H Kim Kardashian και ο Κanye πήγαν καλεσμένοι σε γάμο και ξεπέρασαν κάθε όριο με σχεδόν πορνογραφικές φωτογραφίες

H Kim Kardashian και ο Κanye πήγαν καλεσμένοι σε γάμο και ξεπέρασαν κάθε όριο με σχεδόν πορνογραφικές φωτογραφίες Facebook Twitter
1
H Kim Kardashian και ο Κanye πήγαν καλεσμένοι σε γάμο και ξεπέρασαν κάθε όριο με σχεδόν πορνογραφικές φωτογραφίες Facebook Twitter

Kim και Κanye καταφθάνουν στη δεξίωση για το γάμο του ισχυρού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη nightclub, David Grutman με την Isabela Rangel στο Μαϊάμι. 

Το ζευγάρι κάνει θεαματική είσοδο και χάνεται στην αίθουσα μαζί με τους άλλους vip καλεσμένους. Και ενώ όλοι νομίζουν πως όλα όσα συμβούν εκεί μέσα θα είναι μυστικά, η Kim κάτι παθαίνει και την πιάνει ινσταγκραμική φρενίτιδα.

Ο βομβαρδισμός με φωτογραφίες κράτησε όλη τη νύχτα, αλλά οι εικόνες ήταν πολύ-πολύ τολμηρές και προκλητικές.

Τα close ups στο μπούστο της που ήταν σε κατάσταση ασφυξίας και οι εικόνες των καλεσμένων ήταν σχεδόν nsfw. Kαι όπως ήταν λογικό προκάλεσαν χαμό στο ίντερνετ.

Ωστόσο οι κακές γλώσσες λένε και κυρίως γράφουν πως όλο αυτό το μπαράζ με τις φωτογραφίες δεν ήταν τυχαίο, αλλά σκοπό είχε να κάνει χαλάστρα σε μια πού συγκεκριμένη καλλιτέχνη. Οι φωτογραφίες άρχισαν να ποστάρονται την ώρα που ξεκίνησε η πρεμιέρα του νέου άλμπουμ της Βeyonce στο HBO και ενώ το #Lemonade είχε αρχίσει να γίνεται τρεντ στα social media.

Δημοσιεύματα σε ταμπλόιντς λένε πως όλο αυτό ήταν καλά οργανωμένο με σκοπό να της κλέψει την παράσταση και να στρέψει την προσοχή πάνω της. Κατά τις ίδιες εκτιμήσεις οι δύο διάσημες γυναίκες έχουν παλιά κόντρα η οποία ξεκίνησε από το γάμο της Kim με τον Kanye. H ντίβα της ποπ kai o Jay Z ήταν καλεσμένοι, αλλά δεν είχαν πάει στην τελετή και τότε η Beyonce είχε ποστάρει μια φωτογραφία που την έδειχνε να χαλαρώνει στο κρεβάτι. Η κίνηση αυτή θεωρήθηκε ως σοβαρό σνομπάρισμα στο γάμο και έτσι ξεκίνησε η κόντρα... Την επιλογή του timing σχολίασαν και χιλιάδες χρήστες του twitter που της επιτέθηκαν επειδή ήταν προφανές πως όλο αυτό ήταν ένα ακόμη καπρίτσιο της attention whore περσόνας. 

It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια