Γονείς τρολάρουν την φωτογραφία της Beyonce με τα δίδυμα για να δείξουν πώς είναι η αλήθεια

Γονείς τρολάρουν την φωτογραφία της Beyonce με τα δίδυμα για να δείξουν πώς είναι η αλήθεια Facebook Twitter
0

Στις 14 Ιουλίου και μετά από μια μακρά σιωπή στα social media σε συνδυασμό με διάφορες φήμες για την υγεία των διδύμων η Beyonce δημοσίευσε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία των νεογέννητων παιδιών της, αποκαλύπτοντας παράλληλα τα ονόματά τους. 

«Ο Carter και η Rumi» έγραψε η διάσημη τραγουδίστρια, σημειώνοντας πως τα δίδυμα γεννήθηκαν πριν από ένα μήνα, σε μια φωτογραφία με φόντο μια ανθισμένη αψίδα, που θύμιζε πολύ την εικόνα με την οποία είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της. Η φωτογραφία μετρά αυτή τη στιγμή περισσότερα από 9.7 εκατ. likes με την αντίστοιχη της εγκυμοσύνης να έχει ξεπεράσει τα 11 εκατ.

Sir Carter and Rumi 1 month today. ??❤️??????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce) στις

Ωστόσο τίποτε δεν είναι ποτέ στην πραγματικότητα όσο εντυπωσιακό παρουσιάζεται στο ίντερνετ και μερικοί γονείς θέλησαν να αποδείξουν έμπρακτα του λόγου το αληθές. Έτσι αποφάσισαν να αναπαραστήσουν και να τρολάρουν την περιβόητη πόζα της Beyonce με τα δίδυμα, χρησιμοποιώντας αντίστοιχα τα δικά τους παιδιά.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Sharon Kellaway, μια μητέρα από την Ιρλανδία, η οποία επίσης γέννησε δίδυμα πρόσφατα, πόσταρε μια φωτογραφία όπου αναπαριστά την πόζα της Beyonce και το ίντερνετ, όπως ήταν φυσικό, λάτρεψε την αφοπλιστικά ειλικρινή παρωδία της.

Και η συνέχεια, αναμενόμενη. Γονείς άρχισαν επίσης να τρολάρουν την Beyonce με ανάλογες φωτογραφίες για να αποδείξουν ούτε λίγο ούτε πολύ πως όταν δεν είσαι σταρ, η «ομορφιά» συγκρούεται... μετωπικά με τις ευθύνες που έχει στην αληθινή ζωή το να προσπαθείς να μεγαλώσεις παιδιά.

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ