Έξαλλη η Καρντάσιαν για τις κατηγορίες πως παράτησε τον γιο της με πνευμονία για να πάει σε πάρτι

Έξαλλη η Καρντάσιαν για τις κατηγορίες πως παράτησε τον γιο της με πνευμονία για να πάει σε πάρτι Facebook Twitter
0

Η Κιμ Καρντάσιαν έγινε έξαλλη με όσους την κατηγόρησαν πως παράτησε τον γιο της που είχε πνευμονία για να πάει σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι και αποφάσισε να τους απαντήσει καταλλήλως. 

«Δεν άφησα τον γιο μου ούτε ένα λεπτό όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο. Ήμασταν εκεί από το βράδυ της Τετάρτης μέχρι το Σάββατο. Η παραμονή Πρωτοχρονιάς ήταν το βράδυ της Κυριακής. Ήρθε κόσμος όταν ήδη κοιμήθηκε για τη νύχτα!» έγραψε στο Twitter η διάσημη σταρ. «Μην προσπαθείτε καν να με δοκιμάσετε όταν πρόκειται για παιδιά μου», πρόσθεσε σε έντονο ύφος, απαντώντας στις σχετικές φήμες που την εξαγρίωσαν. 


Πριν από αυτό η Κιμ Καρντάσιαν είχε μιλήσει ανοιχτά για την ασθένεια του γιου της Saint, που έπαθε πνευμονία και νοσηλεύτηκε για μερικές ημέρες στο νοσοκομείο.

«Έχοντας περάσει τρεις νύχτες στο νοσοκομείο και βλέποντας το μωρό μου με ορούς και συνδεδεμένο σε μηχανήματα οξυγόνου, το τέλος της χρονιάς ήταν για εμάς μια μεγάλη πρόκληση. Η πνευμονία είναι τόσο τρομακτική», έγραψε σε μήνυμά της στο Instagram. «Ο Saint βρίσκεται πλέον σπίτι και καλά. Είναι τόσο δυνατός που είμαι βέβαιη ότι πάλι θα πει πόσο τέλεια ήταν η βόλτα με το ασθενοφόρο», πρόσθεσε. 

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ