Ποδοσφαιριστές στη Μύκονο - Να τι παίζει όταν είσαι τόσο σκασμένος και ξεκινάς διακοπές

Ποδοσφαιριστές στη Μύκονο - Να τι παίζει όταν είσαι τόσο σκασμένος και ξεκινάς διακοπές Facebook Twitter
1

Είναι σχεδόν θεσμός πως με το που λήγει η αγωνιστική χρονιά, οι σκασμένοι ποδοσφαιριστές ξεχύνονται αρχικά στην παραλιακή για μπουζουκοβραδιές και μετά παίρνουν το πρώτο για Μύκονο.

Οι περισσότεροι είναι τόσο αφιονισμένοι που με το που πατήσουν το πόδι τους κάνουν σαν λυκειόπαιδα σε στέρηση - αλλά με λεφτά.

Άλλοι πάλι είναι πιο συμμαζεμένοι, αλλά έχουν δίπλα τους κάτι που δεν γνωρίζει από συμμάζεμα.

Τη σεζόν φέτος άνοιξαν οι Josh Murphy της Νόργουιτς Σίτι και ο Nicky Maynard οι οποίοι έπαιξαν μπαλίτσα στην άμμο και μετά πλακώθηκαν σε κάτι σαμπάνιες. Σημειώνεται το πόσο ενοχλητικό είναι το γεγονός πως δύο  φορτωμένες σερβιτόρες που τις έχουν βάλει να κουβαλάνε την παραγγελία λες και μεταφέρουν την Κλεοπάτρα γίνονται αξιοθέατο και τις κρατάνε ακίνητες για να τις τραβήξουν φωτογραφίες...

 

Τη σκυτάλη από το χώρο του αθλητισμού παρέλαβε o Παϊτίμ Κασάμι, ο Αλβανός διεθνής, που αγωνίζεται στην Νόττιγχαμ Φόρεστ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Ο Παϊτίμ γιόρτασε τα γενέθλιά του στο Nammos. Συμμαζεμένα πράγματα...

 

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Εθνικής Αγγλίας, Wayne Rooney, ήταν η επόμενη μεγάλη άφιξη από τους σταρς της μπάλας, αλλά και αυτός ήταν ήσυχος αφού έφτασε στο νησί παρέα με την σύζυγό του Coleen.

 

Και μετά πήραν σειρά οι δικοί μας... Θυμάστε που έγινε ολόκληρο θέμα για να καθίσει στη φιέστα του ΠΑΟ; Ε τελικά έμεινε αλλά μετά τα μπουζούκια πήρε το πρώτο αεροπλάνο και την έκανε και αυτός...Ο άσος του Παναθηναϊκού Mike James διασκεδάζει με μια πολύ εντυπωσιακή Ασιάτισσα και οι αθλητικές εφημερίδες έχουν πάρει φωτιά.

 

Και ακολουθούν σκληρές εικόνες...

Θυμάστε μια Ελίνα Μπεκάκου σε ένα Μπιγκ Μπράδερ; Αν όχι δεν πειράζει...Στο παρακάτω βίντεο θα τη δείτε να χορεύει στα μπαρ και αν τη λούζουν με σαμπάνιες. Τι δουλειά έχει τώρα αυτή μετά τα βίντεο με τους ποδοσφαιριστές; Ε τα αγόρια που έχουν λυσσάξει στο βίντεο είναι ποδοσφαιριστές. Για την ακρίβεια αυτός που είναι πάνω στο μπαρ είναι ο Γάλλος μπαλαδόρος Jordan Ferri της Λυών.

 
It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια