Η ζωή τα έφερε έτσι που τώρα η αρραβωνιασμένη Πάρις Χίλτον πρέπει να ζει με μπόντιγκαρντς να της φυλάνε το δαχτυλίδι

Η ζωή τα έφερε έτσι που τώρα η αρραβωνιασμένη Πάρις Χίλτον πρέπει να ζει με μπόντιγκαρντς να της φυλάνε το δαχτυλίδι Facebook Twitter
2

Πάνε μόλις δύο μέρες που η Πάρις Χίλτον περήφανη ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με ένα ρομαντικό photoshooting στα χιόνια.

Η σελέμπριτι κληρονόμος φωτογραφήθηκε σε τάχα ξαφνιασμένες πόζες να δέχεται το δαχτυλίδι που της προσέφερε γονατιστός ο Chris Zylka.

Μαζί με την ανακοίνωση του ευτυχούς γεγονότος, το ζευγάρι φρόντισε να μας ενημερώσει πως το δαχτυλίδι τα είχε τα λεφτά του και πως δεν έβγαζε απλά μάτι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το κόστος του ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια δολάρια και πως είναι ειδικής κοπής διαμάντι πολλών καρατίων.

Από την επόμενη όμως μέρα άρχισαν τα προβλήματα καθώς κρίθηκε πως το γεγονός ότι η τιμή έγινε γνωστή, σήμανε αυτομάτως και συναγερμός. Η Πάρις είναι πλέον στόχος ληστών ή τουλάχιστον αυτό φοβάται.

Το ΤΜΖ αναφέρει πως προσέλαβε σωματοφύλακες για να προσέχουν το σπίτι της στο οποίο βρίσκεται το διαμάντι ενώ οι φρουροί θα τη συνοδεύουν κάθε φορά που θα το φορά σε δημόσιες εμφανίσεις.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Πάρις φοβήθηκε πως θα πάθε ότι και η Κιμ Καρντάσιαν στο Παρίσι και αποφάσισε πως θα έχει πάντα δίπλα της τους σωματοφύλακες για να μην την  πειράξει κανείς.

It's Viral
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Κανένας δεν αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν ένας ηθοποιάκος που έχει παίξει δύο ρολάκια όλα και όλα, βρήκε 2 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει ένα δαχτυλίδι. Ούτε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο τέτοια άπλα...Πολύ 'μούφα' πουλάει η κληρονόμος...