«Δεν είναι και κανένα μεγάλο ταλέντο ο Μπεγνής»- Ο Γκλέτσος μόλις μίλησε και στήριξε Ντάνο

«Δεν είναι και κανένα μεγάλο ταλέντο ο Μπεγνής»- Ο Γκλέτσος μόλις μίλησε και στήριξε Ντάνο Facebook Twitter
0

Πάνε λίγες μέρες από τότε που ο Γιώργος Αγγελόπουλος aka Ντάνος ανακοίνωσε πως θα γίνει ηθοποιός και τα ταμπλόιντ έχουν βρει τη χαρά τους.

Τη χαρά του θα βρει λογικά και ο Alpha καθώς ο Ντάνος θα παίξει στο "Τατουάζ" το οποίο δείχνει πως μπορεί να απειλήσει  το SURVIVOR.

Αυτός που καθόλου δεν έδειξε να το χαίρεται είναι ο Μέμος Μπεγνής καθώς πλέον θεωρείται τρόπον τινά συνάδελφος του Ντάνου.

«Πόσο λυπάμαι και ντρέπομαι για την κατάντια» έγραψε στο Facebook ο Μέμος και έγινε ο πιο μισητός άνθρωπος για τις Ντανίτσες.

Όμως δεν στράβωσε μόνο το φαν κλαμπ Αγγελόπουλου καθώς θέση πήρε και ο Δήμαρχος Στυλίδας ο οποίος όταν δεν επαναστατεί από το Δημαρχείο παίζει επίσης στο Τατουάζ.

Δεν είναι και κανένα μεγάλο ταλέντο ο Μέμος Μπεγνής. Μην τρελαθούμε. Είναι ένας απλός ηθοποιός. Αν ο Ντάνος τα πει και έχει ταλέντο γιατί όχι. Από εκεί και πέρα μόνο ο κόσμος θα αποφασίσει για την πορεία του... Ο Ανδρέας του έχει κάνει δοκιμαστικά. Δεν είναι κανένας τυχαίος σκηνοθέτης», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος και συνέχισε...

 
It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ