Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ εξηγεί γιατί πάντα φορά μαύρο σουτιέν και θυμάται την περιβόητη πτώση στην πασαρέλα στο Sex & The City

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ εξηγεί γιατί πάντα φορά μαύρο σουτιέν και θυμάται την περιβόητη πτώση στην πασαρέλα στο Sex & The City Facebook Twitter
3

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δήλωσε πως το μαύρο σουτιέν είναι απαραίτητο κομμάτι σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα, αποκάλυψε πως η ίδια το φορά καθημερινά και αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την περιβόητη πτώση στην πασαρέλα σε σκηνή του Sex & the City.

Η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε την Πέμπτη στα εγκαίνια γνωστής εταιρίας εσωρούχων στη Νέα Υόρκη και τόνισε πως θεωρεί το μαύρο σουτιέν «must-have» κομμάτι στην ντουλάπα κάθε γυναίκας. Μάλιστα για την χθεσινή της εμφάνισή της είχε επιλέξει ένα σύνολο από δαντέλα, το πάνω μέρος του οποίου ήταν see-through οπότε φαινόταν από μέσα το μαύρο σουτιέν της. «Το φοράω περίπου 365 μέρες το χρόνο. Μου αρέσει, όχι σαν τιμωρία ή κάτι σαν στολή που μετανιώνω, απλώς το φοράω πάντα. Φοράω μαύρο σουτιέν με φορέματα, τζιν, με τα πάντα. Ένα μαύρο σουτιέν. Κατά κάποιον τρόπο είναι το βασικό κομμάτι», σχολίασε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Επίσης σχετικά με την επιλογή και την αγορά εσωρούχων, συμβούλευσε τις γυναίκες να το κάνουν πάντα μόνες τους. «Να πηγαίνετε μόνες σας. Ποτέ δεν παίρνω κανέναν μαζί μου στα ψώνια. Θέλω να είμαι αποδοτική, να κάνω τη δουλειά μόνη μου και με τις δικές μου συμβουλές. Δεν είμαι από αυτούς που φοράνε ένα σουτιέν και κάνουν βόλτες στο μαγαζί ρωτώντας πώς είναι, ακόμη κι αυτούς που είναι μαζί μου. Είναι πιο οικονομικό να το κάνω μόνη μου», λέει η ίδια. 

Same #Intimissimi sentiments but from the front. X, Sj #IntimissimiOn5th #Ad

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker) στις


Οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν και για την περιβόητη σκηνή στο Sex & the City, όπου συμμετέχει σε επίδειξη μόδας σαν Κάρι Μπράντσο, φορώντας μόνο ένα μαύρο σουτιέν, ένα σακάκι κι ένα εσώρουχο δια χειρός William Ivey Long κεντημένο με διαμάντια και σκοντάφτει πέφτοντας στην πασαρέλα. Η σκηνή είναι από τις πιο χαρακτηριστικές της σειράς, αφενός γιατί η Κάρι καταφέρνει τελικά να σηκωθεί συνεχίζοντας ακάθεκτη το catwalk, κι επίσης επειδή στην πασαρέλα την διαδέχεται η πανέμορφη Χάιντι Κλουμ. 

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ εξηγεί γιατί πάντα φορά μαύρο σουτιέν και θυμάται την περιβόητη πτώση στην πασαρέλα στο Sex & The City Facebook Twitter

Η ηθοποιός εξηγώντας το παρασκήνιο πίσω από την συγκεκριμένη σκηνή, είπε πως σίγουρα είναι κάτι το οποίο δεν θα ξεχάσει ποτέ, καθώς όπως αποκάλυψε χρειάστηκε να πέσει περίπου 50 φορές μέχρι να το πετύχει. «Είχα τραυματιστεί και προσπαθούσα να καταλάβω πώς να πέσω, επειδή προφανώς και είχε χρειαστεί να πέσω περίπου τριάντα, σαράντα, πενήντα φορές εκείνη τη μέρα. Προσπαθούσα να πέσω χωρίς να τραυματιστώ. Είχα γνωρίσει το προηγούμενο βράδυ μια φοβερή γυναίκα, που δούλευε με το σώμα. Μου είχε πει πως εκείνο που πρέπει να θυμάμαι στο πέσιμο είναι αυτό», είπε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, δείχνοντας τον καρπό της. «Και μετά δεν ξαναχτύπησα και ποτέ δεν το ξέχασα», πρόσθεσε.

Μάλιστα εξομολογήθηκε πως λατρεύει όταν χρειάζεται να γυρίσει σκηνές στις οποίες πέφτει. «Λατρεύω τις πτώσεις. Το έχω κάνει σε τόσες και τόσες ταινίες και την τηλεόραση. Μου αρέσουν αυτά που έχουν να κάνουν με το σώμα. Πιστεύω πως εμπεριέχουν μεγάλη πρόκληση και είναι πραγματικά ενδιαφέροντα, και ποτέ δεν τραυματίζομαι», κατέληξε η ηθοποιός. 

Δείτε το βίντεο με την διάσημη σκηνή της πασαρέλας από το Sex & the City:

 
It's Viral
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ