Ο Τζάστιν Μπίμπερ μάλλον έχει νέα σχέση με μια ηθοποιό - και οι Βeliebers έχουν φρικάρει

Ο Τζάστιν Μπίμπερ μάλλον έχει νέα σχέση με μια ηθοποιό - και οι Βeliebers έχουν φρικάρει Facebook Twitter
1

Οι εκατομμύρια Beliebers έχουν πάθει ένα μικρό ψυχολογικό στραπάτσο με τα νέα πως το ίνδαλμά τους μάλλον αγάπησε...

Το People λέει πως νέο έρωτα στη ζωή του φαίνεται πως έχει ο Τζάστιν Μπίμπερ, όπως μαρτυρούν φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα οι οποίες τον δείχνουν σε βραδινή έξοδο με την Paola Paulin, γνωστή ηθοποιό από την τηλεοπτική σειρά «Ballers»

Φωτογράφοι απαθανάτισαν τον διάσημο τραγουδιστή μαζί και την 26χρονη ηθοποιό να φεύγουν μαζί από το ξενοδοχείο Chateau Marmont Hotel στο Χόλιγουντ. Σύμφωνα με το περιοδικό People, ο 23χρονος Τζάστιν σχολίασε μετά την έξοδό του πως η Paola είναι «απίστευτα καυτή». 

Ο Τζάστιν Μπίμπερ μάλλον έχει νέα σχέση με μια ηθοποιό - και οι Βeliebers έχουν φρικάρει Facebook Twitter
Ο Τζάστιν Μπίμπερ μάλλον έχει νέα σχέση με μια ηθοποιό - και οι Βeliebers έχουν φρικάρει Facebook Twitter

Νωρίτερα οι δυο τους είχαν πάει επίσης, μαζί και με φίλους αυτή τη φορά, στην εκκλησία κοντά στο Saban Theater του Μπέβερλι Χιλς και φέρονται να έδειχναν πολύ χαρούμενοι και χαλαροί. Η Paola Paulin ήταν ντυμένη απλά, φορώντας ένα τζιν μπουφάν, μια μαύρη μπλούζα και σκισμένο τζιν παντελόνι.

Η νέα σχέση του Τζάστιν Μπίμπερ έρχεται μετά τις αναφορές πως τον τελευταίο καιρό ο τραγουδιστής δεν ένιωθε πολύ καλά ψυχολογικά αλλά έχει αρχίσει σταδιακά να ανακάμπτει. «Ήταν πολύ άσχημο. Δεν ήταν καθόλου ο εαυτός του. Ήταν βαθιά δυστυχισμένος. Εξαντλημένος, χωρίς καθόλου ενέργεια. Ήταν χάλια μαύρα. Χρειαζόταν να πάρει λίγη απόσταση, να καλμάρει και μετά να σκεφτεί την επόμενή του κίνηση», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του τραγουδιστή. 

Emmy Sunday was amazing! thank you HBO #ballers for having me ??. Como me disfrute los Emmy gracias a mi familia HBO #ballers por tenerme! Representando a los latinos ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paola Paulin (@paola_paulin) στις

Από τότε που ο Τζάστιν Μπίμπερ ακύρωσε τις τελευταίες συναυλίες της παγκόσμιας περιοδείας Purpose World Tour, φέρεται να ασχολείται έντονα με την εκκλησία και σιγά σιγά να έχει αρχίσει να επιστρέφει στον παλιό εαυτό του. «Ήταν διαδικασία, αλλά είναι πολύ καλύτερα. Του μιλάς και καταλαβαίνεις πως επέστρεψε ο παλιός Τζάστιν. Φαίνεται πιο χαρούμενος και με περισσότερη ενέργεια. Είναι ενθαρρυντικό. Δεν έχει συνέλθει ακόμη εντελώς, αλλά σίγουρα είναι σε καλό δρόμο», πρόσθεσε η πηγή.

It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια