Η Μπλέικ Λάιβλι έκανε unfollow τον Ράιαν Ρέινολντς στο Instagram και αυτός (φυσικά) απάντησε

Η Μπλέικ Λάιβλι έκανε unfollow τον Ράιαν Ρέινολντς στο Instagram και αυτός (φυσικά) απάντησε Facebook Twitter
0

Η Μπλέικ Λάιβλι έκανε unfollow τον Ράιαν Ρέινολντς στο Instagram και φυσικά η κίνησή της δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τον ίδιο.

Ο 41χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή της Αυστραλίας, όπου ρωτήθηκε σχετικά με το unfollow της συζύγου του. Βέβαια να σημειωθεί πως η Μπλέικ Λάιβλι τη Δευτέρα έκανε unfollow στους πάντες και διέγραψε επίσης όλες τις φωτογραφίες από τον λογαριασμό της στο Instagram, προκειμένου να προωθήσει την νέα ταινία θρίλερ «A Simple Favor». 

Το ακόλουθο βίντεο είναι αυτή τη στιγμή η μοναδική ανάρτηση στο λογαριασμό της:

? ... (SOUND UP!!!?????)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively) στις

«Είμαι πολύ λυπημένος με αυτό που έγινε. Σίγουρα είναι χάλια. Για να είμαι ειλικρινής, είναι ένας φρικτός τρόπος για να μάθεις πως σε έχουν διώξει από το σπίτι. Απολύτως απαίσιος. Δεν έχω ιδέα από που πηγάζει τέτοιος θυμός», είπε ο γνωστός ηθοποιός, σχολιάζοντας στη συνέχεια με ανάλογο σαρκασμό την υποτιθέμενη αντίδραση των παιδιών τους σε όλο αυτό. «"Η μαμά έκανε unfollow στον μπαμπά στο Instagram". Το παιδί απλώς θα αεριζόταν και μετά θα έφευγε», είπε για την 3 ετών James και την ενός έτους Ines. 

Το ζευγάρι είναι γνωστό για το τρολάρισμα που κάνουν ο ένας στον άλλον μέσω των λογαριασμών τους στα social media και πάντα απαντούν με χιούμορ σε διάφορες φήμες που κυκλοφορούν για τους ίδιους, ακόμη και αυτές του χωρισμού. «Διασκεδάζουμε. Είμαστε οι καλύτεροι φίλοι», είχε πει χαρακτηριστικά η Μπλέικ Λάιβλι την προηγούμενη εβδομάδα.

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ