Όλες οι ταινίες της εταιρείας του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα

Όλες οι ταινίες της εταιρείας του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα Facebook Twitter
0

Στο παρακάτω βίντεο μπορούμε να δούμε συγκεντρωμένες όλες τις ταινίες που παρήγαγε και διένειμε στους κινηματογράφους η εταιρεία των Χάρβεϊ και Μπομπ Γουάινσταϊν, από την ίδρυσή της το 2005. Τα αδέρφια Γουάινσταϊν είχαν ήδη ισχυρή φήμη ως παραγωγοί της Miramax, προτού δημιουργήσουν τη δική τους εταιρεία. Πρώτη κυκλοφορία της Weinstein Company ήταν το θρίλερ «Εκτός Τροχιάς» (Derailed) του 2005, με την Τζένιφερ Άνιστον, τον Κλάιβ Όουεν και τον Βενσάν Κασέλ. 

Το βίντεο ανοίγει με την Τζένιφερ Λόρενς να πλέκει το εγκώμιο του μεγαλοπαραγωγού που πλέον, μετά το σκάνδαλο και το ντόμινο αποκαλύψεων από γυναίκες τις οποίες είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά στο παρελθόν, έχει απολυθεί από την εταιρεία και κλείνει ειρωνικά με σύσσωμο το Χόλιγουντ να χειροκροτά όρθιο για το Όσκαρ Σκηνοθεσίας που κέρδισε ο Ρόμαν Πολάνσκι το 2003 με τον «Πιανίστα», συσχετίζοντας προφανώς το παρελθόν του σκηνοθέτη που έχει καταδικαστεί για τον βιασμό μιας 13χρονης. 

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ναι, αλλά ποιος είναι ο, διαβόητος πλέον, Harvey Weinstein;

Πρόσωπα / Ναι, αλλά ποιος είναι ο, διαβόητος πλέον, Harvey Weinstein;

Το Χόλιγουντ τον γνώριζε. Η κοινή γνώμη τον έμαθε κυρίως λόγω του πρόσφατου σεξουαλικού σκανδάλου. Ποιος ήταν, όμως, πριν από όλες αυτές τις καταγγελίες και γιατί τον έτρεμε η κινηματογραφική βιομηχανία;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ