Κέιτλιν Τζένερ εναντίον όλων των Καρντάσιανς - Δεν της μιλάνε καν

Κέιτλιν Τζένερ εναντίον όλων των Καρντάσιανς - Δεν της μιλάνε καν Facebook Twitter
1

Όσοι παρακολουθείτε την εκπομπή «Keeping Up With the Kardashians», τότε θα γνωρίζετε πως οι αδελφές και όλη η οικογένεια έχουν απομονώσει την Caitlyn Jenner.

Αυτό το οικογενειακό δράμα φαίνεται να προκλήθηκε μετά την πρόσφατη αυτοβιογραφία της Jenner. Σύντομα το δράμα  άρχισε να παίρνει διαστάσεις και να προκαλεί αφορμή για δηλώσεις και τελικά, εντελώς ξαφνικά δεν τους είδαμε ποτέ ξανά όλους μαζί.

Σε μια εκδήλωση στο Cambridge Union το βράδυ της Δευτέρας, η Jenner μίλησε σε πλήθος φοιτητών και μοιράστηκε το πώς την επηρέασε αυτό το τείχος της σιωπής από την οικογένειά της.

"Ήταν λίγο δύσκολο τα τελευταία δύο χρόνια από την πλευρά των Kardashian. Για να είμαι ειλικρινής, δεν τους μιλάω πια. Με την Kim δεν έχω μιλήσει για πάνω από ένα χρόνο. Δεν με θέλουν στις ζωές τους και με άδειασαν με πολύ κακό τρόπο. Είναι σπαρακτικό  όταν τα παιδιά σου κάνουν κάτι τέτοιο", είπε.

"Προσπάθησα να είμαι ειλικρινής στο βιβλίο μου, πολύ δίκαιη και πολύ σωστή, αλλά δυστυχώς δεν το πήραν έτσι. Στο βιβλίο εκφράζω κάποιες απόψεις που τις απέρριψαν. Τις αναφέρω σε μόλις 20 σελίδες", εξηγεί η Jenner.

H Jenner άφησε επίσης αιχμές πως ήταν βολικό να ξεσπάσει αυτή η κόντρα γιατί εξυπηρετούσε τη δημοσιότητα. 

Αυτό που σίγουρα θα προκαλέσει και πάλι σχόλια είναι πως η Caitlyn ισχυρίστηκε ότι η Κris γνώριζε τα πάντα για την κρυφή της ζωή όταν γνωρίστηκαν. Όμως δεν ήταν αυτή η αιτία που ο γάμος τους διαλύθηκε, όπως ισχυρίζεται.

Στη συνέχεια περιέγραψε τις πρώτες μέρες μετά το διαζύγιο και είπε πως από το μυαλό της περνούσε ακόμη και η αυτοκτονία.



It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια