Πόσα έπαιρνε ο "Ντάνος" από το Survivor-Στη δημοσιότητα το συμβόλαιο του

Πόσα έπαιρνε ο "Ντάνος" από το Survivor-Στη δημοσιότητα το συμβόλαιο του Facebook Twitter
0

Με μόλις 595,24 ευρώ μεικτά το μήνα αμειβόταν ο  νικητής του Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως αποκαλύπτει το ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Το ένθετο δημοσιεύει το συμβόλαιο του "Ντάνου" από το οποίο φαίνεται ότι η σύμβαση που έχει υπογράψει με την εταιρεία του Τούρκου παραγωγού Ατσούν Ιλίτζαλι είναι για 500 ευρώ καθαρά το μήνα.

Στο συμβόλαιο αναφέρεται: «Για κάθε μήνα συμμετοχής στο πρόγραμμα κατά τον χρόνο παραγωγής, ο συμμετέχων θα λαμβάνει αμοιβή από την Acun Medya το μεικτό ποσό των πεντακοσίων ενενήντα πέντε  ευρώ και εικοσιτεσσάρων λεπτών υπογράφοντας και την αντίστοιχη σύμβαση πρόσληψης. Επί του ανωτέρω ποσού θα γίνονται από την Acun Medya όλες οι τυχόν νόμιμες παρακρατήσεις φόρων, πάσης φύσεως εισφορών κ.λ.π. και ως εκ τούτου το καθαρό ποσό θα συνίσταται σε πεντακόσια ευρώ τον μήνα τα ο9ποία θα καταβάλλονται στον υπ’ αρ….. τραπεζικό λογαριασμό του συμμετέχοντα. Σε περίπτωση αποχώρησής του πριν από τη συμπλήρωση του εκάστοτε ημερολογιακού μήνα, η αμοιβή του θα καταβληθεί με αναλογία ανά εβδομάδα».

Πόσα έπαιρνε ο "Ντάνος" από το Survivor-Στη δημοσιότητα το συμβόλαιο του Facebook Twitter

Εν τω μεταξύ στο μεγάλο νικητή του Survivor δεν έχει καταβληθεί ακόμη το χρηματικό έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ (που είναι κι αυτά μεικτά).

Η σύμβαση αναφέρει σχετικά: «Ρητά συνομολογείται μεταξύ των συμβαλλομένων στο παρόν ότι το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού θα καταβληθεί στον συμμετέχοντα από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, στο πρόγραμμα του οποίου πρόκειται να ενταχθεί η πρώτη τηλεοπτική μετάδοση του προγράμματος. Ειδικότερα διευκρινίζεται ότι το μεγάλο έπαθλο του συμμετέχοντα σε περίπτωση που αυτός αναδειχθεί ο νικητής ορίζεται σε 100.000 ευρώ μεικτά και θα του καταβληθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ έξι μήνες μετά τη μετάδοση του τελευταίου επεισοδίου του προγράμματος (αναδείξεως νικητή)».

Aυτά τα 500 ευρώ φέρεται να είναι η αμοιβή και των υπόλοιπών "Μαχητών".

Στη σύμβαση που υπέγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος με το Survivor υπάρχει και ένας όρος που αναφέρει: «Ο συμμετέχων δεσμεύεται ότι, τόσο καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος της παρούσας αλλά και για περίοδο ενός έτους μετά την πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στην Ελλάδα και στην Κύπρο του τελευταίου επεισοδίου του προγράμματος Survivor Greece, θα τηρεί αυστηρά εμπιστευτικό και δεν θα αποκαλύπτει με οποιονδήποτε τρόπο και μέσο οποιονδήποτε όρο της παρούσας, ως και οποιαδήποτε πληροφορία σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με τη διαδικασία επιλογής ή με την εκτέλεση της παραγωγής του προγράμματος».

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ