Η Κλόε Καρντάσιαν αποκάλυψε το όνομα του νεογέννητου μωρού και η Κρις Τζένερ λύνει τις απορίες

Η Κλόε Καρντάσιαν αποκάλυψε το όνομα του νεογέννητου μωρού και η Κρις Τζένερ λύνει τις απορίες Facebook Twitter
1

Η Κλόε Καρντάσιαν αποκάλυψε το όνομα της νεογέννητης κόρης της, που ήρθε στον κόσμο την περασμένη εβδομάδα εν μέσω του τεράστιου σκανδάλου απιστίας του συζύγου της, Τρίσταν Τόμσον.

«Το μικρό μας κοριτσάκι, True Thompson, έχει κλέψει ολοκληρωτικά τις καρδιές μας και είμαστε πλημμυρισμένοι με αγάπη. Τόση ευλογία να υποδέχεσαι αυτόν τον μικρό άγγελο στην οικογένεια! Η μαμά και ο μπαμπάς σε αγαπάνε τόσο πολύ», έγραψε η Κλόε σε μήνυμά της στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με πολλά ροζ μπαλόνια. 

Our little girl, True Thompson, has completely stolen our hearts and we are overwhelmed with LOVE. Such a blessing to welcome this angel into the family! Mommy and Daddy loooooove you True!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις


Το όνομα φυσικά προκάλεσε μια μικρή φρενίτιδα στα social media, με τους φαν να αναρωτιούνται τον πραγματικό λόγο πίσω από την επιλογή του αφού το «True» αποδίδεται ως «αληθινό» και οι περισσότεροι υπέθεσαν πως είναι ένα έμμεσο σχόλιο στις απιστίες του Τρίσταν. 

Ωστόσο η μητέρα της Κλόε, Κρις Τζένερ, έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο πίσω από την επιλογή του ονόματος «True», το οποίο όπως διευκρίνισε υπάρχει μες στην οικογένεια. 

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που υποδέχομαι την πολύτιμη, μικρή εγγονή μου True!!! Αστείο γεγονός... το όνομα του παππού μου από την πλευρά του πατέρα μου ήταν True Otis Houghton, το όνομα του πατέρα μου ήταν Robert True Houghton... οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένη που η Khloe ονόμασε την κόρη της True», έγραψε στο μήνυμά της. 

It's Viral
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια