Ποια ονόματα «παίζουν» και ποια κλείδωσαν για το NOMADS του ΑΝΤ1

Ποια ονόματα «παίζουν» και ποια κλείδωσαν για το NOMADS του ΑΝΤ1 Facebook Twitter
0

Το Nomads, το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 ετοιμάζεται πυρετωδώς και θέλει να κοντράρει ανοιχτά το SURVIVOR. Και πριν από λίγο κυκλοφόρησαν τα πρώιμα spoilers...

Αναμενόμενο: oι αιτήσεις για συμμετοχή που καταφτάνουν στο κανάλι είναι χιλιάδες ενώ απανωτά είναι και τα ραντεβού που πραγματοποιούνται στα γραφεία της παραγωγής του παιχνιδιού και της διεύθυνσης του καναλιού προκειμένου να κλείσουν τα πιο δυνατά ονόματα.

Ο αριθμός των παικτών θα είναι 18 και αυτοί θα χωριστούν σε τρεις εξάδες. Η μία εξάδα θα αποτελείται από εκπροσώπους της σόουμπιζ, η δεύτερη από ανθρώπους που με κάποιον τρόπο απέκτησαν κάποια δημοσιότητα, κυρίως μέσω τηλεόρασης και της συμμετοχής τους σε προηγούμενα reality shows, και η τρίτη θα είναι και αυτή που κατεξοχήν διαπρέπει στα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Ο χώρος στον οποίο θα διεξαχθεί το παιχνίδι είναι το Παλαουάν στις Φιλιππίνες και η διαδικασία θα θυμίζει αρκετά το «Survivor» ωστόσο θα έχει πολύ περισσότερη ίντριγκα. Και αυτό διότι η πρώτη ομάδα θα μπορεί να διαμένει σε πολυτελές ξενοδοχείο όπου θα απολαμβάνει όλες τις εκδοχές της πολυτέλειας: φαγητό, σπα, ποτά, περιποίηση. Η δεύτερη ομάδα θα μένει σε χωριό παρέα με ιθαγενείς. Εκεί στην ουσία θα γίνει και το πιο ενδιαφέρον πείραμα, καθώς η συνύπαρξη των παικτών με τους ιθαγενείς προοιωνίζεται απολαυστική. Η τρίτη ομάδα θα μένει στη γνωστή ερημική παραλία, η οποία ούτως ή άλλως χρησιμοποιείται κατά κόρον σε ριάλιτι επιβίωσης.

Οι «Νομάδες» θα προβάλλονται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, στη ζώνη του prime time, και η διάρκεια των επεισοδίων θα αγγίζει τα 90 λεπτά. Κάθε Δευτέρα θα πραγματοποιούνται αγωνίσματα για να γίνει και η επιλογή του μέρους στο οποίο θα κατευθυνθεί κάθε ομάδα. Τρίτη θα γίνεται αγώνας επάθλου, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη θα πραγματοποιούνται οι αγώνες για την περίφημη ασυλία. Παρασκευή θα αποχωρεί ο παίκτης που θα χάνει, θα μπαίνει υποψήφιος και φυσικά θα επιλέγεται μέσω ψηφοφορίας από το κοινό.

Σαββατοκύριακο μάλλον θα έχουμε ρεπό, αν και όλα αυτά αλλάζουν αναλόγως την τηλεθέαση!

Το μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι στιγμής εστιάζεται στο κομμάτι των διασήμων. Ακούγονται πολλά και διαφορετικά ονόματα και το σίγουρο είναι ότι μέχρι την οριστικοποίηση της συγκεκριμένης ομάδας αναμένονται να υπάρξουν πολλά και σίγουρα και ορισμένα εξωπραγματικά σενάρια, όπως μεταδίδει το protothema.gr.

Το πλέον δυνατό όνομα που έχει ακουστεί μέχρι σήμερα είναι αυτό της τηλεπαρουσιάστριας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.  Πολύ κοντά σε συμφωνία είναι και ο δημοφιλής Μιχάλης Ζαμπίδης, του οποίου η συμμετοχή θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον, με δεδομένο ότι η προσωπικότητά του είναι κόντρα στην αισθητική των ριάλιτι.

Τα ονόματα των μοντέλων Δημήτρη Αλεξάνδρου και Γιώργο Μανίκα παίζουν επίσης στη λίστα όπως και αυτό του σεφ Διονύση Αλέρτα.

Σενάρια κάνουν λόγο και για συμμετοχή του Τρύφωνα Σαμαρά αλλά και της Μάγκυς Χαραλαμπίδου.Η Αρτεμις Αστεριάδη, η Ελενα Γαλύφα και η Ευαγγελία Τσιορλίδα είναι τρεις ακόμη υποψήφιες που ακούγονται έντονα, δίχως όμως να έχουν υπογράψει.

Στη δεύτερη ομάδα των «ημι-διάσημων»  ανήκουν πρώην παίκτες ριάλιτι οι οποίοι έγιναν λίγο περισσότερο γνωστοί από τους συμπαίκτες τους, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους. Μεταξύ αυτών, ακούγονται ο Πρόδρομος, η Γωγώ Γαρυφάλλου -γνωστή και ως «το Γωγουλίνι»-, ο Ηλίας Βαλάσης και πολλοί άλλοι, αν και το πλέον επιτυχημένο θα ήταν να μπορούσε να ενταχθεί στο παιχνίδι η Ασπα Τσίνα. 

Η τρίτη ομάδα θα αποκαλυφθεί μετά την ολοκλήρωση του κάστινγκ που θα κρατήσει ως τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Παρουσιαστής θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, θα παραμείνει στις Φιλιππίνες περίπου τους τρεισήμισι μήνες που θα διαρκέσουν οι «Νομάδες»

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ