Break the internet δήλωση! - Ο Ογκουνσότο έκανε αίτηση για το Survivor 2 και θέλει να γίνει ο νέος Ντάνος

Break the internet δήλωση! - Ο Ογκουνσότο έκανε αίτηση για το Survivor 2 και θέλει να γίνει ο νέος Ντάνος Facebook Twitter
0

Break the internet δήλωση! - Ο Ογκουνσότο έκανε αίτηση για το Survivor 2 και θέλει να γίνει ο νέος Ντάνος Facebook Twitter

 

«Έκανα αίτηση για το Survivor 2! Έχω τον κωδικό μου και περιμένω ειδοποίηση, ίσως πάω για συνέντευξη. Το ίδιο έκανε και ο Σαϊτιώτης, με τον οποίο πλέον γίναμε και... μακρινοί συγγενείς. Είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι, το βλέπει πολύς κόσμος. Βλέπουν τον πραγματικό σου χαρακτήρα, εκτός δουλειάς σου. Αν με πάρουν, θέλω να γίνω ο δεύτερος... Ντάνος, τον οποίο δεν τον θυμάμαι καθόλου ως ποδοσφαιριστή»

Τάδε έφη Ογκουνσότο σε συνέντευξή του στο arenafm.gr!

Η τεράστια επιτυχία του Surviror φαίνεται πως δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο, ούτε και τον πρώην επιθετικό του Εργοτέλη, του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού Βόλου, Πάτρικ Ογκουνσότο.

Και δεν το είπε μία φορά, αλλά δύο καθώς μίλησε και στο sport24.gr:

«Έκανα αίτηση στο Survivor 2. Θα δούμε τι θα γίνει. Δεν είμαι ο μόνος που έκανα αίτηση. Τώρα περιμένω. Και ο Ντάνος έπαιζε μπάλα πριν πάει εκεί, γιατί να μην μπορεί να πάει ένας ποδοσφαιριστής στο Surviror; Είδαμε ότι πήγε και νίκησε στον τελικό τον Μάριο. Δεν θέλω να πάω μόνο για τα λεφτά. Είπα και πριν ότι δεν θέλω να κάνω πράγματα για τα λεφτά ή για την δουλειά. Είναι και για την αγάπη που σου δείχνει ο κόσμος».

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ