Ξανά γυμνή η Κιμ - Πασαλείφτηκε με γκλίτερ για να διαφημίσει τα καλλυντικά της

Ξανά γυμνή η Κιμ - Πασαλείφτηκε με γκλίτερ για να διαφημίσει τα καλλυντικά της Facebook Twitter
1

Καθώς από το λανσάρισμα των δικών της προϊόντων βγάζει εκατομμύρια, το να φωτογραφηθεί γυμνή είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει.

Αν και την έχουμε δει χιλιάδες φορές χωρίς ρούχα, η Κιμ Καρντάσιαν βρήκε τον τρόπο να πρωτοτυπήσει.

Πασαλείφτηκε με γκλίτερ από πάνω μέχρι κάτω...

Ultralight Beams highlighters & glosses launching Dec 1st on KKWBEAUTY.COM

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Η σειρά καλλυντικών Ultralight Beams θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες και έρχεται λίγο αφότου τα αρώματα της 37χρονης ριάλιτι σταρ απέφεραν το αστρονομικό ποσό των 14 εκατομμυρίων.

Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς πως ενόψει Χριστουγέννων ένα ακόμη ρεκόρ ετοιμάζεται για το ταμείο της Κιμ - και για τόσα πολλά χρήματα μπορεί να κάνε ακόμη και κωλοτούμπες γυμνή.

Το γκλίτερ είναι το λιγότερο...

Πάντως εδώ και δυο-τρεις μέρες οι επικριτές της Κιμ υποχώρησαν για λίγο καθώς με μια κίνησή της έκανε όλο τον κόσμο να την παραδεχτεί...

http://www.lifo.gr/now/people/170362

It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Ποσος κοσμος είναι για τα πανηγυρια. Αν ειναι δυνατον να αγορασεις το οτιδηποτε απο μια θεοπαλαβη που δεν εχει κανει τιποτα χρησιμο στη ζωη της και μοναδικη της εννοια ειναι να τρωει στη μαπα ολος ο κοσμος τη μουρη και τη δικη της και των ακομ πιο παλαβων συγγενων της. Πραγματικα ειναι φαινεμενο οχι για την ιδια αλλα για το τι ψυχολογικά εχει τοσος πολυς κοσμος που τη στηριζει