H πρωταγωνίστρια του «Pretty Little Liars» ήρθε για διακοπές και αποθέωσε την Ελλάδα με ένα σέξι βίντεο

H πρωταγωνίστρια του «Pretty Little Liars» ήρθε για διακοπές και αποθέωσε την Ελλάδα με ένα σέξι βίντεο Facebook Twitter
0

H Καναδή ηθοποιός και μοντέλο Shay Mitchell, γνωστή από το ρόλο της ως «Έμιλι» στην τηλεοπτική σειρά «Pretty Little Liars» βρέθηκε για διακοπές στην Ελλάδα και φρόντισε να αποθεώσει το φαγητό, τους ανθρώπους και τις ομορφιές του τόπου μας.

Η 30χρονη Mitchell που ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες, επισκέφτηκε τη Μύκονο και τη Σαντορίνη και γύρισε ένα εκπληκτικό βίντεο με τις όμορφες στιγμές που πέρασε στα νησιά του Αιγαίου.

Το βίντεο, διάρκειας περίπου 12 λεπτών, ανέβηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο YouTube συγκεντρώνοντας αρκετές χιλιάδες views μέσα σε λίγες ώρες.

«Κατάφερα επιτέλους να βγάλω την Ελλάδα από τον κατάλογο με τις επιθυμίες μου και ήταν ό,τι φανταζόμουν και ακόμη περισσότερο! Πάντα ήθελα να εξερευνήσω τη Μύκονο και τη Σαντορίνη -το φαγητό, τα τοπία και ειδικά οι άνθρωποι ήταν απίστευτοι! Είμαι τόσο χαρούμενη που μπόρεσα να σας πάρω μαζί φίλοι μου, ελπίζω να το απολαύσετε #ShaycationGreece»», έγραψε στον λογαριασμό της στην γνωστή πλατφόρμα διαμοιρασμού.

 
It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ