ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Αυτοί είναι πιο περιζήτητοι και γοητευτικοί πρίγκιπες του κόσμου- Ανάμεσά τους και ένας Έλληνας τέως

Αυτοί είναι πιο περιζήτητοι και γοητευτικοί πρίγκιπες του κόσμου- Ανάμεσά τους και ένας Έλληνας τέως Facebook Twitter
Ο πρίγκιπας Κωνσταντίνος Αλέξιος της Ελλάδας, ο Πρίγκιπας Νικολάι της Δανίας και ο πρίγκιπας «Fazza» του Ντουμπάι.
3

Η περίπτωση της Μέγκαν Μαρκλ, μιας «κοινής θνητής» που παντρεύεται έναν πρίγκιπα, είναι βέβαιο πως έχει ενθαρρύνει τα όνειρα από πολλές κοπέλες που θα επιθυμούσαν να ζήσουν το ίδιο.

Και μπορεί ο πρίγκιπας Χάρι να είναι πλέον «εκτός συναγωνισμού», αλλά υπάρχουν ακόμη πολλοί γόνοι βασιλικών οικογενειών που παραμένουν ελεύθεροι, ανάμεσά τους και ένας Έλληνας- ο γιος του πρίγκιπα Παύλου. 

Πρίγκιπας Νικολάι της Δανίας

Ο γοητευτικός 18χρονος πρίγκιπας, που είναι εγγονός της Βασίλισσας Μαργαρίτας Β' της Δανίας, ασχολείται πλέον επαγγελματικά με το μόντελινγκ και έχει υπογράψει συμβόλαιο με το πρακτορείο Scoop Models. 

Τον Φεβρουάριο εμφανίστηκε στο τελευταίο σόου του σχεδιαστή Κρίστοφερ Μπέιλι για τον οίκο Burberry και περπάτησε στην πασαρέλα μαζί με την Κάρα Ντελεβίν. 

Βέβαια, βρισκόμενος στην έβδομη θέση της γραμμής διαδοχής για το θρόνο της Δανίας, δεν λαμβάνει εισόδημα από την βασιλική οικογένεια κι ούτε έχει κάποιον τίτλο ή γη, ενώ ο πατέρας του, Πρίγκιπας Ιωακείμ, δεν του έχει ζητήσει να ασκήσει σχετικά καθήκοντα. 

Ο Νικολάι έχει επίσης σχέσεις με την βρετανική βασιλική οικογένεια αφού νονός του είναι ο Πρίγκιπας Εδουάρδος, Κόμης του Ουέσσεξ. 

?marcovanrijt #princenikolai#prinsnikolai#princenikolaiofdenmark

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη H.H Prince Nikolai of Denmark (@prins.nikolai) στις

New released photos of Prince Nikolai from Scoop Models of Scandinavia. Photo by: marcovanrijt #princenikolai#prinsnikolai#princenikolaiofdenmark

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη H.H Prince Nikolai of Denmark (@prins.nikolai) στις

Prince Nikolai walked for Burberry Menswear 2018 at London Fashion Week #prinsnikolai#princenikolai#princenikolaiofdenmark

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη H.H Prince Nikolai of Denmark (@prins.nikolai) στις


Χαμντάν μπιν Μοχάμεντ αλ Μακτούμ, Πρίγκιπας του Ντουμπάι

Ο 35χρονος Fazza, όπως είναι γνωστός, είναι ο δεύτερος γιος από τα 12 παιδιά του Σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ και ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες πρίγκιπες στην Ανατολή αλλά και παγκοσμίως.  

Έχει σχεδόν 6 εκατομμύρια followers στο Instagram και χιλιάδες θαυμάστριες, αφού εκτός από εκτός από πρίγκιπας και αδιαμφισβήτητα όμορφος, είναι επίσης ιδιαιτέρως μορφωμένος, αγαπάει τα παιδιά και τα ζώα, λατρεύει τα extreme sports ενώ γράφει και συλλογές ποιημάτων, οι οποίες έχουν βραβευθεί. 

Τελείωσε το σχολείο Αρρένων Ρασίντ, σπούδασε πολιτικές επιστήμες στη Σχολή Διακυβέρνησης του Ντουμπάι, και συνέχισε τις σπουδές του στην Μεγάλη Βρετανία όπου αποφοίτησε από τη Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία Σάντχερστ αλλά και από το London School of Economics. Τα περιοδικά Time και Forbes εκτιμούν πως η περιουσία του πατέρα του ξεπερνά τα 4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Hello my deer. غزاله و عاشق

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fazza (@faz3) στις

Thank you ??Noora ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fazza (@faz3) στις

? #travel ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fazza (@faz3) στις


Τέως Πρίγκιπας Κωνσταντίνος- Αλέξιος της Ελλάδας

Ο 19χρονος πρίγκιπας Tino, όπως είναι γνωστός, είναι ο μεγαλύτερος γιος του τέως πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ. 

Αν και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, ήδη μετράει περισσότερους από 53.000 followers στο Instagram, ανάμεσά τους χιλιάδες θαυμάστριες που κατακλύζουν τις φωτογραφίες του με κομπλιμέντα, ενώ έχει φτάσει να δεχτεί μέχρι και πρόταση γάμου μέσα από τα social media. 

Η οικογένειά του διατηρεί δεσμούς με την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, καθώς νονός του είναι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ. Το 2000 ο πρίγκιπας Κάρολος είναι διοργανώσει γκαλά προς τιμήν του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου για να γιορτάσουν τα 60α του γενέθλια. 

Γεννημένος το 1998 στη Νέα Υόρκη έζησε εκεί μέχρι τα 7 του χρόνια, οπότε η οικογένειά του αποφάσισε να μετακομίσουν στο Λονδίνο, όπου φοίτησε στο φημισμένο σχολείο Wellington College. Τον περασμένο Αύγουστο μετακόμισε πίσω στις ΗΠΑ όπου τώρα φοιτά στο Georgetown University, Washington DC.

Ο 19χρονος τέως πρίγκιπας προσέχει τη διατροφή του, γυμνάζεται τακτικά και του αρέσει πολύ η ελληνική κουζίνα. Του αρέσουν επίσης τα θαλάσσια σπορ, η ιππασία, το ποδόσφαιρο και τα ταξίδια.

Few rednecks @achi_of_greece @sam.reg4n

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Constantine Alexios (@alexiosgreece) στις

It's on 2017 @olympiagreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Constantine Alexios (@alexiosgreece) στις


Πρίγκιπας Χουσεΐν μπιν Αμπντάλα της Ιορδανίας

Ο 23χρονος πρωτότοκος γιος του βασιλιά Αμπντάλα ΙΙ της Ιορδανίας και της πριγκίπισσας Ράνιας θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητους γαλαζοαίματους. 

Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Georgetown με πτυχίο στη Διεθνή Ιστορία, είναι υπολοχαγός στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του και το 2015 έγινε το νεότερο πρόσωπο που προήδρευσε ποτέ στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.

Στο Instagram μετρά περισσότερους από 1.3 εκατομμύρια followers, με τους οποίους μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά του, δημοσιεύοντας μεταξύ άλλων φωτογραφίες να παίζει μποξ, να μαγειρεύει στην έρημο, να παίζει κιθάρα ή να οδηγεί τη μηχανή του. 

في أجمل صحراء في العالم – وادي رم #أردننا In Wadi Rum, the most beautiful desert in the world. #OurJordan #TB

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Al Hussein bin Abdullah II (@alhusseinjo) στις

إصابة ملاعب #أردننا Football injuries #OurJordan

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Al Hussein bin Abdullah II (@alhusseinjo) στις

أثناء ممارسة رياضة التسلق في وادي الموجب #أردننا Climbing at Wadi AlMujib #OurJordan #TB

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Al Hussein bin Abdullah II (@alhusseinjo) στις


Πρίγκιπας Άμπντουλ Μάτιν του Μπρουνέι

Οι πολλές ημίγυμνες φωτογραφίες του στην παραλία και οι selfies στο γυμναστήριο, στις οποίες προβάλλει το καλογυμνασμένο σώμα του, έχουν κάνει τον 26χρονο πρίγκιπα να χαρακτηρίζεται σήμερα ένας από τους πιο «σέξι» γόνους βασιλικής οικογένειας. 

Όντας ένας από τους πέντε γιους και τις επτά κόρες του ηγέτη του Μπρουνέι, του σουλτάνου Χασανάλ Μπολκιά, ο 26χρονος γαλαζοαίματος εργένης συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες του να αθλείται, να κάνει κολύμπι, κωπηλασία, πυγμαχία ή και σκι.

Έχει αποφοιτήσει από τη Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία του Sandhurst με τον βαθμό του ανθυπολοχαγού, απέκτησε μεταπτυχιακό στη Διεθνή Διπλωματία από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, είναι πρώην παίχτης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μπρουνέι AM Gunners, δύτης, επαγγελματίας στο πόλο (εκπροσώπησε τη χώρα του στους Αγώνες Πόλο Νοτιοανατολικής Ασίας) και πολύ δραστήριος σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. 

Παρά την αμύθητη περιουσία της οικογένειάς του, επιμένει πως είναι «πολύ προσγειωμένος» και περιγράφει τον εαυτό του ως «γλυκό, απλό και αστείο». 

Singapore GP 2017 ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mateen (@tmski) στις

Get your morning reps in ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mateen (@tmski) στις

Gahwa on the go ☕️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mateen (@tmski) στις


Πρίγκιπες Λούι και Σεμπαστιέν του Λουξεμβούργου 

Ο νεαρός πρίγκιπας εισήλθε μόλις πρόσφατα στη λίστα των γαλαζοαίματων εργένηδων, μετά το διαζύγιό του από την πρώην σύζυγό του πριγκίπισσα Τέσι. 

Το ζευγάρι είχε έναν επεισοδιακό χωρισμό πέρυσι καθώς η Τέσι χαρακτηρίστηκε «προικοθήρας» στην προσπάθειά της να διατηρήσει το εισόδημα που έπαιρνε από τον Ερρίκο, μέγα δούκα του Λουξεμβούργου. 

Ο 31χρονος πρίγκιπας ζει στο Λονδίνο, όπου και είχε μετακομίσει με την σύζυγό του για να σπουδάσει στο American International University. Έχει τρία παιδιά, ένα εκ των οποίων γεννήθηκε όταν ο ίδιος ήταν μόλις 19 ετών, πριν καν παντρευτούν με την Τέσι. 

Εργένης είναι επίσης και ο μικρότερος αδερφός του Λούι, Σεμπαστιέν, ο οποίος ασχολείται έντονα με τον αθλητισμό και στο παρελθόν υπήρξε μέλος της εθνικής ομάδας του Λουξεμβούργου.  


Prince Sebastien of Luxembourg ? Do you like him? #princesebastien #luxembourg #Luxembourgroyals #royalfamilyofluxembourg #love #l4l #like

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luxembourg Royalty. (@luxembourg_royals) στις

It's Viral
3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Για να είναι Ελληνας και Πριγκιπας προυποθετει είτε να υπάρχει Ελληνικη βασιλικη οικογενεια ή να εχει παντρευτει πριγκιπισα μιας ηδη υπάρχουσας βασιλικης οικογενειαςΓενικα στην Ελλαδα δεν υπάρχουν βασιλικοι τιτλοι, πρωτες κυριες, πρωτοι κυριοι κτλ.Εχουμε ΠτΔ, Πρωθυπουργο, Υπουργους και Βουλευτες, αλλα αξιωματα δεν εχουμε.
Δεν υπάρχει ελληνική βασιλική οικογένεια. Κακώς διαφημίζεται τα χαζόπαιδα των κηφήνων που τριγυρνούν και κάνουν την ντόλτσε βίτα τους με τα λεφτά του ελληνικού λαού δεκαετίες μετά τον εξοστρακισμό των προγόνων τους