάρτι – ορόσημο δηλαδή.

Stranger Things | Halloween Party στο Ρομάντσο

Αυτά ήταν τα καλύτερα parties του 2016 Facebook Twitter
H αφίσα του πάρτι
Αυτά ήταν τα καλύτερα parties του 2016 Facebook Twitter
Το Ρομάντσο γέμισε με "Elevens"...

Το Halloween φέτος έπεσε Δευτέρα κι έτσι η Αθήνα ξεκίνησε να το γιορτάζει από τις 29 Οκτωβρίου με δεκάδες πάρτι. Νικητής του πιο ενδιαφέροντος project ωστόσο βγήκε αδιαμφισβήτητα το Ρομάντσο που είδε το trend, έπιασε το νόημα και έδωσε την ευκαιρία στους λάτρεις της σειράς Stranger Things να ντυθούν δίχως ντροπή και ενοχές σαν τον αγαπημένο τους χαρακτήρα. Το υπόγειο, αλλά και το ισόγειο του Ρομάντσο γέμισαν με "Elevens" και λαμπάκια που σχημάτιζαν μόνο μια λέξη... DANCE!

Fluffer Everyday - issue 1 launch party

Ένα από τα πια groundbreaking πάρτι που έγιναν μέσα στο 2016 στην Αθήνα, ήταν εκείνο του λανσαρίσματος του νέου sexy πονήματος του φωτογράφου και εικαστικού Dreamer aka Σωτήρη Τρέχα, Fluffer Everyday. To Fluffer Everyday είναι blog που ανανεώνεται καθημερινά και έντυπο που θα κυκλοφορεί τρεις φορές τον χρόνο. Στις 25 Νοεμβρίου έγινε και το launch party του στο Adult Theaters, το σινεμά ταινιών πορνό, στο Μεταξουργείο. Οι NTEIBINT, Polatof, Wrapped In Plastic και S-for-Sugar ανέλαβαν στα decks, ενώ από πίσω τους, στη μεγάλη οθόνη, έπαιζαν αισθησιακές ταινίες. Οι μπύρες εξαντλήθηκαν σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη του πάρτι και το κοινό ξεφάντωσε στη σκοτεινή αίθουσα του σινεμά.

Fluffer Everyday issue 1 launch party from Fluffer Everyday on Vimeo

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ