Όργια, sex tapes και οδυνηρές μαρτυρίες μπλέκουν σε νέο σκάνδαλο τη Mel B

Όργια, sex tapes και οδυνηρές μαρτυρίες μπλέκουν σε νέο σκάνδαλο τη Mel B Facebook Twitter
Φωτογραφίες από το υλικό που κατέθεσε η νεαρή Lorraine Gilles στο δικαστήριο
0

Το κοστοβόρο διαζύγιο του άλλοτε "Spice Girl" Mel B απασχολεί εδώ και καιρό τα βρετανικά tabloids, όπως άλλωστε και η χρεοκοπία της τραγουδίστριας, ως συνέπεια της σπάταλης ζωής της με τον πρώην σύζυγό της, Στίβεν Μπελαφόντε. Είναι, όμως, η νταντά της οικογένειας, η 26χρονη Lorraine Gilles, που πλέον βάζει φωτιά στη φημολογία για το τι συνέβαινε στο σπίτι της τραγουδίστριας και απειλεί, κρατώντας ανά χείρας, όπως υποστηρίζει, τα στοιχεία που καίνε το ζευγάρι. 

Η 26χρονη ισχυρίζεται ότι στο σπίτι των Μπελαφόντε τα όργια συνέβαιναν σε εβδομαδιαία βάση, με την τραγουδίστρια να παίζει το ρόλο της camerawoman, μαγνητοσκοπώντας τις συνευρέσεις της νεαρής με τον σύζυγο της, όπως επίσης και το ότι αποτέλεσμα αυτών των επαφών ήταν η εγκυμοσύνη της, που φυσικά διακόπηκε λίγες εβδομάδες αργότερα, για ευνόητους λόγους. Η ίδια ισχυρίζεται ότι το ζευγάρι έχει στην κατοχή του αρχείο αυτών των συνευρέσεων και πλέον ανησυχεί για τη διαρροή τους στον Τύπο. "Αυτές οι καταγραφές θα ήταν εξαιρετικά ντροπιαστικές για 'μένα και για την οικογένειά μου και θα ήθελα να αποτρέψω το ενδεχόμενο να βγουν στη δημοσιότητα", αναφέρει η νεαρή Γερμανία στην 128 (!) σελίδων αγωγή της εναντίον της τραγουδίστριας και του συζύγου της που εδώ και καιρό έχουν κινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου και μετά από 10 χρόνια ταραχώδους έγγαμου βίου.  

Όργια, sex tapes και οδυνηρές μαρτυρίες μπλέκουν σε νέο σκάνδαλο τη Mel B Facebook Twitter

Ο λόγος για τον οποίο κατατέθηκε αυτή η αγωγή είναι ως απάντηση στις κατηγορίες της Mel B, ότι η νταντά ήταν η αιτία που τελικώς διέλυσε την οικογένεια της. Ωστόσο, τώρα θα πρέπει να απαντήσει πειστικά στις κατηγορίες που την θέλουν να "μοιράζεται" συναινετικά τον σύζυγο της με την 26χρονη, η οποία επιμένει ότι διαθέτει φωτογραφικό υλικό που αποκαλύπτει τη φύση της σχέσης της με το ζευγάρι... Βάσει των όσων αναφέρουν τόσο τα tabloids όσο και το δικαστικό ρεπορτάζ, η Μέλανι Μπράουν έχει απαντήσει μέσω εκπροσώπου ότι η νταντά προβάλλει μια διαστρεβλωμένη εκδοχή της καλής, φιλικής τους σχέσης και ότι έχει στραφεί εναντίον της μόνο προκειμένου να πλουτίσει από την οικονομική και οικογενειακή καταστροφή της. 

Με στοιχεία από DailyMail.co.uk

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ