Η Ελένη Φουρέιρα απαντά για τη φωτογραφία που την δείχνει να σχηματίζει τον αλβανικό αετό

Η Ελένη Φουρέιρα απαντά για τη φωτογραφία που την δείχνει να σχηματίζει τον αλβανικό αετό Facebook Twitter
4

Μετά την έντονη συζήτηση και τις αντιδράσεις που πυροδότησε η φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα να σχηματίζει από κοινού τον αλβανικό αετό με τον εκπρόσωπο της Αλβανίας στην Eurovision, η τραγουδίστρια έδωσε τη δική της απάντηση επί του θέματος. 

Η Ελένη Φουρέιρα που φέτος εκπροσωπεί την Κύπρο στη Eurovision, εμφανίζεται στη φωτογραφία να σχηματίζει το σύμβολο του αλβανικού αετού μαζί με τον Eugent Bushpepa. 

Το σύμβολο της αλβανικής σημαίας είναι αμφιλεγόμενο για μερίδα κόσμου καθώς έχει συνδεθεί με τον εθνικισμό και την ιδέα της «Μεγάλης Αλβανίας».

Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε, η Ελένη Φουρέιρα αποφάσισε να δώσει τη δική της απάντηση για το θέμα, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Instagram.

«Η μουσική είναι για να ενώνει και όχι για να χωρίζει τους λαούς κι εγώ γι' αυτό βρίσκομαι εδώ και ουδεμία σχέση έχω με όλα αυτά τα ζητήματα εθνικισμού που κάποιοι μου χρεώνουν. Αγαπώ την Ελλάδα και κανείς και τίποτα δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Πάμε τώρα δυνατά να εκπροσωπήσουμε την Κύπρο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», σχολίασε η τραγουδίστρια μέσω ανάρτησης στα instastories. 

Η Ελένη Φουρέιρα απαντά για τη φωτογραφία που την δείχνει να σχηματίζει τον αλβανικό αετό Facebook Twitter
It's Viral
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ