Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ? Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ: Πίσω από την φωτογραφία που αιχμαλώτισε καλύτερα τον έρωτά τους

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ? Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ: Πίσω από την φωτογραφία που αιχμαλώτισε καλύτερα τον έρωτά τους Facebook Twitter
1

Το παρασκήνιο μιας κοινής φωτογραφίας του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ με την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, από την εποχή που ήταν ζευγάρι, αποκάλυψε ο εκδότης του περιοδικού People, που την έχει συμπεριλάβει στο αφιέρωμα με τις «100 Καλύτερες Φωτογραφίες Διασήμων». 

Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί το 1985, όταν οι δύο ηθοποιοί ήταν αμφότεροι στην ηλικία των 20, και ο Jess Cagle εξηγεί γιατί την επέλεξε για το αφιέρωμα του περιοδικού. «Ήταν χρόνια πριν το "Sex & the City" και τον "Iron Man". Ήταν χρόνια πριν αυτοί οι δύο άνθρωποι γίνουν θρυλικοί σταρ και [η φωτογραφία] συνιστά τεράστια συνεισφορά στην ποπ κουλτούρα», λέει ο Cagle. «Αλλά να τους εδώ στο ξεκίνημα και μπορείς να νιώσεις την ενέργειά τους, να δεις πόσο πολύ ερωτευμένοι είναι και κατά κάποιον τρόπο την σπίθα που θα τους έκανε αργότερα τόσο μεγάλους σταρ», προσθέτει.

Ο Jess Cagle σημειώνει επίσης η συγκεκριμένη φωτογραφία, όπως και η σχέση τους, απέκτησε διαφορετικό νόημα μέσα στα χρόνια καθώς και οι δύο ηθοποιοί βίωναν σοβαρά προβλήματα την περίοδο που είχαν σχέση. «Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ πάλευε με τους δικούς του δαίμονες. Έχει παραδεχθεί πως υπήρξε συνεχώς πιωμένος και πολλά άλλα πράγματα όλον τον καιρό που ήταν μαζί. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είπε πως για την ίδια ήταν μια πολύ σημαντική σχέση επειδή έμαθε την διαφορά ανάμεσα στο να είσαι εραστής και φροντιστής», καταλήγει ο γνωστός εκδότης. 

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ? Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ: Πίσω από την φωτογραφία που αιχμαλώτισε καλύτερα τον έρωτά τους Facebook Twitter

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ήταν μαζί από το 1984 μέχρι το 1991. Ο διάσημος ηθοποιός έχει παραδεχθεί σε παλαιότερες συνεντεύξεις του πως ο εθισμός τους στα ναρκωτικά και το αλκοόλ ήταν κατά βάθος η αιτία του χωρισμού τους. «Ήμουν πολύ εγωιστής. Μου άρεσε να πίνω, και είχα πρόβλημα με ναρκωτικά, κι αυτό δεν κολλούσε με την Σάρα, γιατί είναι πάρα πολύ μακριά από τον χαρακτήρα της. Μου παρείχε ένα σπιτικό και κατανόηση. Προσπάθησε να με βοηθήσει. Την ενοχλούσε πάρα πολύ όταν δεν μπορούσα να συμμαζέψω τον εαυτό μου. Ήμουν απόλυτα ερωτευμένος μαζί της και προφανώς μόνο η αγάπη δεν φτάνει. Έπρεπε να προχωρήσω. Και μετά από αρκετά πόνο, εκείνη έπρεπε να βρει το λιμάνι της με έναν υπέροχο σταρ», έχει πει ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ. 

Από την πλευρά της η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έχει δηλώσει πως επίσης υπήρξε ερωτευμένη μαζί του. «Η απάντηση στο γιατί έμεινα μαζί του τόσον καιρό ήταν απλώς επειδή τον αγαπούσα. Ένιωθα πως αν φύγω, μπορεί να πεθάνει. Πίστευα πως ήμουν ο άνθρωπος που τον συγκρατεί. Καλώς ή κακώς εγώ τον κατάφερνα να σηκωθεί το πρωί και να πάει στη δουλειά. Αν δεν το έκανε, ήμουν εκεί να τον καλύπτω, να τον εντοπίζω, να τον καθαρίζω και να τον πηγαίνω στο γύρισμα ή στο θέατρο. Το χειρότερο ήταν οι μηχανορραφίες πίσω από όλα αυτά. Παύεις πια να είσαι σε μια ρομαντική σχέση. Είναι σαν σχέση γονιού με παιδί», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της. 

It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ