ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

H Kendall Jenner τολμά το «Free The Nipple» σε κόκκινο χαλί

H Kendall Jenner τολμά το «Free The Nipple» σε κόκκινο χαλί Facebook Twitter
0

Πριν από λίγες μέρες το Forbes τοποθέτησε την Kendall Jenner στην κορυφή της λίστας με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα καθώς με κέρδη 22 εκατ. δολαρίων άφησε πολύ πίσω της την Gisele και τα 17,5 εκατ. $ που έβγαλε το τοπ-μόντελ από τη Βραζιλία.

Η 22χρονη έχει καταφέρει με απίστευτο ρυθμό να ανέλθει σε χρυσή θρόνο στο χώρο της μόδας, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν το κατάφερε χωρίς να αποφύγει τα σκάνδαλα και τα διχαστικά σχόλια.

Όντας μέλος της οκογένειας Καρντάσιαν θα ήταν μάλλον αναπόφευκτο να μην καταφύγει σε τολμηρές εμφανίσεις.

Και επειδή η ίδια έχει δηλώσει οπαδός του κινήματος #freethenipple χθες αποφάσισε να εμφανιστεί μόνο με ένα διάφανο τοπ στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του φιλμ The 5th Quarter στο Μπέβερλι Χιλς.

H Kendall Jenner τολμά το «Free The Nipple» σε κόκκινο χαλί Facebook Twitter
H Kendall Jenner τολμά το «Free The Nipple» σε κόκκινο χαλί Facebook Twitter

To διάσημο μοντέλο προκάλεσε αρκετά σχόλια με την εμφάνισή της, αν και σίγουρα δεν αποκάλυψε κάτι για πρώτη φορά.

Έχει δεκάδες φορές επιλέξει να αφήσει εκτεθειμένες τις θηλές της, όχι μόνο σε φωτογραφίσεις, αλλά και σε δημόσιες εμφανίσεις της.

Κάποιοι μάλιστα της χρεώνουν το γεγονός πως μαζί με μερικές ακόμη ποπ σταρς και διασημότητες έχουν συμβάλλει στην ευρεία προβολή των θηλών στα περιοδικά, κάτι που δημιούργησε νέες ανασφάλειες στις γυναίκες.

H Kendall Jenner τολμά το «Free The Nipple» σε κόκκινο χαλί Facebook Twitter

Όπως αποκαλύπτει ο Dr Norman Rowe, πλαστικός χειρουργός με έδρα την Νέα Υόρκη, μέσα σε λιγότερο από έξι μήνες ο εβδομαδιαίος αριθμός των ασθενών που κάνουν επέμβαση στις θηλές έχει τετραπλασιαστεί, σκαρφαλώνοντας από τις 4 στις 18 ανά εβδομάδα. «Τίποτα δεν είναι σήμερα υπεράνω πλαστικής. Ο κόσμος κοιτάζει την κάθε λεπτομέρεια. Δεν τους φτάνει απλώς μια προσθετική στήθους ή μια ρινοπλαστική- οι γυναίκες επιθυμούν τελειότητα σε κάθε στοιχείο. Και αυτό στις μέρες μας είναι εφικτό», εξηγεί ο ίδιος.

Ωστόσο, όπως παρατηρεί, η νέα τάση και κυρίως η ραγδαία αύξηση στην ζήτηση τέτοιων επεμβάσεων ξεκίνησε από τότε που διάσημα ονόματα στον χώρο της μόδας, και όχι μόνο, έκαναν δημόσιες εμφανίσεις σε κόκκινα χαλιά φορώντας διαφανείς μπλούζες ή φορέματα που άφηναν εκτεθειμένες τις θηλές τους....

Αναλυτικά το ρεπορτάζ: http://www.lifo.gr/now/life/151010

It's Viral
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ