Η σύντροφος του «Mountain» από το Game Of Thrones μιλά για τη διαφορά ύψους και εξηγεί πώς φιλιούνται

Η σύντροφος του «Mountain» από το Game Of Thrones μιλά για τη διαφορά ύψους και εξηγεί πώς φιλιούνται Facebook Twitter
1

Λένε πως τα ετερώνυμα έλκονται και στην περίπτωση του Hafthor Julius Bjornsson ή αλλιώς «Mountain» και της συντρόφου του, Kelsey Henson, η θεωρία περνά σε άλλο επίπεδο.

Ο ηθοποιός από την Ισλανδία έγινε γνωστός από τον ρόλο του Σερ Γκρέγκορ Κλέγκεϊν στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Game Of Thrones», όπου λόγω του ότι είναι απίστευτα μεγαλόσωμος όλοι τον αποκαλούν «Το Βουνό». Ο Hafthor, που έχει ύψος 2.05 μ., διατηρεί σχέση με την Kelsey που είναι μόλις 1.57 μ. με αποτέλεσμα οι κοινές τους φωτογραφίες να δείχνουν αρκετά περίεργες λόγω της... απόστασης που τους χωρίζει. 


Το ασυνήθιστο -οπτικά- ζευγάρι έχει προκαλέσει συχνά διάφορα σχόλια με αφορμή την μεγάλη διαφορά ύψους και ένας χρήστης του Instagram δεν δίστασε να ρωτήσει ευθαρσώς την Kelsey, σε μια κοινή τους φωτογραφία, πώς καταφέρνουν να φιληθούν. Και εκείνη απάντησε.

«Πώς ακριβώς φιλιέστε; Πηδάς στην αγκαλιά του κάθε φορά και τυλίγεις τα πόδια σου γύρω; Σε παρακαλώ βάλε μια φωτογραφία από την εντυπωσιακή κίνηση», έγραψε ο χρήστης, με την Kelsey να απαντά: «Αυτός σκύβει, εγώ πατάω στις μύτες. Ή αλλιώς λέω "άστο, σήκωσέ με"». 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν εκείνη εργαζόταν σαν σερβιτόρα σε ένα εστιατόριο και αυτός είχε πάει εκεί για φαγητό. Του ζήτησε αυτόγραφο, ερωτεύθηκαν με την πρώτη ματιά κι από τότε είναι μαζί. 

It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια