Δεν συμφωνώ με τον τίτλο, δε νομίζω ότι σε ξεγέλασε από τη στιγμή που όπως γράφεις πάντα ήταν κύριος απέναντί σου και δεν επιδίωξε να εκμεταλλευτεί τίποτα. Νομίζω ότι τον αδικεί ο τίτλος της εξομολόγησης. Κράταγε τα αισθήματα που ένιωθε για σένα μέσα του και καιγόταν. Κι εγώ το είχα κάνει πριν χρόνια , στα σπουδαστικά μου χρόνια, με κοπέλα που ήμασταν σε κοινή παρέα, συνεργαστήκαμε κιόλας, της έκανα ένα δωράκι κάποια στιγμή μετά από πολύ καιρό και της εξομολογήθηκα πώς ένιωθα για εκείνη, με αγκάλιασε ευγενικότατα, έφαγα τη χυλόπιτά μου (όχι ότι περίμενα και κάτι άλλο) κι όλα καλά. Μείναμε και φίλοι μετά, καθώς ήμασταν σε κοινή παρέα για κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι που έσπασε η παρέα. Κι έχω κι άλλο τέτοιο παράδειγμα , πιο πρόσφατο, δεκατρία χρόνια πριν.
Ειλικρινά αν έχετε δέσιμο δε νομίζω ότι σας εμποδίζει κάτι από το να παραμείνετε φίλοι αφού ξεκαθαρίσετε το πώς νιώθετε ο ένας στην άλλη, να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση. Κι αν ο ένας απ' τους δυο σας δεν αντέχει και θέλει οπωσδήποτε κάτι ερωτικό, τότε ας χαλάσετε τη φιλία σας αλλά αφού προσπαθήσετε πρώτα να την διατηρήσετε. Είναι κρίμα αν έχετε μοιραστεί αρκετές φιλικές εμπειρίες μαζί να σπάσει έτσι η σχέση σας. Ξεκαθαρίστε το μέσω συζήτησης, σκεφτείτε αν θέλετε να δώσετε μια ευκαιρία στη φιλία σας ή να δοκιμάσετε κάτι ερωτικό αν το επιθυμείτε κι οι δύο, αφού λες πως δεν σου ήταν αδιάφορος. Κάποιες φιλίες (όχι συχνά βέβαια) καταλήγουν σε έρωτες. Αλλά σαφώς υπάρχει και σταθερή φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών που να μη συμβαίνει κάτι ερωτικό μεταξύ τους ούτε να υπάρχουν δεύτερες σκέψεις, συμβαίνουν και τέτοια παραδείγματα. Αλλά απάντησέ του, μπορεί να συμβεί και σε σένα αυτό (ή να σου έχει συμβεί, αν αναλογιστείς τη ζωή σου).
Ό,τι κι αν αποφασίσετε, να είστε κι οι δύο καλά, υγεία πάνω απ' όλα και με το καλό να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας.

Υ.Γ: Τα 'λεγε κι η Ηρώ: ''Μου λες, πως έτσι είναι οι σχέσεις κι εγώ σου λέω χωρίς εσένα δε ζω, μου λες να μείνουμε φίλοι, μα εγώ για κάτι τέτοιο αδιαφορώ''.
Τραγουδάκι για την περίπτωσή σας βρίσκεις εδώ:

https://youtu.be/jcS5iwW5yJA

Σχολιάζει ο/η