Η παρωδία του Γουίλ Σμιθ στο νέο τραγούδι του γιου του, Τζέιντεν, είναι ό,τι καλύτερο έχει σκεφτεί ποτέ

Η παρωδία του Γουίλ Σμιθ στο νέο τραγούδι του γιου του, Τζέιντεν, είναι ό,τι καλύτερο έχει σκεφτεί ποτέ Facebook Twitter
2

Από τότε που ο Γουίλ Σμιθ αποφάσισε να ασχοληθεί με το Instagram, έχει αρχίσει να παθαίνει κάτι σαν μανία (σε πρωταρχικό ακόμη στάδιο) και δημοσιεύει σχεδόν καθημερινά βίντεο, φωτογραφίες, σχολιάζοντας παράλληλα ό,τι συμβαίνει γύρω του. Ακόμη κι αν πρόκειται για την ίδια του την οικογένεια. 

Το τελευταίο του βίντεο είναι μακράν το καλύτερο μέχρι σήμερα, από τότε που έφτιαξε τον λογαριασμό του στα μέσα του περασμένου Δεκέμβρη. Κι αυτό γιατί αποδεικνύει πως εκτός από τεράστιο υποκριτικό ταλέντο και άφθονο χιούμορ, είναι επίσης ένας περήφανος πατέρας που δεν θα ντραπεί να καθόλου να καμαρώσει δημοσίως τα επιτεύγματα των παιδιών του. 

Yep definitely my seed

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Smith (@willsmith) στις


Επειδή όμως μιλάμε για τον Γουίλ Σμιθ που έχει γιο τον Τζέιντεν Σμιθ, ο οποίος προκαλεί αμφιλεγόμενα σχόλια με την εμφάνιση και την συμπεριφορά του, το αφιερωματικό βίντεο «πατέρα προς γιο» δεν θα ήταν φυσικά κάτι απλό. 

Πριν μερικές ημέρες το νέο τραγούδι «Icon» του Τζέιντεν Σμιθ έφτασε τα 100 εκατομμύρια streams στο Spotify. Και για όσους δεν γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται, το τραγούδι και το βιντεοκλίπ είναι αυτά- τα οποία χρειάζεται να ακούσετε/ δείτε για να καταλάβετε το απίθανο τρολάρισμα που έκανε χτες ο Γουίλ Σμιθ. 

 

Και αυτό είναι το βίντεο που ανέβασε στο Instagram ο Γουίλ Σμιθ για να τον συγχαρεί για το κατόρθωμα, δημιουργώντας την πιο απίθανη παρωδία στην εμφάνιση του Τζέιντεν που στο βιντεοκλίπ του έχει ξανθό μαλλί, μια μεγάλη χρυσή αλυσίδα τυλιγμένη στο λαιμό και κάνει moonwalking.

Δείτε το βίντεο:

Congrats on 100,000,000 @Spotify streams, Jaden! @c.syresmith It is a Delicious Gift to a Parent to Admire his children. Keep Doin’ You!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Smith (@willsmith) στις

It's Viral
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια