Κι όμως αυτή η γυναίκα σε λίγο θα γιορτάσει τα 42α γενέθλιά της και όλοι έχουν πάθει πλάκα

Κι όμως αυτή η γυναίκα σε λίγο θα γιορτάσει τα 42α γενέθλιά της και όλοι έχουν πάθει πλάκα Facebook Twitter
1

Η Lure Hsu κατάγεται από την Ταϊβάν κι εκτός από γνωστή διακοσμήτρια στην χώρα της είναι και μεγάλη σταρ στο ίντερνετ χάρη στην εξαιρετικά νεανική της εμφάνιση, αφού αν και δείχνει σαν έφηβο κορίτσι στην πραγματικότητα είναι 41 ετών.

Το 2015 η μικρότερη αδερφή της, Sharon, που είναι ηθοποιός, την είχε προσκαλέσει σε μια ψυχαγωγική εκπομπή. Εκεί οι θαυμαστές της, προς έκπληξή τους, ανακάλυψαν για πρώτη φορά την πραγματική ηλικία της Lure, που τότε ήταν περίπου στα 40. Η ίδια πολύ σύντομα θα γιορτάσει τα 42α γενέθλιά της, κάτι που έχει προκαλέσει, όπως είναι φυσικό, μεγάλη αίσθηση στα social media με αποτέλεσμα ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι παγκοσμίως να την ακολουθούν στενά. Αυτή τη στιγμή στους λογαριασμούς της σε Facebook και Instagram μετρά περισσότερους από 340.000 και 250.000 followers αντίστοιχα. 

?✨✨#lurehsu #許路兒 #2020eyehaus #dita

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⭐️許路兒⭐️ (@lurehsu) στις


Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Lure αποκάλυψε πως το βασικό μυστικό της νεότητά της είναι η ενυδάτωση και η χρήση αντηλιακής προστασίας. «Η ενυδάτωση είναι πολύ σημαντική. Μπορεί να περιορίσει την γήρανση, τις λεπτές γραμμές και άλλα δερματολογικά προβλήματα. Επιπλέον, για να διατηρείς ένα υγιές δέρμα εξίσου σημαντικός είναι και ο ήλιος, αλλά όχι η υπερβολική έκθεση σε αυτόν- ειδικά το καλοκαίρι», εξηγεί η ίδια. «Παρόλο που δεν έχει έντονη ηλιοφάνεια [σ.σ. ζει στην Ταϊβάν] πρέπει πάντα να φοράς αντηλιακό καθώς το ηλιοκαμένο δέρμα είναι ξηρότερο, οπότε είναι πιο εύκολο να εμφανιστούν σημάδια και μικρές ρυτίδες. Πιστεύω πως η ενυδάτωση είναι το παν, όπως και το να μην εκτίθεσαι υπερβολικά  στον ήλιο», καταλήγει. 

玩一天??#許路兒 #lurehsu

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⭐️許路兒⭐️ (@lurehsu) στις

?☀️?有陽光?#許路兒 #lurehsu #roxy #quiksilver #2020eyehaus #lindafarrow

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⭐️許路兒⭐️ (@lurehsu) στις

Ανάμεσα στις συμβουλές που δίνει «για να της μοιάσουν», είναι και η κατανάλωση μια κούπας καφέ κάθε πρωί, αλλά χωρίς ζάχαρη, ελάχιστα ανθρακούχα ποτά, λιγότερο λιπαρές τροφές και πολλά φρούτα και λαχανικά, πάντα σε συνδυασμό με πολύ νερό. Η ίδια συστήνει λιγότερο κρέας και περισσότερες τροφές υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες. Και οπωσδήποτε άσκηση. 

??#許路兒 #lurehsu

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⭐️許路兒⭐️ (@lurehsu) στις

頭髮捲捲的➿#lurehsu #許路兒

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⭐️許路兒⭐️ (@lurehsu) στις

It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ