Βρέθηκε ποιος έκανε τα spoilers-φιάσκο του SURVIVOR

Βρέθηκε ποιος έκανε τα spoilers-φιάσκο του SURVIVOR Facebook Twitter
0

Στην αρχή τα spoilers του SURVIVOR είχαν πλάκα και έπεφταν μέσα, αλλά εδώ και λίγες μέρες οδηγούν σε φιάσκο καθώς αποτυγχάνουν συνεχώς να κάνουν σωστή πρόβλεψη. Η αρχή έγινε με τη μάχη Λάουρας- Βαλαβάνη και με το πρώτο σπόιλερ που επέμενε πως η αθλητικογράφος αποχωρεί.

Το φιάσκο συνεχίστηκε την περασμένη Παρασκευή, όταν όσα διέρρευσαν από τον Άγιο Δομίνικο για το Ελλάδα Τουρκία έπεσαν και πάλι έξω.

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφορούσε ρεπορτάζ που ανέφερε πως ο ΣΚΑΪ σκόπευε να κάνει τα δικά του spoilers για το Survivor που, όμως, θα είναι αναληθή, προκειμένου να μπερδέψει το τηλεοπτικό κοινό και στο τέλος κανείς να μην πιστεύει κανέναν.

Και όπως όλα δείχνουν αυτό κάνει ....

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν σήμερα στην εκπομπή  Happy Day: «Εντόπισαν 2-3 άτομα από την παραγωγή, αυτούς που έδιναν τις πληροφορίες. Ήταν από την τουρκική παραγωγή. Όλες οι πληροφορίες που έλεγαν ότι κερδίζει η Ελλάδα έπεσαν έξω και αυτό ήταν μια απάντηση της παραγωγής και του ΣΚΑΪ σε όλους αυτούς που θέλουν να αποπροσανατολίσουν τους δημοσιογράφους εδώ. Το θεωρούν μια προσωπική νίκη».

 
It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ