Ο Ράιαν Ρέινολντς είχε γενέθλια και τρολάρε την έκπληξη των παιδιών του αλλά η Μπλέικ Λάιβλι είχε την καλύτερη απάντηση

Ο Ράιαν Ρέινολντς είχε γενέθλια και τρολάρε την έκπληξη των παιδιών του αλλά η Μπλέικ Λάιβλι είχε την καλύτερη απάντηση Facebook Twitter
0

Ο Ράιαν Ρέινολντς είναι πολύ καλός στο Twitter, τόσο καλός που αν δεν ήταν διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ ενδεχομένως να ήταν εξίσου γνωστός για τις αστείες αναρτήσεις του, που συνήθως αφορούν τα παιδιά του. Τη Δευτέρα είχε γενέθλια και αποφάσισε να τρολάρει την έκπληξη από τον γιο και την κόρη του, αλλά η Μπλέικ Λάιβλι έκανε τελικά το πιο επικό ποστ για να του ευχηθεί. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 41χρονος ηθοποιός δημοσίευσε στον λογαριασμό του ένα μήνυμα, στο οποίο έγραφε: «Τα παιδιά μου προσπάθησαν να μου κάνουν έκπληξη για τα γενέθλιά μου σήμερα το πρωί. Εννοείται πως τα άκουσα να έρχονται και το έσκασα για να ξεκινήσω μια καινούργια ζωή κάπου αλλού».


Όπως ήταν φυσικό, το νέο μήνυμα του ηθοποιού, που συνηθίζει να κάνει ακραία αστεία για τα παιδιά του και γενικά να απαντά με χιούμορ σε όσα τον ρωτούν οι θαυμαστές του, έγινε αμέσως viral ενθουσιάζοντας τους χιλιάδες χρήστες που τον ακολουθούν πιστά.

Ο Ράιαν Ρέινολντς έχει επιβεβαιώσει πολλές φορές δημοσίως τον έρωτά του για την σύζυγό του, Μπλέικ Λάιβλι, και οι δυο τους θεωρούνται ένα από το πιο αγαπημένα και αξιοζήλευτα ζευγάρια στο Χόλιγουντ. Ωστόσο, ο ίδιος σε συνέντευξή του το 2015, είχε πει: «Συνήθιζα να λέω στην Μπλέικ, "Θα έτρωγα σφαίρα για σένα. Ποτέ δεν θα μπορούσα να αγαπήσω τίποτα όσο αγαπώ εσένα". Το έλεγα αυτό στη σύζυγό μου. Αλλά την στιγμή που κοίταξα στα μάτια του μωρού μου, κατάλαβα αμέσως πως αν ποτέ δεχόμασταν επίθεση, θα χρησιμοποιούσα τη γυναίκα μου σαν ανθρώπινη ασπίδα για να προστατεύσω αυτό το μωρό».

Από την πλευρά της η Μπλέικ Λάιβλι, έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της πως δεν έχει τόσο καλή σχέση με τα social media, όσο ο σύζυγός της, και πως αρκετά συχνά παθαίνει σοκ όταν της λένε όσα γράφει ο Ράιαν στο Twitter σχετικά με τα παιδιά τους. Αν και η ίδια έχει πει πως δεν θυμάται καν τον κωδικό του λογαριασμού της, γι' αυτό δεν χρησιμοποιεί το Twitter, χτες ανήμερα των γενεθλίων του Ράιαν Ρέινολντς επέστρεψε στην πλατφόρμα δημοσιεύοντας ένα πολύ αστείο μήνυμα για να του ευχηθεί.

Η γνωστή ηθοποιός εμπνεύστηκε τις ευχές της από ένα παλιότερο ποστ του συζύγου της, που της είχε ευχηθεί κάποτε δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία τους, στην οποία όμως την «έκοψε» από το πλάνο. 


Οπότε η Μπλέικ Λάιβλι, αποφάσισε να τον πληρώσει περίπου με το ίδιο νόμισμα μόνο που αντί να τον αποκλείσει από τη φωτογραφία, διάλεξε κάποια που τον απεικονίζει μαζί με τον Ράιαν Γκόσλινγκ «κόβοντάς» τον από αυτήν. «Χρόνια πολλά μωρό μου», έγραψε στη λεζάντα η Μπλέικ Λάιβλι.

Happy Birthday, baby.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively) στις

Και έκλεισε τις ευχές της, δημοσιεύοντας επίσης αυτό στο Twitter, χωρίς σχόλια:


Η Μπλέικ Λάιβλι έχει πει πως στην πραγματικότητα οι δυο τους είναι πολύ ντροπαλό ζευγάρι. «Ο σύζυγός μου κι εγώ είμαστε πολύ ντροπαλοί και εκφραζόμαστε καλύτερα μέσω της υποκριτικής, όταν κρυβόμαστε ως κάποιος άλλος. Οπότε το γεγονός πως πολύ ντροπαλοί άνθρωποι πρέπει να μοιράζονται αυτό το ντροπαλό άτομο με τον κόσμο -και μερικές φορές να πληγώνεται- είναι πολύ περίεργο συναισθηματικά. Τέλος πάντως προβλήματα λόγω της σαμπάνιας». 

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ